Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ-με τους υποκινούμενους τους ΤΖΙΧΑΤΖΗΣΤΕΣ θα σαρώσουν το μνημείο Παγκόσμιας κληρονομιάς, την ελληνική  ΠΑΛΜΥΡΑ! ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ  ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΪΣ ΚΑΙ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ... ΚΑΙ...  ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ! 
Αυτοί οι νταβατζήδες της υφηλίου! This is the American way of life! NA TON ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ δικά μας ΠΑΡΔΑΛΑ  ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΣΕ ΧΩΡΑ ΚΟΙΝΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ εκβιαστών και δολοφόνων λαών! Εν ονόματι του DOLLAR!
Προσιδεάζει στο νιονιό τους!

ΟΙ ΗΠΑ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΛΜΥΡΑ! ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΜΥΡΑΣ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ!
ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ : ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΣΣΑΝΤ!..

Ο Γ. Ζαφειόπουλος μιλώντας πριν από λίγη ώρα στον Μάνο Τσιλιμίδη (Real fm) είπε ότι η αρχαία πόλη Παλμύρα χτίστηκε τον 10 π.Χ. αιώνα και ότι έχει μια απόσταση 12 χλμ. με κίονες μοναδικού κάλλους. Το...

( Παρένθεση: Αυτός ο Ζαφειρόπουλος φωτο-δημοσιογράφος είναι όντως πολύ αισθαντικός, απολαυστικά ευθύβολος!

νεκροταφείο της το οποίο βρισκόταν δίπλα στην αρχαία πόλη έχει επιγραφές που είναι γραμμένες στα ελληνικά! Μόνον στα ελληνικά και όλα αυτά θα καταστραφούν επειδή ο πόλη κατελήφθη από τους βάρβαρους τζιχαντιστές οι οποίοι αφέθησαν ελεύθεροι από τις ΗΠΑ! Όπως τόνισε ο κ. Ζαφειρόπουλος οι ΗΠΑ δεν νοιάζονται καθόλου για τον πολιτισμό καμία χώρας, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η επκράτησή τους σε γεωστρατηγικό επίπεδο και τα...δολάρια! Στόχος του είναι να αποκόψουν οποιαδήποτε χώρα έχει σχέση με τη Ρωσία και άρα στόχος τους είναι να πέσει ο Άσαντ ο οποίος έχει καλές σχέσεις με τη Ρωσία. Επομένως, για τις ΗΠΑ δεν παίζει κανένα ρόλο κανένα αρχαιολογικό μνημείο, κανείς πολιτισμός ειμή μόνον να πέσει ο Άσαντ ακόμη και αν καταλάβουν τη Συρία οι τζιχαντιστές. Τόνισε δε ότι κατά πάσα πιθανότητα η Συρία θα καταληφθεί ολόκληρη από τους τζιχαντιστές! 
Όπως αναφέρει το onalert.gr η ιστορική πόλη της Παλμύρα έπεσε οριστικά στα χέρια των τζιχαντιστών που ύψωσαν την αποκρουστική μαύρη σημαία τους στην ακρόπολη. Η φωτογραφία έχει αναρτηθεί από τους ίδιους τους φανατικούς που από την Τετάρτη έχουν μπει στην πόλη 
μετά από σφοδρές μάχες με τις συριακές ένοπλες δυνάμεις.

Στα μέσα κοινωνική δικτύωσης οι τζιχαντιστές πανηγυρίζουν . Αν και η αυθεντικότητα των φωτογραφιών δεν έχει επιβεβαιωθεί 100%, όλα δείχνουν ότι η αρχαία πόλη έχει πέσει στα χέρια τους . Κυκλοφορεί επίσης βίντεο το οποίο δείχνει τζιχαντιστές να ψάχνουν από σπίτι σε σπίτι της Παλμύρα.

Περίπου 200 Σύροι στρατιώτες σκοτώθηκαν στη μάχη υπερασπιζόμενοι την Παλμύρα.
Όπως όλα δείχνουν, οι βάρβαροι της τζιχάντα θα βομβαρδίσουν την αρχαία πόλη με τους πολύτιμους ελληνικούς θησαυρούς!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου