Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

Και καλά ρε μάγκα... Και γιατί να μην είναι σωκρατικοί ή Αριστοτελικοί;

Σέρβος Μουφτής: Ο Μωάμεθ και ο Ιησούς ήταν κομμουνιστέςΙανουάριος 8, 2016.

Βελιγράδι.

 Ο Μουφτής της πρωτεύουσας της Σερβίας, Μουχάμεντ Γιουσουφσπάχιτς, ο οποίος πρόκειται να εγκαταλείψει τη θέση του, για να γίνει πρέσβης της Σερβίας στη Σαουδική Αραβία, σε συνέντευξή του στα σερβικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρει ότι ο Ιησούς και ο Μωάμεθ υπήρξαν  κομμουνιστές. Λέγοντας αυτό, διευκρίνισε ότι δεν πρέπει να συνδέεται ο αθεϊσμός με τον κομμουνισμό.

Ο ίδιος είπε ότι η Ρωσία πρέπει να αποτελέσει ένα πρότυπο για τους Σέρβους σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής, δηλώνοντας ότι τα δύο έθνη έχουν περάσει μαζί τον πειρασμό του αθεϊσμού.


«Πρέπει να μην αποδεχόμαστε τη σύνδεση του κομμουνισμού και  του σοσιαλισμού με τον αθεϊσμό,  όπως και τη σύνδεση του καπιταλισμού με τον θεϊσμό», δήλωσε σύμφωνα με το αλβανικό πρακτορείο ‘Ιλλυρία’.

Για να συνεχίσει:

«Ο Ιησούς και ο Μωάμεθ δεν ήταν καπιταλιστές, αλλά κομμουνιστές, σοσιαλιστές, ήταν πρόθυμοι να εργασθούν για την ισότητα  των ανθρώπων σε όλες τις πτυχές της ζωής».

«Η Σερβία και η πρώην ΕΣΣΔ, έχουν ένα κοινό ιστορικό σημείο, πέρασαν και οι δύο χώρες  μέσα από τον αθεϊσμό», είπε χαρακτηριστικά.
ΠΗΓΗ:http://www.echedoros-a.gr/
--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου