Τετάρτη 1 Απριλίου 2015


ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ …ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΞ!

***Πραγματοποιηθείσα συνάντηση ΑΝΥΠΕΞ κ. Τσακαλώτου με Πρέσβη Λουξεμβούργου κ. Christian Biever (ΥΠΕΞ, 1.4.2015)



Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος συναντήθηκε σήμερα, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Πρέσβη του Λουξεμβούργου, κ. Christian Biever.
O κ. Biever ενημέρωσε τον κ. Τσακαλώτο για τις προτεραιότητες της επικείμενης Λουξεμβουργιανής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε., κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2015 και εξέφρασε την πρόθεση της χώρας του για ενίσχυση της εκατέρωθεν επενδυτικής παρουσίας.
Από πλευράς του, ο κ. Τσακαλώτος ευχαρίστησε τον συνομιλητή του τόσο για την ενημέρωση, όσο και για την ευνοϊκή στάση που τηρεί το Λουξεμβούργο έναντι της χώρας μας στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις, επισημαίνοντας παράλληλα ότι υπάρχει κοινό έδαφος και πνεύμα συνεννόησης με τους δανειστές, προκειμένου να επιτευχθεί σύντομα μια αμοιβαία επωφελής συμφωνία.


Συμμετοχή ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιά σε γεύμα της Λετονικής Προεδρίας της Ε.Ε. (02.04.15, 13:00)


 

***Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, θα παρακαθίσει αύριο, Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 και ώρα 13:00, στο κοινοτικό γεύμα που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Πρέσβης της Λετονίας στην Αθήνα, Ivars Pundurs, με την ευκαιρία της άσκησης από τη Λετονία της Προεδρίας του Συμβουλίου Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



***Συνάντηση του ΑΝΥΠΕΞ Ν. Χουντή με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης για τη Μεσόγειο, Fathallah Sijilmassi
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χουντής, θα συναντηθεί, την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 και ώρα 11:00, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης για τη Μεσόγειο, Fathallah Sijilmassi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου