ΑΡΧΕΙΟ

DIPLOMATIC OBSERVER

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ, στην ενόητα ΑΡΧΕΙΟ. 
Ο τότε Αμερικανός πρέσβυς στην Αθήνα
με τον ρεπόρτερ Απ.Βραχιολίδη


Πολλά από τα θέματα που θα βρείτε αν και πέρασαν 50 χρόνια και πάνω εξακολουθούν να ταλανίζουν και σήμερα η διπλωματία. Πάντως ο αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να βρει πολλές αλήθειες που αποκρύπτοναι από την προπαγάνδα και κυρίως να πάρετε ένα άρωμα για το κλίμα μιας εποχής, μεστής από διπλωματικά γεγονότα.
Π.χ.Λένε ότι η χούντα Παπαδόπουλου ήταν φτιάξιμο των ΗΠΑ. Αναληθέστατο... Οι ΗΠΑ, πιάστηκε στον ύπνο, όπως και ο ελληνικός λαός από το πραξικόπημα, γι΄αυτό κι αρνιότανε επί 2 χρόνια να τοποθετήσει πρεσβευτή της στην Αθήνα...
Ποίος έριξε την Κυβέρνηση Μαρκεζίνη; Τό Πολυτεχνείο λένε οι σκόπιμα αφελείς .. 
Κι όμως τον φάγανε οι Αμερικάνοι...Οι δε πορείες των αριστεριστών προς την αμερικάνικη πρεσβεία την 17 Νοεμβρίου... είναι ανέκδοτο με περικεφαλαία! Για γέλια και για κλάματα!
Θα βρείτε εδώ πολλά και προς γνώση και μελέτη!ΑΡΧΕΙΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ 
ΜΙΣΟΥ ΑΙΩΝΑ....

Εδώ θα βρείτε άρθρα, ρεπορτάζ, πληροφορίες του Απ.Βραχιολιδη, τόσο από τον ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ  όσο κι από άλλες ημερήσιες εφημερίδες, όπου κάλυπτε το διπλωματικό ρεπορτάζ ή διατηρούσε στήλες μόνιμες, όπως το ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ.. κ.α. Πρόκειται για μια ...ιστορία μισού αιώνα..Φυσικά τα βάζουμε σκόρπια, αλλά πάντως δίνουν το άρωμα των γεγονότων μιας εποχής, αφού και τα ίδια αποτελούν ιστορία με πολλές σημαντικές πτυχές, όπως θα διαπιστώσει ο ευγενής αναγνώστης.Ο ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ- 1969- Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,στην Ελλάδα ...

Mε πολλές επιτυχίες στο ενεργετικό της.. Μεταξύ άλλων πληροφόρησε τους επίλεκτους αναγνώστες της για την πτώση της χούντας Παπαδόπουλου 15 μέρες...πριν επισυμβεί!!!
  Κι όλοι τρίβανε τα μάτια τους... Η όντως περίεργη -τότε- πληροφορία προήλθε από σημαντικό στέλεχος(Πυρομάγλου) του ΚΚΕ μέσα σε δεξίωση της τότε Σοβιετικής πρεσβείας! 
Ακόμη η εφημερίδα αυτή... "έκανε" και πρωθυπουργό-δοτό έστω- τον Σπύρο Μαρκεζίνη... κ.λ.π...κ.λ.π...αν και ό ίδιος στα "ιστορικά" του ..παραβλέπει τη σημαντική ιστορική λεπτομέρεια , ως γνήσιος  μπλαζέ Κολωνακιώτικος τύπος που ήταν... 
Είναι αυτή που επίσης πρωταγωνίστηκε  στο άνοιγμα της Ελλάδας με τις Αραβικές χώρες και την Αλβανία! ..Που εν πολλοίς η τότε χούντα, δρομολόγησε! Αξιον απορίας; ΄Οχι και τόσον.. Είχε απλά κοινόν νού!

Επειδή τα φιλοξενούμενα εδώ φωτοαντίτυπα μερικά είναι κακής ποιότητας, μια και το σκανάρισμα είχε γίνει προ 10ετίας . να μην τα διαβάζετε εύκολα,αλλά πάντως τα περισσότερα είναι ευανάγνωστα  και δη αν κάνετε μεγένθυση!

Εκείνο δε που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι ΟΛΑ (από όσα μπορέσαμε να συλλέξουμε) αποτελούν σπουδαίες αποκλειστικότητες, του ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ (φαινόμενο μοναδικό στη ελληνική δημοσιογραφία) θα το δείτε..άλλωστε πιο κάτω) δηλαδή, καμιά άλλη εφημερίδα ή άλλο ΜΜΕ δεν  είχε τα θέματα που θα δείτε πιο κάτω... κι αποτελούν σήμερα μετά από 50 χρόνια θέματα με διαχρονική ιστορική αξία...ΚΑΙ που άπτονται πολλών λεπτομερειών και της σημερινής 2013, ζωή μας! Ο μελετητής θα μπορούσε να αντλήσει απίθανες εντυπώσεις...για την εποχή εκείνη!  Ο ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ είναι ο πρώτος Έλλην στην ουσία ορίτζηναλ  διπλωματικός ρεπόρτερ. ΄Οχι πως δεν υπήρχαν-υπάρχουν κι άλλοι δημοσιογράφοι, που ασχολούνται με το διπλωματικό. Η διαφορά είναι ότι ο Βραχιολίδης κυνηγούσε τη διπλωματική είδηση, ενώ οι άλλοι επιδίδονταν σε βαθυστόχαστες κι αξιόλογες, εν πολλοίς  αναλύσεις. Αλλά, ως γνωστόν, στη δημοσιογραφία το άλας είναι .. ΜΟΝΟΝ η θεία είδηση. Και υπ αυτήν την έννοια, αν θέλετε η ζωή σας να μην είναι ανάλατη, παρακαλούμε ευγενώς να μας τροφοδοτείτε και με τις δικές ..ειδήσεις, πληροφορίες και άρθρα ασφαλώς, .Ευχαριστούμε εκ προοιμίου και ευγνωμόνως αληθώς.Please..ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ.. ΜΗΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ! Η είδηση είναι ιστορία τρέχουσα που οφείλουμε να την περιθάλπουμε, άπαντες οι κατέχοντές την και οι μη!


ΣΚΟΡΠΙΑ ΜΕΝ...Αλλά εδώ στο περισκόπιο γίνεται λόγος περί αμερικανού πρεσβυτού , του κ. Τάσκα, που τοποθετήθηκε στην Αθήνα μετά δύο ετών διακυβέρνησης της χώρας από το καθεστώς της Χούντας .Πρόκειται  περί σημαντικής είδησης, κομβικής για τα μεταγενέστερα και ...τα πλαστογραφικά του ΚΚΕ!..που επιμένει αφρόνως πως η χούντα ήταν κατασκεύασμα των ΗΠΑ. Τρίχες! 

Το ΚΚΕ ισχύρίζεται αναιδώς ακόμη καί σήμερα πως η χούντα Παπαδόπουλου ήταν προϊόν της Αμερικής!Μέγα λάθος. (Και το κάνουν εν πλήρει γνώση τους) Ο Παπαδόπουλος έπιασε στον ύπνο, εκτός των Ελλήνων πολιτικών και τις ΗΠΑ και έτσι... διέπραξε την επανάστασή του. Γι αυτό και οι ΗΠΑ τσατισμένες επί δύο χρόνια αρνιότανε να επισημοποιήσουν  το καθεστώς Παπαδόπουλου! Μόνον μετά δύο χρόνια ..το επισημοποίησαν τοποθετώντας πρέσβυ στην Ελλάδα, το κ. Τάσκα, όπως λέει πιο κάτω -αποκλειστικά πάντα-το ΠΕΡΙΣΚΟΠΟΙΟ του Απ.Βραχ!

ΟΙ ΗΠΑ βάλανε ..χεράκι, όχι στον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, αλλά στον μαλάκα Ιωαννίδη, μετά από επτά χρόνια- που όντας κλασσικά, πολιτικά χαζός, τον μπερδέψανε με το Κυπριακό... κι από κεί και πέρα..κλαίμε την Κύπρο! Στον ηλίθιο ποντάρανε οι ΗΠΑ... Γι αυτό και καλόν είναι οι του ΚΚΕ, .. ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΝ ΚΑΙ να ευγνωμονούν τους Αμερικάνους ..για την πτώση της χούντας  (μια κι αυτό ήταν το όνειρό τους... Κι όχι μονάχα δικό τους.. 
Διότι την πτώση της χούντας επεδίωκαν οι παλαιο-πολιτικάντηδες (που επί 7/ετίας χάσανε τα οφφίτσια και ωφελήματά τους! Τη θέλανε οι Κανταφικοί Χουντικοί-κάτι λοχαγοί- του Ιωαννίδη, τη θέλανε την πτώση του Παπαδόπουλου-Μαρκεζίνη ακόμη και οι Βασιλόφρονες.. Τα είχε πει μια ημέρα μετά η διάλυση της φάρσας του Πολυτεχνείου ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ στην εκπομπή του ,στην τότε ΥΕΝΕΔ -Φοιτητικοί Παλμοί- με κίνδυνο να απολυθεί, όπως και απολύθηκε άλλωστε..Αυτομάτως!
 ΣΤΕΦΑΝΙ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ... κι όχι ανοήτως να κάνουν πορείες κάθε 17η Νοέμβρη... προς την Αμερικάνικη πρεσβεία! Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ προϊόν των Αμερικανών κι όχι φυσικά του τζερτζελέ ...ηρωϊκου Πολυτεχνείου-Τύπου Δαμανάκη και Λαλιώτη! 

Όχι...μη λέτε.. Το ΚΚΕ δεν είναι σκοπίμως ηλίθιον! Κανένα σοβαρό στοιχείο δεν προκύπτει που να επιβεβαιώνει τα πλαστά και χαζά των Αριστεριστών! Για... τάχα μου ΗΡΩΪΚΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! Χαβαλέ ιστορία ήταν!
Δείτε πιο κάτω πως ...τοποθετήθηκε ..μετα διετία χουντικής διακυβέρνησης στην Ελλάδα... ο πρεσβευτής των ΗΠΑ Μίστερ Τάσκας... που πρώτο αποκάλυψε ο Βραχιολίδης! 
--Τάσκα....τασκατά... φώναζαν ...οι αντιστασιακοί του χαβαλέ! 
ΤΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ...
ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΟΤΑΜΌΠΛΟΙΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ..Κι όμως τότε είχε πέσει η ιδέα! από τον σύντροφο ...ΤΙΤΟ!Ο ΓΕΩΡΚΑΝΤΖΗΣ ,(ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ  ΚΥΠΡΟΥ , ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ , ΉΤΑΝ ΤΟ 1964 
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.. )ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ!

Αποκάλυψε χοντρά, πως η Κύπρος εξοπλίζεται από την Ρωσία-Τότε 1964) Κι αυτό είναι σήμερα παραδεκτό γεγονός! ΄Ομως μία ήμέρα μετά την αποκάλυψη των δηλώσεών του... ανέστειλε πρύμνα Ο ΥΠΟΥΡΓΌΣ... και λόγω του θορύβου που προκάλεσαν οι δηλώσεις του...διέψευσε ..τις δηλώσεις του και τον ΑΠ.ΒΡΑΧ.....ο οποίος βέβαια τον απάντησε δεόντως!!! ΓΙΑ να ισχυρίζεται ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΦΝΟΣΤΕΦΗΣ.. πως αυτή και μόνον ήταν η μόνη διάψευση που είχε στη θυελώδη καριέρα του! Κι έτσι είναι! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΨΕΥΔΟΝΤΑΝ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ!ΤΟ "ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ" ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ..ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ... 

Βέβαια οι τότε πολιτικοί συντάκτες -πολλοί εκ των οποίων επιφανείς... ισχυρίζονταν πως είναι και εκτός από πολιτικοί και διπλωματικοί συντάκτες .. Αστειότητες ! ΄Οχι πως δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν και ο είδος αυτό. Απλά η τότε δημοσιογραφία δεν του έδινε η σημασία που άξιζε.ο είχε σαν τσόντα και μόνο! Το ίδιο συμπεριφέρονταν και οι επαγγελματίες πολιικοί της εποχής!
Δεν είχαν αντιληφθεί πως η καρδιά του έθνους είναι η εξωτερική πολιτική, η διπλωματία! Απλά ..τόσον απλά το είχε αντιληφθεί ο ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ! Δείτε:


ΜΕ ΤΟ ΙΑΠΩΝΑ ΠΡΕΣΒΥ... 

ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ
 ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΦΑΜΠΙΟΛΑΣ...ΕΔΩ ΜΕ ΑΛ-ΦΑΤΑΧΙΚΟΥΣ... -ΑΛ ΦΑΤΑΧ, περίπου σήμερα ΤΖΙΧΑΤΖΗΣΤΕΣ... αλλά οι Παλαιστήνιοι συνεχίζουν να μάχονται για την Πατρίδα που τους ΕΚΛΕΨΑΝ Εβραίοι και η διεθνής αλητήρια συνωμοσία.Συνεχίζουν και μετά από 50 χρόνια να μάχονται για την πατρίδα που τους έκλεψαν!   

Η ΤΙΓΡΗΣ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ ΕΙΝΑΙ ΚAI ΜΕΓΑΛΗ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΜΠΗ  ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΠ.ΒΡΑΧ...ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΘΕΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΡΕΠΟΡΤΕΡ...

 ΤΟΝ ΕΧΡΗΣΕ ΚΑΙ.. ΠΡΟΞΕΝΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ...
Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ..ΠΟΤΕ!. 

ΔΙΌΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ  από την οικογένειά της ΜΑΝΤΑΜ ΝΟΥ  ΞΕΚΛΗΡΗΣΤΗΚΑΝ..από τους-δολοφόνους  πρακτορες της CIA!-Στο τάκα-τάκα! Και μετα άρχισε ..ο ΒΙΕΤΝΑΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!

 Και ο πρωθυπουργός και η τίγρης Μαντάμ Νού,  και η κόρη τους!ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ 
ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ..ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ CIA!

ΤΟ έγκλημα αυτό δεν διερευνήθηκε ποτέ...Ατυχώς ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ
Αν η σημερινή ηγεσία της πολύπαθης χώρας, ..θέλει να μάθει, αλήθειες -και επειδή η ιδία δεν ευθύνεται για τη δολοφονία της οικογένειας ΝΤΙΕΜ (δικτάτορας του κερατά ήταν) εμείς θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε... Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΜΟΖΑΣ...ΤΑΪΒΑΝ... 
ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...
και μετέπειτα Καραπάνου, και συγγραφέα!


ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ...ΤΗΣ ..ΟΥΓΚΑΝΤΑ...
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΜΕ special ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ..ΓΚΟΛΝΤΑΣ ΜΕΓΙΡ!

Η αποστολή στο Ισραήλ,΄ταν μια συναρπασική εμπειρία κι  είχε πολλά ενδιαφέροντα..Το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι προσεκκλήθη από την Κυβέρνηση της Γκόλντας Μεγίρ.. μοναχικά.Μόνος εξ όλου ου ελληνικούΤύπου.  Προφανώς επειδή πεισματάρικα επέμενε στην αναγνώριση του Κράτους του Ισραήλ...Μια και εκείνη την εποχή η Ελλάς ήταν, λόγω της φιλοαραβικής πολιτικής της, η μόνη χώρα (παγκοσμίως) ...που δεν αναγνώριζε ο κράτος του Ισραήλ!!!
Κουταμάρα ελληνική και διπλωματική βεβαίως! Ο Βραχιολίδης όμως είχε την δική του...εξωερική... πολιτική! 

 Εδώ μέσα σε βαμβακοφυτεία, ακριβώς πάνω στα σύνορα με την Συρία... και κάτω στο Τοίχος των δακρύων του Ναού του Σολομώντος  στην Ιερουσαλήμ!

Μαζί με το επιλεγόμενο "ΕΘΝΑΡΧΗ" ΚΩΝ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! ..Τον φυγάδα των Παρισίων, με το Ψευδώνυμο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, όπως του κόλλησε ιστορικά ο Βραχιολίδης φυσικά! 
Με τον διάδοχου του Βρετανικού θρόνου Κάρολο και την αδελφή του Άννα 

 ΜΕ ΤΟΝ τ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΊΑΣ ΣΕΡ ..ΜΑΚ ΜΙΛΛΑΝ!
   

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ... ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!Ο ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΣΑΝ ΦΡΑΝΤΖΊΣΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ


ΜΕ ΤΟΝ Γ3ΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΤΟΥΟΜΙΟΓΙΑ!

ΜΕ ΑΥΣΤΡΑΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ!


ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!


ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ κ.ΣΤΙΚΚΕΡ


ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ 

ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ


TO ΑΡΘΡΟ (Σε ποιόν κάνετε πλάκα συνταγματάρχα) ΠΟΥ  ΕΣΤΕΙΛΕ 
ΤΟΝ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ! Η ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ -προσέξτε- ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ 
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ... Λόγω οχλήσεων από τη χούντα ..μεταποιήθηκε σε
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, η οποία και συνεχίζει έως σήμερα την ιστορική της 
πορεία.. Στην ίδια σελίδα υπάρχει κι άλλο τολμηρό για την εποχή της χούντας... Βάλει κατά
της Τροχαίας Αθηνών  και λίαν αιχμηρά, όπως είναι γνωστή η γραφίδα του Βραχιολίδη!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΜΒΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ..ΠΟΥ ΟΔΉΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ..
ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟ ΜΟΧΛΌ τον ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΈΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΖΩΪΤΑΚΗ.
Με αστείες κατηγορίες και φυσικά αθώθηκε!. 
Ο ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ... ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΚΙ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -
ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ & ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΦΥΚΤΙΟΎΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΊ 
ΑΠΌ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΊΧΑΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΥΠΟ...

Ηταν σταθερά στο στόχαστρο της χούντας η εφημερίδα και ο τολμηρός εκδότης της..Τον παρακολουθούσαν νυχθημερόν τα όργανα της χούντας. Το γραφείο του στο Χολαργό ήταν 
τόπος διερχομένων ξένων διπλωματών...Αλλά δεν έβρισκαν κανένα πάτημα για να τον "μπουζουριάσουν"
Υπάρχει, όμως  ένα χαρακτηριστικό επεισόδιο (ή μάλλον πολλά). Στον ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ είχε καταχωρήσει 4 σελίδες διαφήμισης( πληρωμένης) για τη Σοβιετική ΄Ενωση επ΄ευκαιρία της συμμετοχής της στην Έκθεση Θεσσαλονίκης, αλλά τα σαϊνια της χούντας το βρήκαν επίμεμπτο αυτό... κι αμέσως άρχισαν να ψάχνουν , γραφεία, τυπογραφεία κ.λ.π. για να εντοπίσουν το ένοχο δημοσίευμα... " Τί κυνηγάτε ρε χαλβάδες... Επιτρέπεται ρε, τη συμμετοχή της Σοβιετικής Ένωσης στη Έκθεση Θεσσαλονίκης, και δεν επιτρέπεται εγώ ως εφημερίδα να δημοσιεύσω άρθα υπουργών της γι αυτή τη συμμετοχή"; ..Μην γελοιοποείστε πια!" τους έστειλε μήνυμα ο Βραχιολίδης.
Μια άλλη φορά τον κάλεσαν στην Ασφάλεια... για διάφορα και του είπαν με νόημα ...πως κυκλοφορεί με κομμουνιστικό αυτοκίνητο...μάρκας sconda...
--Ε, και αυτό με κάνει ένοχο; Και προς τι; Δεν έχει εμπορική συνεργασία η Ελλάδα με τη Τσεχοσλαβακία;.. Κόψτες τες..απαγορέψτε  τες μωρέ και μετά τα λέμε!
Τέτοια χαζά επί χούντας!


ΝΑ,... ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ (ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ) ΑΡΙΣΤΟ ΩΝΑΣΗ!
Ποιός είπε ότι οι επιχειρηματίες, οι busness men δεν έχουν σχέση με τη διπλωματία;
Χάρις στη διπλωματία προωθούνται τα μεγάλα  επιχειρηματικά σχέδια! Ο Ωνάσης, ήταν πάντα στο στόχαστρο του ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ( Η φωτό κάτω είναι χαρακτηριστική. Δημοσιογράφος ( ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ) και Ωνάσης ..στο ίδιο στασίδι όπου και γίνεται μεγάλη πλάκα!14 σχόλια:

 1. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

  Γεια σας είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
  τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά θα ήθελα να βοηθήσω
  ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
  χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
  ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
  ενημερώστε μου ότι είμαι οικονομικός που χορηγεί δάνεια
  καθένας με καλό χαρακτήρα, τίμιο, που μπορεί να μου επιστρέψει
  προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
  Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

  Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

  Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την όμορφη μέρα σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

  Γεια σας είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
  τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά θα ήθελα να βοηθήσω
  ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
  χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
  ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
  ενημερώστε μου ότι είμαι οικονομικός που χορηγεί δάνεια
  καθένας με καλό χαρακτήρα, τίμιο, που μπορεί να μου επιστρέψει
  προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
  Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

  Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

  Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την όμορφη μέρα σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

  Γεια σας είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
  τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά θα ήθελα να βοηθήσω
  ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
  χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
  ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
  ενημερώστε μου ότι είμαι οικονομικός που χορηγεί δάνεια
  καθένας με καλό χαρακτήρα, τίμιο, που μπορεί να μου επιστρέψει
  προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
  Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

  Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

  Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την όμορφη μέρα σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

  Γεια σας είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
  τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά θα ήθελα να βοηθήσω
  ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
  χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
  ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
  ενημερώστε μου ότι είμαι οικονομικός που χορηγεί δάνεια
  καθένας με καλό χαρακτήρα, τίμιο, που μπορεί να μου επιστρέψει
  προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
  Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

  Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

  Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την όμορφη μέρα σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

  Γεια σας είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
  τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά θα ήθελα να βοηθήσω
  ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
  χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
  ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
  ενημερώστε μου ότι είμαι οικονομικός που χορηγεί δάνεια
  καθένας με καλό χαρακτήρα, τίμιο, που μπορεί να μου επιστρέψει
  προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
  Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

  Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

  Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την όμορφη μέρα σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

  Γεια σας είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
  τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά θα ήθελα να βοηθήσω
  ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
  χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
  ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
  ενημερώστε μου ότι είμαι οικονομικός που χορηγεί δάνεια
  καθένας με καλό χαρακτήρα, τίμιο, που μπορεί να μου επιστρέψει
  προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
  Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

  Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

  Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την όμορφη μέρα σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

  Γεια σας είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
  τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά θα ήθελα να βοηθήσω
  ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
  χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
  ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
  ενημερώστε μου ότι είμαι οικονομικός που χορηγεί δάνεια
  καθένας με καλό χαρακτήρα, τίμιο, που μπορεί να μου επιστρέψει
  προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
  Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

  Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

  Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την όμορφη μέρα σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

  Γεια σας είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
  τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά θα ήθελα να βοηθήσω
  ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
  χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
  ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
  ενημερώστε μου ότι είμαι οικονομικός που χορηγεί δάνεια
  καθένας με καλό χαρακτήρα, τίμιο, που μπορεί να μου επιστρέψει
  προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
  Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

  Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

  Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την όμορφη μέρα σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

  Γεια σας είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
  τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά θα ήθελα να βοηθήσω
  ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
  χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
  ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
  ενημερώστε μου ότι είμαι οικονομικός που χορηγεί δάνεια
  καθένας με καλό χαρακτήρα, τίμιο, που μπορεί να μου επιστρέψει
  προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
  Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

  Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

  Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την όμορφη μέρα σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

  Γεια σας είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
  τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά θα ήθελα να βοηθήσω
  ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
  χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
  ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
  ενημερώστε μου ότι είμαι οικονομικός που χορηγεί δάνεια
  καθένας με καλό χαρακτήρα, τίμιο, που μπορεί να μου επιστρέψει
  προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
  Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

  Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

  Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την όμορφη μέρα σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

  Γεια σας είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
  τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά θα ήθελα να βοηθήσω
  ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
  χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
  ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
  ενημερώστε μου ότι είμαι οικονομικός που χορηγεί δάνεια
  καθένας με καλό χαρακτήρα, τίμιο, που μπορεί να μου επιστρέψει
  προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
  Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

  Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

  Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την όμορφη μέρα σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

  Γεια σας είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
  τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά θα ήθελα να βοηθήσω
  ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
  χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
  ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
  ενημερώστε μου ότι είμαι οικονομικός που χορηγεί δάνεια
  καθένας με καλό χαρακτήρα, τίμιο, που μπορεί να μου επιστρέψει
  προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
  Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

  Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

  Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την όμορφη μέρα σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

  Γεια σας είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
  τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά θα ήθελα να βοηθήσω
  ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
  χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
  ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
  ενημερώστε μου ότι είμαι οικονομικός που χορηγεί δάνεια
  καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να μου επιστρέψει
  προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
  Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

  Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

  Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την όμορφη μέρα σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ.

  ΕΙΔΑ ΕΝ ΠΕΡΙΛΥΨΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ.ΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΦΙΞΩ.
  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.
  ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ.
  ΔΕΣΠΟΤΑΤΥΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.
  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΕΧΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΜΕ ΦΑΕΙ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΧΩΜΑ.ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΙΧΟ....ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΓΕΡΑΣΕ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΤΗ ΖΩΗ,ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΑΠΑΝΩ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ, ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΑΝΩ.

  ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΘΗΚΑ
  ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΑΩ
  ΟΤΑΝ Θ ΑΦΗΣΩ ΤΗ ΖΩΗ
  ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΑΠΑΝΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή