Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ο ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ.. ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΦΡΟΝΑ ΤΟΥ... ΤΣΙΠΡΑ..ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΚΕΣ... ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ! Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ ...ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΟ!

ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΖΗΤΗΣΕ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ!

Σε μια κίνηση καλής θέλησης προέβη ο πρόεδρος της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un, με την απόφαση του να δεχτεί 10 εκατομμύρια πρόσφυγες από την Συρία .
Διατεθειμένος ακόμα και να βοηθήσει στο έλλειμμα της Ελλάδας αν...επιτύχει μια συνεργασία στο προσφυγικό !
Την απόφαση του έκανε γνωστή με τηλεφώνημα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σήμερα το πρωί.
Σοκ προκαλεί το γεγονός της άμεσης άρνησης του Πρωθυπουργού παρ όλες τις διαβεβαιώσεις ότι οι πρόσφυγες θα ενταχθούν κανονικά στο
δυναμικό της Β. Κορεάς και δεν θα υπάρχει καμία παραβίαση της Συνθήκης της Γενεύης .
Μία τέτοια κίνηση θα εκτόνωνε το προσφυγικό πρόβλημα της Ελλάδας, και θα έδινε σε αυτούς τους ανθρώπους τα εφόδια για μια καινούρια αρχή. Επίσης , μιας και η Βορεια Κορέα ψάχνει εμπορικά ανοίγματα στην Ευρώπη , μια οικονομική συνεργασία θα βοηθούσε πάρα πολύ την Ελληνική οικονομία.
Γιατί άραγε αρνήθηκε άμεσα ο Τσίπρας? μήπως γιατί το σχέδιο της παγκόσμιας Ελίτ είναι η ισλαμοποίηση της Ευρώπης?
Ο χρόνος θα δείξει!

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι η Βόρεια Κορέα έχει ένα από τα μεγαλύτερα κατά κεφαλήν εισοδήματα στην Ασία , αρνητική ανεργία και χρειάζεται εργατικό δυναμικό που πλέον εισάγει από την Ευρώπη με τεράστιους μισθούς.
Όταν λοιπόν ένας πρόσφυγας δεν έχει στον ήλιο μοίρα, και ζει σε άθλιες συνθήκες, μπορεί ο κ. Τσίπρας να μας εξηγήσει τον λόγο που του αρνείται μια καλύτερη ζωή στην Β.Κορέα?
Ενδεικτικά να επισημάνουμε ότι το ημερομίσθιο του απλού εργάτη στην Β. Κορέα είναι 120$ , δηλαδή κοντά στα 100 ευρώ!

Νίκος Χαλεπάς
Δημοσιογράφος / Τουρκολόγος

www.oparlapipas.com (τίτλος: τροποποιημένος από εμάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου