Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΤΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΆ... ΄Αλλωστε ανέκαθεν το ΥΠΕΞ ήταν άντρο βασιλοφρόνων!..Τώρα επί Κοτζιά..μη περιμένετε να αλλάξει προφίλ... Και γιατί άλλωστε;

ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ...Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΛΕΙΔΩΝΙΖΕΤΑΙ!

ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.. Ο Τζιτζικώστας ζητάει την παραίτηση Μεϊμαράκη! Κι όχι μόνο αυτός... 
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!


Αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για τον ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία αποφάσισε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) του κόμματος, λόγω των τεχνικών προβλημάτων που εμπόδιζαν την έναρξη της διαδικασίας.

Νωρίτερα, αναβολή των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία είχε ζητήσει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Η ψηφοφορία θα ξεκινούσε στις 07:00.
Και το φιάσκο συνεχίζεται.. με καταιγισμό δηλώσεων από όλους τους εμπλεκόμενους.. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ απλά τρίβει τα χέρια του! 

ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ "ΒΗΜΑΤΟΣ" ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΤΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ τ.ΒΑΣΙΛΕΩΣ.΄Ετσι για πρώτη φορά να έχουμε και την ΑΠΟΨΗ του σε ιστορικά γεγονότα κι όχι να μασάμε το κουτόχορτο παραχαρακτών της ιστορίας!


Κωνσταντίνος: «...Ηρθε η ώρα να μιλήσω. Θα τα πω όλα...»

Για πρώτη φορά η σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας όπως δεν γράφτηκε ποτέ έως σήμερα, σε ένα από κάθε άποψη μοναδικό τρίτομο έργο, από την Κυριακή 22 Νοεμβρίου για τους αναγνώστες του «Βήματος»
 ΤΚωνσταντίνος: «...Ηρθε η ώρα να μιλήσω. Θα τα πω όλα...»

Μην ξεγελαστείτε να δείτε βίντεο πατώντας το τριγωνάκι.Απλά δείτε τη φωτό όπου η Άννα Μαρία  είναι ντυμένη με φορεσιά της Αμαλίας..της συναδέλφου της... επί ΄Οθωνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου