Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥ TSIPRAS BOY... ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ






















ΟΧΙ, Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΚΩΛΟΣ" ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ 
Υπάρχουν όμως κάποιες απορίες: Οι Ισραηλινοί, όπως τόχουν χούγι υποχρεώνουν τους επισήμους επισκέπτες τους να φοράνε επί της κεφαλής τους ένα "καθίκι",  κιπά το λένε θρησκευτικής μεν σημασίας αλλά τους εξυπηρετεί και πολιτικά...(ή με την πολιτική προσπαθούν να περάσουν μερικά μηνύματα) Στην άνω φωτό από το Ελληνοαμερικάνικο ΚΑΛΑΜΙ. ...Του το φόρεσαν, το κιπά, και στον Τσιπράκο μας!
Οπότε κατ΄αναλογία .. όταν θα μας έλθει εδώ ο Νετανιάχου ας του φορέσουμε κι εμείς το σκούφο των...τσολιάδων μας!
Εδώ όμως υπάρχει διπλωματικό θέμα, όχι ειδικά με την Ελλάδα... αλλά ως προς το θράσος των Εβραιοσιωνιστών να φοράνε το "καθίκιον" υποχρεωτικά οι επισκέπτες τους...Και το δέχονται ΟΛΟΙ!Ανέχονται τη σιωνιστική ντιρεκτίβα. Ως γνωστόν ο διεθνής Σιωνισμός έχει πρωτεύουσά του (άτυπη...δεν το δηλώνουν επίσημα) το ΙΣΡΑΗΛ!
Τώρα ως προς την επίσκεψη του ΄Ελληνα πρωθυπουργού που συνεχίζεται και σήμερα... μόνον πολαπλά θετικά μπορεί να προκύψουν μεταξύ των δύο χωρών, αρκεί η Ελλάς να είναι προσεκτική. Οι Ισραηλινοί δεν επιβουλεύονται και αγαπούν την Ελλάδα. Υπάρχουν πολλά κοινά σημεία με το Ισραήλ.. αρκεί οι δικοί μας να κάνουν σωστή διαχείριση της "συνεργασίας."..Τώρα βέβαια υπάρχει στη μέση ο Σιωνισμός και τα Πρωτόκολλα της Σιων. αλλά αυτό είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.. Στο κάτω της Γραφής ο Σερ Ροτσάϊλντ ..αρχηγός Πατριάρχης του διεθνούς Σιωνισμού είναι το μεγάλο αφεντικό της Τράπεζας της Ελλάδας κι όχι μόνον!  




ΕΔΩ..ο διαχειριστής του Diplomatic observer ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 
Του φόρεσαν κι αυτουνού το κιπά.. (κάτω φωτό μπροστά στο τείχος των δακρύων (Ναός του Σολομώντος)

Στην άνω μέσα σε χωράφι Κιμπούτζ, ακριβώς πάνω στα σύνορα με τη Συρία. 







Βγήκε βόλτα στο πάρκο και θυμήθηκε ότι δεν φορούσε εσώρουχο! (βίντεο απολαυστικό.. άλλο αν εμείς το συνδέουμε με τα χάλια της επίσκεψης Τσίπρα στην Τουρκία)

Τι να κάνουν και οι αμέριμνοι πολίτες;
Αναρτήθηκε από agkathi.salamis στις 11/25/2015 03:30:00 μ.μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου