Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016


Δ.Αβραμόπουλος: «Αλλάζουμε το πρωτόκολλο του Δουβλίνου λόγω υπέρμετρης επιβάρυνσης της Ελλάδος και της Ιταλίας»!

Ο Επίτροπος της ΕΕ αρμόδιος για το μεταναστευτικό ζήτημα κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε με ευρωβουλευτές κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής...


avramopoulos58967Ο Επίτροπος της ΕΕ αρμόδιος για το μεταναστευτικό ζήτημα κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε με ευρωβουλευτές κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων.
Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από μια εξαιρετικά καταθλιπτική διαπίστωση όλων εμπλεκομένων σχετικά με την μετεγκατάσταση των προσφύγων.
Ο επίτροπος αναγνώρισε ότι το διαφημιζόμενο πρόγραμμα επανεγκατάστασης των προσφύγων σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, δεν λειτουργεί.

«Το πρόγραμμα δεν εμφανίζει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν όταν θα αρχίσει να λειτουργεί το πρόγραμμα», τόνισε ο ίδιος.
Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν την ορθότητα των συμπερασμάτων της Επιτρόπου, αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα . Από τις 160 χιλιάδες μετανάστες που αναμένονταν να μετεγκατασταθούν στο πλαίσιο του προγράμματος, αυτό κατέστη δυνατό μόνο για 272 από αυτούς .

Ο κ. Αβραμόπουλος , ο οποίος συμμετείχε στη συνάντηση, δήλωσε: «Αυτό που συνέβη στην Κολωνία, ήταν το τελευταίο «καρφί στο φέρετρο της μεταναστευτικής» μας πολιτικής. Μετά από αυτές τις επιθέσεις , οι χώρες που αναμένονταν να δεχθούν πρόσφυγες δεν πρόκειται να υλοποιήσουν απολύτως τίποτα «.
Ο Έλληνας Επίτροπος συνιστά ότι : «σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες στην επίθεση στην Κολωνία ήταν πρόσφυγες, και δεν μπορούν να απελαθούν, τότε θα πρέπει να οδηγηθούν στην φυλακή».
«Το μέλλον δεν θα είναι πιο χαρούμενο», τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος δηλώνοντας : «Θα υπάρξουν ακόμα χειρότερα περιστατικά. Εμείς ελπίζαμε να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα τον Φεβρουάριο, αλλά αυτό δεν θα συμβεί. Πρέπει να επανεξετάσουμε ολόκληρη την πολιτική μας απέναντι στους πρόσφυγες…»

Ο κ. Αβραμόπουλος υποσχέθηκε ότι τον Μάρτιο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα υποβάλει προτάσεις για την τροποποίηση του πρωτοκόλλου του Δουβλίνου, σύμφωνα με το οποίο οι πρόσφυγες θα πρέπει να μένουν στην αρχική χώρα υποδοχής. Αυτό αποδείχθηκε δυσβάσταχτο χρέος για την Ελλάδα και την Ιταλία, και ως εκ τούτου, οι πρόσφυγες απειλούν με μια ανεξέλεγκτη εξάπλωση σε όλη την Ευρώπη.
Ο Επίτροπος αναμένεται επίσης να απαιτήσει από την Τουρκία να σταματήσει τη ροή των προσφύγων προς την Ευρώπη.
Το σχέδιο με την χώρα αυτή επίσης δεν λειτούργησε: . «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα της εφαρμογής της παρούσας συμφωνίας. Πρέπει να δούμε απτά αποτελέσματα», τόνισε ο Έλληνας αξιωματούχος.

Παρ “όλες τις παραπάνω αποτυχίες, ο κ. Αβραμόπουλος επιμένει ότι η συνθήκη Σένγκεν πρέπει να διατηρηθεί: «. Αν υπάρξει κατάρρευση της ζώνης του Σένγκεν, αυτό θα ήταν η αρχή της κατάρρευσης ολόκληρου του ευρωπαϊκού οικοδομήματος ».
Η Ευρώπη, όμως, κυριαρχείται από μια πολύ πιο μελαγχολική διάθεση, και δεν είναι πλέον ζήτημα το εάν θα καταργηθεί η συνθήκη Σένγκεν ή το «ευρωπαϊκό σχέδιο».

Η Ευρώπη είναι πιθανό να υποστεί μια τεράστια δημογραφική απώλεια. Ο ιθαγενής πληθυσμός της θα υποστεί μια ταχεία συρρίκνωση, όχι μόνο λόγω έλλειψης γονιμότητας, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι οι πιο ικανοί και ταλαντούχοι άνθρωποι φεύγουν από την ευρωπαϊκή ήπειρο.
Ο Γερμανός επιστήμονας Gunnar Heinsohn επισημαίνει ότι αυτό το θέμα , σε συνδυασμό με την πολιτική των ανοικτών συνόρων και την μαζική εισροή νεαρών μουσουλμάνων μεταναστών, θα οδηγήσει το νυν ευρωπαϊκό μοντέλο του κράτους πρόνοιας σε πλήρη και ολοκληρωτική κατάρρευση .
Ο Heinsohn επεσήμανε ότι τα προβλήματα αρχίζουν διότι υπάρχουν πάρα πολλοί έφηβοι και νεαροί μουσουλμάνοι άνδρες, οι οποίοι ανήκουν σε οικογένειες τριών, τεσσάρων ή περισσότερων υιών.
Τα πλήθη των νέων μουσουλμάνων νεαρών κυρίως , με την επιθετικότητα πους τους διακρίνει και τις ανεξέλεγκτες ορμόνες τους, θα συγκρούονται με τα παιδιά των Ευρωπαίων σε μια μάχη εντός των πόλεων. !!

Η ευρωπαϊκή κοινωνία, η οικογένεια το εθνικό κράτος είναι σε άμεσο και μεγάλο κίνδυνο από όλους αυτούς του νεαρούς φανατικούς μουσουλμάνους που έχουν κατακλύσει την ΕΕ.
Η αντίδραση εντός των ευρωπαϊκών χωρών θα «γεννήσει» εθνικισμό, βία , δολοφονίες , ταραχές και γενικώς πολύ βία.
Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο ( Η αμερικανική ελίτ υλοποιεί σχέδιο αλώσεως της Ευρώπης με τους μετανάστες στο οποίο αντιστέκεται η Ρωσία), είχαμε τονίσει ότι τα σχέδια των Αμερικανών νεοσυντηρητικών για παγκόσμια κυριαρχία αποφέρουν καρπούς, καθώς η Ευρώπη είναι πλημμυρισμένη με μουσουλμάνους μετανάστες , οι οποίοι δραπέτευσαν από τους δικούς τους πολέμους και τον τρόμο στις δικές τους χώρες, τονίζουν Αμερικανοί ακτιβιστές.
Μέσα σε όλα αυτά, ετοιμάζουν και την οικονομική ένωση Ευρώπης και ΗΠΑ , για την δημιουργία μιας ευρωπαϊκής ηπείρου που θα προσομοιάζει ποιο πολύ με την εποχή του Μεσαίωνα παρά αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.
πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου