Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟ ΥΠΕΞ; ΜΑΚΑΡΙ! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΞ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΤΟ ΥΠΕΞ ΥΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ...ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ! ΣΤΗΛΙΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΞ!

Αθήνα, 8 Απριλίου 2015
Απάντηση Εκπροσώπου ΥΠΕΞ σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του Ειδικού Απεσταλμένου του Γ.Γ. του Ο.Η.Ε. για το Κυπριακό, κ. Eide
Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του Ειδικού Απεσταλμένου του Γενικού Γραμματέα του Ο.Η.Ε. για το Κυπριακό, κ. Eide, στο ΚΥ.Π.Ε., δήλωσε:


«Συνιστούμε στον Ειδικό Απεσταλμένο του Γ.Γ. του Ο.Η.Ε. για το Κυπριακό να μελετήσει πρώτα την πρακτική εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου της Θαλάσσης κατά την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων στην ΑΟΖ της Νορβηγίας και, εν συνεχεία, να προβαίνει σε δηλώσεις για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας.»


Ετσι ντε, τέτοιες απαντήσεις να δίδονται στα κάθε είδους καρυδιάς …μπουμπούκια που έρχονται εδώ …πιστεύοντας ότι θα μας πιάνουν τον πισινό, όπως συνέβαινε έως τώρα με τις ελληνικές κυβερνήσεις χωρίς μπατζάκια… Καλά αυτός ο ΟΗΕ δεν παίζεται… Είναι το δεξί χέρι των ΗΠΑ!

ΤΟ ΥΠΕΞ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΑΦΤΙ ΤΗΣ ΑΝΑΙΔΟΥΣ ΕΣΘΟΝΙΑΣ! (καλά υπάρχει τέτοια χώρα; Αει στο καλό!)
Αθήνα, 8 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την πραγματοποίηση διαβήματος προς τον Πρέσβη της Εσθονίας στην Ελλάδα.
Κατόπιν οδηγιών του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ο Πρέσβης της Εσθονίας στην Ελλάδα, Margus Rava, εκλήθη σήμερα στο Υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να του επιδοθεί διάβημα διαμαρτυρίας σχετικά με τις ακατανόητες και προσβλητικές για την Ελλάδα δηλώσεις, στις οποίες προέβη ο Πρόεδρος της Εσθονίας, κ. Toomas Hendrik Ilves, σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα “The Times”. Στον Πρέσβη της Εσθονίας τονίστηκε ότι παρόμοιοι χαρακτηρισμοί απάδουν του ευρωπαϊκού πολιτικού πολιτισμού και του επιπέδου των σχέσεων και των επαφών δύο συμμάχων και εταίρων, όπως είναι η Ελλάδα και η Εσθονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου