Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΣΠΟΤΑ ΟΡΘΑ ΛΑΛΕΙΣ: Ένα κείμενο-επιστολή φωτιά του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ προς τον Υπουργό Φίλη που ονειρεύται κατάργηση των Θρησκευτικών και την μετατροπή της Εκκλησίας σε απλό Συλλογάκο!


Φέρνουμε στη δημοσιότητα την επιστολή του Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ ,που κρατούσαμε στο συρτάρι για ένα μήνα... είναι μπαρούτι για τον αμαθή και τυχοδιώκτη ονειροπαρμένο της αθεϊστικης Αριστεράς. Ο Ιεράρχης Πειραιώς με πλούτο Νομικών επιχειρημάτων απογυμνώνει τον φρικώδη αεριτζή μπολσεβικο Υπουργό και προβλέπει:

Ἐάν ἡ Κυβέρνησή σας προχωρήσει..στα πλάνα που έχει στο νου της,   ἡ «Κοσοβοποίηση» τῆς Θράκης θά εἶναι θέμα ὀλίγων μηνῶν καί ἡ τύχη τῆς Κυβερνήσεώς Σας θά εἶναι ἀνάλογη  αὐτῆς τοῦΔημ. Γούναρη!
Τουτέστιν ...η παρέα Φίλη-Τσίπρα πάει σούμπιτο για το Γουδι!

Και καταλήγει:
Ἀντιλαμβάνεσθε κ. Φίλη, λοιπόν εὐχερῶς τίς «καυτές πατάτες» καί ὅτι τά σχετικά ἰδεολογήματα εἶναι ὡραῖα μέν γιά φαντασιώσεις καί δῆθεν ἀριστερές «προοδευτικές συνεντεύξεις» ἀλλά στήν ἀδήριτη καί σκληρή πραγματικότητα τοῦ βίου εἶναι μόνο φληναφήματα καί πομφόλυγες!!!-ΦΟΥΣΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, Λέμε εμείς!


Διαβάστε την συγκλονιστική επιστολή του κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ...

boiko-barth
Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Διπλωματικές παρενέργειες είχε σύμφωνα με πληροφορίες της ROMFEA.GR η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίος στη Βουλγαρία τόσο σε πολιτικό, όσο και σε εκκλησιαστικό επίπεδο.
Το αίτημα του Πατριάρχη να επιστραφούν τα κειμήλια των Μοναστηριών της Β. Ελλάδας που εκλάπησαν από τους Βούλγαρους και οι δηλώσεις του Πατριάρχη για την Εκκλησία της Βουλγαρίας προκάλεσαν μεγάλη δυσαρέσκεια σε κορυφαίους παράγοντες της γειτονικής χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου