Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Τώρα τι θέλουν και ασχολούνται με μια επίσημα κερατωμένη μανδαμίτσα ..NOBODY KNOWS!


ΑΔΕΛΦΙΑ - ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΙΝΟΥΝ 1 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ...

Τα «μαχαίρια» βγήκαν στις ΗΠΑ μόλις η «γιαγιά» Χίλαρι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της...
για το προεδρικό χρίσμα με το Δημοκρατικό Κόμμα.


Οι τρεις Ρεπουμπλικάνοι που έχουν ήδη ανακοινώσει ότι είναι υποψήφιοι για το προεδρικό χρίσμα εκτόξευσαν τα βέλη τους στο μεγάλο φαβορί των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, η  οποία επιβεβαίωσε όλους όσοι προεξοφλούσαν ότι βάζει πλώρη για τον Λευκό Οίκο προκαλώντας φρενίτιδα στα ΜΜΕ. Η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας που γίνεται 67 ετών σε λίγες εβδομάδες, είναι ήδη γιαγιά, όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις η προχωρημένη ηλικία της δεν στέκεται εμπόδιο για να διεκδικήσει το προεδρικό αξίωμα αφού το 60% των Δημοκρατικών ψηφίζει δαγκωτό Χίλαρι.

Από την πλευρά της, η τέως «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ τα παίζει όλα για όλα με την εφημερίδα «Bild» να επισημαίνει ότι οι χρηματοδότες της προεκλογικής της εκστρατείας θα δαπανήσουν το υπέρογκο ποσό των 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων με στόχο να την δουν στο Λευκό Οίκο.

«Η Χίλαρι είναι το χτες...», δηλώνει ο Μάρκο Ρούμπιο, γερουσιαστής της Φλόριντα ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του για το προεδρικό χρίσμα με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Εκτός από τον Ρούμπιο, ο Τεντ Κρουζ, γερουσιαστής του Τέξας και ο Ραντ Πολ, γερουσιαστής του Κεντάκι, διεκδικούν το προεδρικό χρίσμα με τους Ρεπουμπλικάνους.

Έχοντας τις... ευλογίες του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα αλλά και του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών, Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ, η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας πατάει γκάζι προσπαθώντας να αλιεύσει ψήφους, ένα χρόνο πριν τις κρίσιμες προεδρικές εκλογές.

Δύο 24ωρα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, η Χίλαρι μεταβαίνει σήμερα στην αμερικανική πολιτεία Αϊόβα- στρατηγικής σημασίας για την εσωκομματική εκλογή του υποψηφίου που θα διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα- όπου θα επισκεφθεί ένα κολέγιο εκφωνώντας ομιλία σε φοιτητές.

Η μεγάλη επιστροφή της Χίλαρι στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ διεκδικώντας το ύπατο αξίωμα, κυριαρχεί στα διεθνή ΜΜΕ με την αμερικανική εφημερίδα «Washington Post» να υποστηρίζει ότι, η τέως πρώτη κυρία των ΗΠΑ είναι πιο αγαπητή στη Βαγδάτη απ΄ό,τι σε οποιαδήποτε αμερικανική πολιτεία.

Aκτινογραφώντας τους υποστηρικτές της στο Facebook, η Χίλαρι είναι πιο δημοφιλής στη Βαγδάτη απ΄ό,τι σε οποιοδήποτε αμερικανική πολιτεία. Για να μην γίνει η τέως «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στη χώρα, οι πάμπλουτοι αδερφοί Κοχ αποφάσισαν να δώσουν μία περιουσία για να της εμποδίσουν το δρόμο προς το Λευκό Οίκο.

Τα πάμπλουτα αδέρφια, ένθερμοι υποστηρικτές των Ρεπουμπλικάνων, έχουν ήδη ξεκινήσει «εκστρατεία αντι- Χίλαρι», ύψους ενός δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τα αδέρφια Ντέιβιντ και Τσαρλς Κοχ από το Κάνσας, μεγιστάνες πετρελαίου με ακραία νεοφιλελεύθερη ατζέντα, βάζουν γερά το χέρι στην τσέπη για να εμποδίσουν τη Χίλαρι να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, θα δαπανήσουν συνολικά το ποσό των 869 εκατομμυρίων δολαρίων για να βάλουν τρικλοποδιά στην πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου