Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Η περίπτωση ΦΙΛΗ και οι κομματικοι...ψευτοδημοσιογράφοι! ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ!

ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...Σύντροφο-Μπολσεβίκο ΝΙΚΟΛΑΕΦ ή... ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΦΙΛΗ!
Φωτογραφία του χρήστη Εξέγερση Ελλήνων.Του σέρνουν τον αδόξαστο! Και λίαν καλώς, διότι ο μπολσεβίκος-πεμπτοφαλαγγίτης, δεν έχει ιδέα από ελληνική πραγματικότητα.ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΈΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΟΛΛΑΖ..ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ!

΄Ομως η περίπτωση του... προκάλεσε και υπερασπιστικές αντιδράσεις από μέρους της αριστερής -ανθελληνικής πεμπτοφάλαγγας. 
--Ναι μπορεί ο άνθρωπος να έκανε λάθος...αλλά η έκφραση της γνώμης του είναι κατοχυρωμένο...δημοκρατικά δικαίωμα...κ.λ.π. 
Την κοτσάνα την είπε άλλος ένας ψευτοδημοσιογράφος ονόματι Μπογιόπουλος..που δεν δέχεται μύγα για την ψευδώνυμη κομμουνιστική δημοσιογραφική αξιοσύνη του!
--Από που κι ωσπού είσαι δημοσιογράφος; Τρεχαντήρι του ΜΑΡΞ-ΛΕΝΙΝ κ.λ.π, της  παταγωδώς εξαφανισθείσης  εβραοσιωνιστικής αλητείας είναι, μαζί μέ όλα εκείνα τα εμετικά υποκείμενα που κάνουν κοματική δημοσιογραφία!! Μα προπαγανδιστής του ΚΚΕ δεν είσαι ; Για ποιά δημοσιογραφία, εσείς τα κομματόσκυλα, μπορεί να μιλάτε;
Μα ο εν Ελλάδι μπολσεβίκος Θεός σας , ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣτο ξεκαθάρισε: Εμείς στον "Ριζοσπάστη" δημοσιεύουμε μόνον όσα ενδιαφέρουν το κόμμα!..΄Ολα τα άλλα τα ρίχνουμε στο καλάθι των αχρήστων... 
ΑΦΕΡΙΜ ΡΕ ΚΑΠΕΤΑΝΕ! 
Κι εσύ ρε αποχαμένε Μπογιόποπουλε, και Φίλη, κυκλοφορείτε ως δημοσιογράφοι; Σου τα έψαλε κανονικά ο ευπρεπής "δεξιός" κ.Κοττάκης, χθες στο real fm. ΌΠΟΥ ΑΦΡΙΖΕΣ κυριολεκτικά  με τα ιδεοληπτικά αδιέξοδά σου.
Ε, άει σιχτιρ πια αποσπόρια του φασιστικού Μπολσεβικισμού-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ! ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ,ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ που θα περνιέστε και για δημοσιογράφοι!! 
ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ αποτελούν όνειδος και ΝΤΡΟΠΗ για τη δημοσιογραφία! ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ και όχι στο κόμμα του, στα κομματικά φαύλα ΜΕΓΑΖΑΚΙΑ!

ΝΑΙΣΚΕ ΡΕ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΦΙΛΗ κ.λ.π. άλλοι αλητήριοι; 
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου