Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Γεια σας ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΘΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ.. ...ΕΚΤΡΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ! ΜΩΡΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ!~

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ!!! ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ

Καθημερινά παρατηρούμε να προωθούν το τσιπάρισμα, το οποίο ήδη πραγματοποιείται σε κάποιες χώρες, όχι όμως υποχρεωτικά. Εδώ στην χώρα μας είναι έτοιμοι να το επιβάλλουν με τις καινούργιες ταυτότητες και μάλιστα με κόστος για τον πολίτη.

Το σύστημα δηλαδή, κερδίζει καθώς επιβάλει την πώληση αλλά....

ταυτοχρόνως επιβάλλει τον απόλυτο έλεγχο.

Προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα πως υπάρχουν οφέλη, ενώ όταν ο κόσμος αρνηθεί, θα τον υποχρεώσουν να σφραγιστεί.

Πώς όμως θα το πετύχουν αυτό?

Όσοι δεν έχουν τσιπάκι, δε θα μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν τίποτα! Ούτε καν τρόφιμα. Επίσης θα απαγορευτεί η ενοικίαση σπιτιών και καταστημάτων, ενώ δε θα μπορούμε να κάνουμε την παραμικρή συναλλαγή με τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, την εφορία και κάθε οικονομικό φορέα. Επιπλέον θα πρέπει να ξεχάσουμε οποιουδήποτε είδους ιατρική περίθαλψη, αφού θα μας απαγορευτεί η πρόσβαση σε ασφάλεια, νοσοκομεία και φαρμακεία. Μάλιστα όσοι δε θα φέρουν το τσιπάκι θα αντιμετωπίζονται σαν κοινοί εγκληματίες.

Θα είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσουν όσοι δεν έχουν λάβει το σφράγισμα. Ως αποτέλεσμα, ένας μεγάλος αριθμός όσων αντιστέκονται να υποχωρούν και τελικά να λάβουν το σφράγισμα, καθώς θα λυγίσουν από τις κακουχίες.

Δείτε το φιλμάκι που βρήκαμε για εσάς. Θα καταλάβετε πραγματικά που μας πάνε. Θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο.


Ο απόλυτος έλεγχος

Δείτε το βίντεο-σοκ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου