Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΣΑΝ ΠΟΛΥ...ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ;

ImageHandler (4)
ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ -
ΛΕΕΙ- ΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! να στέλνονται όλοι οι λαθραίοι ΠΕΣΚΕΣΙ ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ:
**ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: 1)Βγάλτε όλο τον στόλο στο Αιγαίο και μην αφήσετε κουνούπι να περνάει! 2) Εφοδιάστε όλους τους εισβολείς- λαθραίους με πλαστά διαβατήρια κι αμολύστε τους όπου γης. Κι αφήστε τους άλλους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Παράτραβηξε η φάρσα με τους Κωλο-ευρωπαίους τύπου Μέρκελ! -Ως γνωστόν οι μυστικές μας Υπηρεσίες στην πλαστογραφία είναι μανούλες...  

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ........


σαν σήμερα

ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!

1528: Ο πρώτος Έλληνας που πατάει το πόδι του στην Αμερική είναι κάποιος Θεόδωρος, που αποβιβάζεται στην περιοχή της Φλώριδας. Προς τιμήν του, έχει ανεγερθεί άγαλμα στην πόλη Κλίαργουοτερ της Φλώριδας.
1821: Μάχη στο Λεβίδι. Οι Έλληνες επαναστάτες κατατροπώνουν τους Τούρκους. Η ηρωική αντίσταση του Αναγνώστη Στριφτόμπολα και των παλικαριών του, οι οποίοι είναι οχυρωμένοι μέσα στα σπίτια, δίνει το χρόνο να φτάσουν ενισχύσεις υπό τους Δημήτριο Πλαπούτα και Σταύρο Δημητρακόπουλο, ώστε να λυθεί η πολιορκία.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΟΡΥΒΕΙ!..μα δεν είναι ...φούσκας!

Π. Εμφιετζόγλου: Κρατάει όρθιο τον όμιλό του στην κρίση-ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ..που σημερα είναι κι αυτός χυπημένος από την κρίση!


«Ενφιετζή» στην τουρκική γλώσσα σημαίνει παρασκευαστής και πωλητής ταμπάκου. Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου όμως ακολούθησε άλλον δρόμο, με λαμπρή διαδρομή. Σήμερα οι συγκυρίες μπορεί να μην είναι πια ευνοϊκές, αλλά ο επιχειρηματίας δεν χάνει το κουράγιο του και πιστεύει ότι ο δρόμος δεν θα είναι τελικά αδιέξοδος.


ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...ΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!

ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ «ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ»

Τρία χρόνια φυλακή για φοροδιαφυγή στην κληρονόμο του οίκου Nina Ricci

Σε φυλάκιση τριών ετών εκ των οποίων τα δύο με αναστολή και πρόστιμο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ καταδικάστηκε σήμερα η Αρλέτ Ριτσί, η κληρονόμος του οίκου μόδας Nina Ricci με την κατηγορία της φοροδιαφυγής.

Τρία χρόνια φυλακή για φοροδιαφυγή στην κληρονόμο του οίκου Nina Ricci
Η Ριτσί, η οποία δεν ήταν παρούσα στο δικαστήριο όταν αναγνώστηκε η απόφαση, εντοπίστηκε από τις φορολογικές αρχές χάρη στις περιβόητες«λίστες Φαλσιανί» όπου καταγράφονταν οι μη δηλωμένοι τραπεζικοί λογαριασμοί πελατών της ελβετικής θυγατρικής της τράπεζας HSBC.
Το δικαστήριο έκρινε ότι η πάμπλουτη κληρονόμος «επί περισσότερα από 20 χρόνια» επιδίωξε με ζήλο να κρύψει από τις γαλλικές αρχές τα ποσά

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΩΝ ΗΠΑ...

ΗΠΑ: Τρίχρονο αγοράκι σκότωσε βρέφος ενός έτους με πιστόλι

Το βρήκε αφύλακτο στο σπίτι!!
    ΗΠΑ, ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ
    Ένα αγοράκι μόλις 3 ετών σκότωσε το αδελφάκι του, ένα μωρό ενός έτους, πυροβολώντας το στο πρόσωπο με ένα πιστόλι που βρέθηκε αφύλαχτο στο σπίτι της οικογένειας, ανέφεραν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
    Η αστυνομία προσπαθεί ακόμη να καθορίσει ποιος ήταν αυτός που άφησε το όπλο, γεμάτο και κοντά στα παιδιά, στο σπίτι της οικογένειας στο Κλίβελαντ του Οχάιο.

    ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

    OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

    ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ     ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ...ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!


    ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ     
    ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
    ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ        
    ΕΙΔΗΣΕΙΣ            

    ΕΔΩ!                    


    Κόσμος

    Ελλάδα
    Επιχειρήσεις
    Ψυχαγωγία
    Αθλητικά
    Επιστήμη
    και τεχνολογία

    Πολιτική
    Άλλες 
    κυριότερες

    ειδ...

    ΓΙΑΤΙ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ; μα παλαβωσαμε;

    Bild: Ο Τσίπρας έχει μυστικό σχέδιο για εκλογές- 


    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ!

    ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
    Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους δανειστές κινούνται σε τεντωμένοι σχοινί, η γερμανική εφημερίδα Bild βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό. Η εφημερίδα υποστηρίζει, επικαλούμενη Έλληνα υπουργό, πως η ελληνική κυβέρνηση έχει στο συρτάρι της μυστικό σχέδιο για εκλογές. Οι σχέσεις της κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους βρίσκονται ήδη σε δυσμενή θέση εξαιτίας της διεύρυνσης των σχέσεων με τη Ρωσία και τη Κίνα και την έγερση του θέματος των γερμανικών αποζημιώσεων.

    Όπως αναφέρει η εφημερίδα σύμφωνα με αυτά που αποκάλυψε ο Έλληνας υπουργός, τον οποίο δεν κατονομάζει, ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται με 40% στις τελευταίες δημοσκοπήσεις και με αυτό το προβάδισμα σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων θα οδηγήσει τη χώρα του σε νέες εκλογές με σκοπό να κερδίσει την αυτοδυναμία του κόμματος του, να σχηματίσει νέα κυβέρνηση για να ενισχύσει έτσι την διαπραγματευτική του θέση απέναντι στους δανειστές.
    «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε» φέρεται να ανέφερε ο υπουργός τον οποίο δεν κατονομάζει η BIld σημειώνοντας ότι «Εάν η ΕΕ μείνει σταθερή στις θέσεις της πρέπει να αντισταθούμε γιατί ο ελληνικός λαός μας στηρίζει».
    Οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν εξοργιστεί με το σενάριο !

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου