Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με το θάνατο ξένων διπλωματών από συντριβή ελικοπτέρου στο Πακιστάν
Εκφράζουμε την οδύνη μας για την τραγική απώλεια των Πρέσβεων της Νορβηγίας, Leif Larsen, και των Φιλιππίνων στο Πακιστάν, Dominico D. Lucenario Jr., των συζύγων των Πρέσβεων της Μαλαισίας και της Ινδονησίας, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους όταν το ελικόπτερο, το οποίο τους μετέφερε σε περιοχή του βορείου Πακιστάν, συνετρίβη από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Μεγάλη είναι η θλίψη μας και για την απώλεια των δύο Πακιστανών πιλότων, μελών του πληρώματος του ελικοπτέρου.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους των θυμάτων και την αμέριστη συμπαράστασή μας στους λαούς των χωρών, τις οποίες εκπροσωπούσαν και υπηρετούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής τους.


Συνάντηση ΑΝΥΠΕΞ Ν. Χουντή με Σουηδό Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ για εξωτερικές υποθέσεις και υποθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, H. Dahlgren
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χουντής, θα συναντηθεί τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 και ώρα 12:00, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Σουηδό Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ για Εξωτερικές υποθέσεις και υποθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Hans Dahlgren.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών των κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων και ΠΕ60-Νηπιαγωγών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για το σχολικό έτος 2014-2015 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 5 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων και 1 εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 11 έως την Τρίτη 12 Μαΐου 2015 οπότε και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε σχολικές μονάδες της περιοχής που προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minedu.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου