Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Οι ΗΠΑ ζήτησαν από τον Καμμένο συνέχιση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας. Τι απάντησε...

Οι διμερείς σχέσεις, το ΝΑΤΟ, η αμυντική συνεργασία, η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου αλλά και η Ρωσία, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε την Τετάρτη (20/05) στην Ουάσινγκτον ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος με την υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, Κριστίν Γουόρμουθ.

Από τον Λευτέρη Ριζάρη. 

Άλλη μια αποκάλυψη του press-gr επιβεβαιώνεται πανηγυρικά! 
Όπως είχαμε αποκαλύψει λοιπόν εδώ και έναν μήνα  και συγκεκριμένα στις 16 Απριλίου (διαβάστε εδώ) υπάρχει έτοιμο σχέδιο κυβερνητικής απόφασης με την οποία διορίζεται ο Άρης Σπηλιωτόπουλος (ναι, ο γνωστός μας Άρης!) πρέσβης εκ προσωπικοτήτων!!!

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ, ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΩΓΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΕ, ΕΝΩ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ! ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΛΥΣΗ! ΡΕ ΟΥΣΤ...

Υποκρισία και κοροϊδία σε βάρος του λαού. Τους τελευταίους 4 μήνες και ενώ ο λαός συνεχίζει να σφαγιάζεται, οι νέοι αυτοκτονούν  (διαβάστε εδώ τι έγινε στο Μετρό της Ακρόπολης σήμερα), ο Τσίπρας και η παρέα του συντρώγουν χαριεντίζονται και χασκογελούν, δήθεν...
διαπραγματευόμενοι για μια...έντιμη, συμβιβαστική λύση!

ΟΛΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!..ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ...ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΗΛΗ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ...ΟΛΟΦΡΕΣΚΑ...ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!





ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ     
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ
ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ 
ΕΔΩ!   


Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...




Ποινικοποιείται η σπατάλη τροφίμων - Βαριές «καμπάνες» στους παραβάτες


Τα τρόφιμα που πετούν οι αγρότες, οι εταιρείες επεξεργασίας τροφίμων, τα εστιατόρια, τα καταστήματα λιανικής και εν τέλει οι καταναλωτές αποτελούν ένα αυξανόμενο πρόβλημα με οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές συνέπειες.
Σε μια προσπάθεια να καταστείλει τη σπατάλη τροφίμων.... 

Διάβασε τη συνέχεια εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου