Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΟΙ ΑΛΑΦΡΙΟΙ ΤΣΙΤΣΙΔΩΝΟΝΤΑΙ... ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΒΆΘΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ! "ΒΑΣΤΑ ΚΑΡΔΙΑΜ -ΝΤΑΓΙΑΝΤΑ"







Η ωραία μουσουργός που έχει άντρα που μας πουλάει...μούσι! 
Πώς προκάλεσε πανικό στο internet η Μανωλίδου με τομπικίνι της; Νωρίς ήρθε το καλοκαίρι για την Ευγενία Μανωλίδου, η οποία συνοδεύει στην Κρήτη τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη. Ο ηλιόλουστος καιρός έδωσε την ευκαιρία στην συνθέτη και ραδιοφωνική παραγωγό να κάνει τις πρώτες της βουτιές. 

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΆΒΗΜΑ; Το λάθος είναι "στρατηγικό" και μόνιμο.Τέτοιους φίλους να έχεις για να δεις χαϊρι!

ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Διάβημα για το λάθος του ΓΓ του ΝΑΤΟ που είπε «Μακεδονία» την ΠΓΔΜ

Η ελληνική αντιπροσωπεία στην κοινή συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας της ΕΕ, αντέδρασε άμεσα στην αναφορά του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος αποκάλεσε την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία», έγινε γνωστό απόψε.

Διάβημα για το λάθος του ΓΓ του ΝΑΤΟ που είπε «Μακεδονία» την ΠΓΔΜ
Επιπλέον θα αποσταλεί επίσημη επιστολή διαμαρτυρίας από τον μόνιμο αντιπρόσωπο της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ, ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΣ...ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΦΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ..

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Να καταργηθεί η μεταφορά του «Αγίου Φωτός» και των λειψάνων...

ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΝ ΔΟΞΕΙ!- 
Μιά ζωή τις ίδιες μαλακίες!Διώξανε τη Βασιλεία από την Ελλάδα διότι λέγανε πως στοιχίζει πολλά λεφτά... Δεν μας είπαν πόσα αγρίως περισσότερα μας στοιχίζουν οι πρόεδροι της Δημοκρατίας! Οι κουκουλοφόροι...έχουν πλάνο...Θα τα κάνουν όλα βίδες!

Την αντίθεσή τους στην μεταφορά του «Αγίου Φωτός» από τα Ιεροσόλυμα, καθώς και στη μεταφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας με τιμές αρχηγού κράτους, εκφράζουν με ερώτηση τους προς τους αρμόδιους υπουργούς, οκτώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Να καταργηθεί η μεταφορά του «Αγίου Φωτός» και των λειψάνων
Ταυτόχρονα δε προτείνουν την «κατάργηση των οπισθοδρομικών αυτών εθίμων που δύσκολα συναντάς ακόμα και σε θεοκρατικά κράτη», ενώ ζητούν να ενημερωθεί η Βουλή, για αυτές τις «περιττές δαπάνες που δεν αρμόζουν στις δύσκολες οικονομικές περιστάσεις στις οποίες βρίσκεται η χώρα».
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ

Σκόπια: Προκλητική διαδήλωση των υποστηρικτών του Γκρούεφσκι

Μια μεγάλη αντι-συγκέντρωση υπέρ της κυβέρνησης, πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας υποστηρικτές του κυβερνώντος κόμματος VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι, στο κέντρο των Σκοπίων.

Σκόπια: Προκλητική διαδήλωση των υποστηρικτών του Γκρούεφσκι
Η συγκέντρωση που ξεκίνησε, με κεντρικό σύνθημα «Ισχυρή Μακεδονία», πραγματοποιείται μπροστά από το κτίριο της Βουλής και σε αυτήν μιλάει ο αρχηγός του VMRO-DPMNE και πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι.
Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ αναμένεται να αναφερθεί στις οικονομικές και κοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης, θα αναφερθεί ακόμη και στην πολιτική κρίση στη χώρα και αναμένεται να κατηγορήσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ζόραν Ζάεβ ότι με τις ενέργειές του στοχεύει στην αποσταθεροποίηση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου