Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ

Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών Γ. Αμανατίδη με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο (Αθήνα, 20.11.2015)
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Γιάννης Αμανατίδης, έγινε δεκτός, σήμερα, από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, κ.κ. Ιερώνυμο.
Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Αμανατίδης προέβη στην κάτωθι δήλωση:
«Η συνάντηση με τον Μακαριώτατο αποτελεί πάντοτε ευκαιρία άντλησης από την πολύτιμη πείρα του και κοινωνική αντίληψή του. Σήμερα, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις σημαντικές κοινές δράσεις που αναπτύσσουν η Εκκλησία και η Πολιτεία για το προσφυγικό ζήτημα, καθώς και τη συμβολή της Εκκλησίας της Ελλάδος στον διαθρησκειακό διάλογο, μετά και τη Διεθνή Διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Κοτζιά, στην Αθήνα.
Ο Μακαριώτατος, με τη διάθεση ειρήνευσης και το πνεύμα καταλλαγής του είναι σίγουρα εμβληματική μορφή του διαθρησκειακού διαλόγου, ο οποίος έχει ζωτική σημασία για την ειρηνική συνύπαρξη στις σύγχρονες κοινωνίες».



Ενημέρωση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων από τον ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιά (Βουλή, 23.11.15)

Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, θα ενημερώσει, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12:00, τη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων.


Συμμετοχή Αν. Γενικής Γραμματέα ΔΟΣ & ΑΣ Κ. Τεκτονίδου σε σεμινάριο του Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR με 

θέμα: “SYRIA CRISIS” (Θεσσαλονίκη 23.11.2015) 

Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2015 
Η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, Κυριακή Τεκτονίδου, θα συμμετάσχει, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, σε σεμινάριο που διοργανώνεται από το Γ΄ Σώμα Στρατού/NRDC-GR με θέμα: “SYRIA CRISIS” στο HQ NRDC-GR, στο Στρατόπεδο «ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ» (Έδρα Γ΄ Σ Σ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου