Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ...

Θα χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση ο Σύριζα μετά τις καταγγελίες Πανούση;
...Καλε τι λετε; εδω εχουμε μπολσεβικικη δημοκρατια του ΚΩΛΟΥ!

Θα χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση ο Σύριζα μετά τις βαρύτατες καταγγελίες Πανούση, όπως χαρακτηρίστηκε η Χρυσή Αυγή με βάση ένα τσίρκο ανώνυμων ψευδομαρτύρων; έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα οι ψευδομάρτυρες Α,Β,Γ και Δ από έναν πρώην υπουργό και πανεπιστημιακό;

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ 


Πραγματοποιηθείσα συνάντηση ΑΝΥΠΕΞ Νίκου Ξυδάκη με την Πρέσβη του Ισραήλ Irit Ben-Abba (ΥΠΕΞ, 9.11.2015)
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, κ. Νίκος Ξυδάκης, συναντήθηκε σήμερα, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με την Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, κα. Irit Ben-Abba.
Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα, επιβεβαίωσε τις άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Τη συζήτηση απασχόλησαν θέματα σχέσεων Ισραήλ και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον, συζητήθηκε η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.



Πραγματοποιηθείσα συνάντηση ΑΝΥΠΕΞ Νίκου Ξυδάκη με τον Πρέσβη της Γαλλίας Christophe Chantepy 
ΞΥΔΑΚΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ ΣΑΝ
ΤΟΝ ΦΙΛΗ!

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, κ. Νίκος Ξυδάκης, συναντήθηκε σήμερα, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, κ. Christophe Chantepy.
Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίσκεψης, στην Αθήνα, του Προέδρου της Γαλλίας, κ. François Hollande, επικεντρώθηκε στους τρόπους εξειδίκευσης της Κοινής Διακήρυξης Συνεργασίας που υπέγραψαν οι κ.κ. Α. Τσίπρας και F. Hollande, επιβεβαιώνοντας τη στενή συνεργασία των δύο χωρών τόσο σε διμερές όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Τη συζήτηση απασχόλησαν, επιπλέον, τα βήματα εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος, ενόψει και του σημερινού Eurogroup. Τέλος, οι δύο άνδρες εστίασαν στο προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα και την ανάγκη για μια κοινή και ολοκληρωμένη ευρωπαϊκή απάντηση.


Απάντηση Εκπροσώπου ΥΠΕΞ, Κ. Κούτρα, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικές με το δημοσίευμα του περιοδικού «Der Spiegel», για παρακολούθηση της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βερολίνο, από γερμανικές υπηρεσίες ασφάλειας


Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικές με το πρόσφατο δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» (07.11.15), για παρακολούθηση της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βερολίνο, από Γερμανικές υπηρεσίες ασφάλειας, δήλωσε τα εξής:
«Μεταξύ εταίρων ισχύουν συγκεκριμένοι κανόνες συνεργασίας και δεοντολογίας, στις οποίες έχει, κατ´ επανάληψη, αναφερθεί η Γερμανική κυβέρνηση, διαμαρτυρόμενη, στο πρόσφατο παρελθόν, για παραβίαση των κανόνων αυτών από άλλες χώρες.
Αναμένουμε τις πρωτοβουλίες της γερμανικής Κυβέρνησης, προς την οποία ήδη έχει εγερθεί το ζήτημα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου