Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΒΔΑ-ΔΥΝΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑ!

ΜΕΓΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ.. Η ΚΙΝΑ!

ΟΠΤΟΤΕ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ… Τα τελευταία θύματά Τους ειναι  οι πνιγμοί στη Μεσόγειο!

Ο Ομπάμα παραδέχεται ΩΜΑ:Αν οι ΗΠΑ δεν υπαγορεύσουν τους κανόνες στον υπόλοιπο κόσμο, θα κάνει την Κίνα..Κυρίαρχη!

Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΣΚΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΑΞΙΕΣ …ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ! ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗΣ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΣ KΑΙ ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΚΤΗΣ-ΒΙΟΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!


24/04/2015 | Πηγή:
Από την Pravda.Ru pravda.ru ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ!
Ομπάμα αναγνώρισε: Εάν οι ΗΠΑ δεν θα υπαγορεύσει τους κανόνες του κόσμου, που θα οδηγήσει την Κίνα.  Μπαράκ Ομπάμα
ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ! Σε περιβάλλουμε με συμπάθεια, ως ανθρώπινο σκαρί! ΞΕΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΥ ΣΟΥ.Αλλά τι δουλειά έχουν οι βρόμικες διεθνιστικές κομπανίες σας στις γειτονιές της Υφηλίου; Γιατί δεν
μένεις στην καλύβα του Μπαρμπα-Θωμά σου και δολοφονείς λαούς για να κάνεις πλουσιότερους κοινούς τυχοδιώκτες-αρπακτικά; Αχ μωρέ δύστυχε κι ΕΣΥ ..ενώ κουβαλάς στοιχεία ανθρωπόμορφα; ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ...ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ...AMERICAN DREAM?
 

Φωτογραφία: AP

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες οφείλουν να «ανταγωνίζονται σε παγκόσμια κλίμακα», και καθόρισε τους κανόνες για την παγκόσμια οικονομία!

Σύμφωνα με τον Ομπάμα, αν και σε άλλες χώρες εφαρμόζουν διάφορους μηχανισμούς, «πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι οι κανόνες αυτοί δουλεύουν για μας." Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μιλώντας σε συνέδριο για την πολιτική των ΗΠΑ, δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον θέλει μόνο δίκαιες συνθήκες για τις αμερικανικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό.!!!! ( Σ.Σ. ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ).

Οι περισσότερες από τις παρατηρήσεις του αμερικανού ηγέτη αφιερώθηκαν στις εμπορικές συμφωνίες των ΗΠΑ με άλλες χώρες, οι οποίες, όπως είπε, «είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία της μεσαίας τάξης." ( Σ.Σ. Παραμιλάει… Την εγκληματική ΜΟΣΑΝΤΟ εννοεί ή τους Αγιογδύτες Ρότσιλντ εννοείΟ Γελαστούλης κλείνει το μάτι ;
"Γι 'αυτό πιστεύω ότι η Αμερική θα πρέπει να γράψει… τους κανόνες της παγκόσμιας οικονομίας μας και δεν μπορεί να αφήσει σε κάποιον άλλο,το ρόλο αυτό!." - Είπε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, προσθέτοντας αργότερα πως αυτό είναι μια άποψη και εμπορικών κανόνων. «Αν δεν το κάνουμε αυτό ( να γράφουμε τους κανόνες του εμπορίου), τότε κάποιος άλλος θα γράψει τους κανόνες της Κίνας Και θα γράψει τους κανόνες,." - Είπε το αφεντικό του Λευκού Οίκου.
Και αυτά τα λέει παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία η οικονομία των ΗΠΑ είναι μια τεράστια τρύπα χρέους.Η ΠΙΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΊΟΥ ΕΙΝΑΙ!

Η Pravda.Ru σημειώνει σήμερα ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το χρέος της χώρας από το 2039 θα υπερβεί το 100 τοις εκατό του ΑΕΠ.

"Η οικονομία μας είναι σε κακή κατάσταση, διότι περισσότερο από το ήμισυ του πληθυσμού απλά δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα», - δήλωσε ένας διάσημος Αμερικανός πολιτικός, ο Ron Paul.

Κατά τη γνώμη του, οι υπερβολικές δαπάνες του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού των ΗΠΑ στο τέλος πολύ ξαφνικά θα οδηγήσει σε μια κρίση, η έκταση της οποίας θα είναι χειρότερη από ό,τι κατά το έτος 2008.




Αυτά γράφει η ΠΡΑΒΔΑ σήμερα…και φυσικά εδώ ο DPLOMATIC OBSERVER!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου