Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ Ν.ΚΟΤΖΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΕ ΜΕ ΑΦΙΛΟΥΣ-ΑΝ ΟΧΙ ΑΤΟΦΙΑ ΕΧΘΡΟΥΣ…-ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΟ “εμείς είμαστε ο κόσμος”!

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ...ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ... ΠΛΗΝ ΌΜΩΣ....

Σ΄αυτόν τον κόσμο ανήκει ο αριστερός Έλλην υπουργός εξωτερικών; Να χαίρεται τότε αυτόν τον κόσμο και την παρέα των αρπαχτικών-ΛΑΜΟΓΙΩΝ…της σύναξης της Αττάλειας. Δείτε πως αντιμετώπισε το διαδίκτυο τον χορευτή Κοτζιά :

Όταν οι φονιάδες του NATO βαράνε το ζουρνά για να χορεύει ο Κοτζιάς….
kotz1
Μερακλώθηκε φαίνεται ο Νίκος... ώστε να μοιάζει... πως αγορεύει. Με το δάκτυλο υψωμένο... Μακάρι να το υψώνει και στους νερόβραστους, πλην φονικούς συνομιλητές του.

Ασφαλώς οι περισσότεροι θα θυμούνται αυτό που είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας, πριν τις εκλογές, αναφερόμενος στη στάση μιας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έναντι των αγορών:
«Εμείς θα βαράμε το νταούλι και αυτοί θα χορεύουνε, δεν θα παίζουνε αυτοί το ζουρνά και εμείς θα χορεύουμε».


Ως προς αυτό, ας κάνουμε λίγο υπομονή μέχρι το φινάλε του τραγικού χορού στον οποίο έχει οδηγήσει εκείνη η φοβερή στρατηγική «ούτε ρήξη, ούτε υποταγή»
Υπάρχουν όμως και άλλοι χοροί!
Μετά τη λήξη της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στην Αττάλεια, οι υπουργοί των χωρών μελών του τραγούδησαν και χόρεψαν με νεκρο-έπαρση και γερο- έξαψη το «We are the World» (εμείς είμαστε ο κόσμος). Ή μάλλον γάβγιζαν…

Το χορό έσυραν ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας της ΕΕ Φεντερίκα Μογκερίνι. Θυμίζουμε ότι, καταστατικά, η ευθύνη της «ασφάλειας της ΕΕ», ανήκει στο ΝΑΤΟ. Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε…
Μαζί και ο έλληνας υπουργός εξωτερικών της (πρώτη φορά) «αριστερής» κυβέρνησης Νίκος Κοτζιάς, ακολουθούσε περιχαρώς χάσκων, αγκαζέ με τον τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Έτσι νομίζουν και έτσι θέλουν: Να είναι αυτοί ο κόσμος όλος. Συμβολικά, αλλά και πολιτικά, οικονομικά, στρατιωτικά.Κανονικοί αλαζονικοί αυτοκράτορες. Το ίδιο ξιπασμένοι και ανόητοι όπως οι κατακτητές και σταυροφόροι όλων των εποχών.




10416618_10204522278399020_500308181467799205_n
O γενναίος ΝΑΤΟΪΚΟΣ εν δράσει!

Με μη επανδρωμένα αεροπλάνα (drones), βομβαρδιστικά και βόμβες διασποράς, να σκορπίζουν φτώχεια, πόνο και αίμα, να ληστεύουν λαούς και χώρες, να πνίγουν στη συνέχεια ανθρώπους στις θάλασσες.
Λίγες εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά τους, στη μαρτυρική Συρία, την ηρωίδα Παλαιστίνη, το χιλιοκομματιασμένο Ιράκ και τον πάντα αιματηρό Λίβανο, η πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ, με πρώτο ρόλο φυσικά στις ΗΠΑ, χτίζει γκρεμίζοντας τα πάντα, τον κόσμο της «νέας τάξης», όπως τον θέλουν οι στρατιωτικοί και πολιτικοί μηχανισμοί που δρουν ως οι δυνάμεις της τάξης και ασφάλειας του σύγχρονου καπιταλισμού. Γεννώντας ταυτόχρονα, το αντι-διαμετρικό αλλά ομόρροπο φρικώδες είδωλο της δικής τους βίας στο πρόσωπο του φασιστικού ISIS, που δήθεν τους προκαλεί έκπληξη και αποτροπιασμό.
Το βίντεο είναι πραγματικό αποκρουστικό, προκλητικό, εμετικό. Έχει κάτι από τη δυσωδία των δημόσιων αποκεφαλισμών του ISIS. Οι δολοφόνοι εκατομμυρίων στον κόσμο, να διαλαλούν πως «αυτοί είναι ο κόσμος»!
Απορίας άξιο είναι το πώς αισθάνονται όχι οι Καμμένοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά εκείνοι που νομίζοντας ότι κάνουν αριστερή παρέμβαση στην αριστερή πτέρυγα της αριστερής τάσης της κάπως αριστερής κυβέρνησης, βρίσκονται τελικά να είναι όχι μόνο τραγικοί απολογητές των εταίρων της ΕΕ, αλλά και θλιβεροί ομοτράπεζοι του ΝΑΤΟ.

Π.Μ.
pandiera.g


Φαίνεται ότι η τουρκική διπλωματία ασκείται και με χορευτικούς αχταρμάδες, σανσαόν αμανέ και ζεϊμπεκικα... Προηγήθηκε στο είδος ο προκάτοχός του στο Υπουργείο εξαωτερικών εκείνου του αλήστου μνήμης ΓΑΠ, που χόρεψε το χορό της Σαλώμης, μπροστά στον Τούρκο ΥΠΕΞ Τζέμ εφένδη!
Απολαύστε τον σαλταδόρο τύποις και ουσία! ΓΑΠ ή "το παιντί !Την δόξαν του ζήλεψε  ο κατά τα άλλα συμπαθής (προς το παρόν) Νίκος Κοτζιάς; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου