Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ και χειροκροούμε ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ..ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Αν δεν είμαστε μαλάκια, τουλάχιστον προσδιορίστε τον βαθμό ηλιθιότητας μας!


Πίσω απ' τους τζιχαντιστές κρύβεται το Ισραήλ!!!

ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Μ.Μ.Ε ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΙΧ!- Το λέμε και πιο κάτω... Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ... δημότης Κέρκυρας!


ΑΥΤΌ ΒΈΒΑΙΑ ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ:: Ισραηλινός συνταγματάρχης συνελήφθη στο Ιράκ ως αρχηγός ομάδας τζιχαντιστών (φώτο) Πρόκειται για τον Γιούσι Ουλέν Σαχάκ..΄Ομως έκτοτε κανείς δεν μιλάει γι αυτό!

 Ο συνταγματάρχης συνελήφθη μαζί με την ομάδα του που αποτελείτο από 20 και πλέον ισλαμιστές τρομοκράτες. Το όνομα του στρατιωτικού από το Ισραήλ είναι Γιούσι Ουλέν Σαχάκ και έχει τον κωδικό αριθμό στρατιωτικού μητρώου Re34356578765az231434.




Σε αναρτήσεις μας έχουμε πλειστάκις αναφέρει και αναλύσει ότι οι Ισραηλινοί είναι σύμμαχοι των τζιχαντιστών, εξ άλλου αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ουδέποτε στην Μέση Ανατολή οι τζιχαντιστές έβλαψαν ισραηλινά συμφέροντα. Τούτο επιβεβαιώνεται και από τις ενέργειες της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας, η οποία από τότε που ξεκίνησε ο συμμοριτοπόλεμος στην Συρία το 2011 έως την πρόσφατη Ρωσική επέμβαση φρόντιζε πάντα με αεροπορικές επιδρομές να προστατεύει τους τζιχαντιστές από τα κυβερνητικά στρατεύματα του Άσαντ.

Έως τώρα ήταν γνωστό ότι πράκτορες της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ καθοδηγούσαν ομάδες ισλαμοσυμμοριτών στο Ιράκ και στην Συρία, αλλά ο συγκεκριμένος συνταγματάρχης είναι ο πρώτος ανώτατος Ισραηλίτης αξιωματικός που συλλαμβάνεται επί τω έργω.

3 σχόλια:

  1. Χρειάζεστε δάνειο 2% για επαγγελματικούς σκοπούς και πληρώστε τους ιατρικούς λογαριασμούς επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάρτε 2% αξιόπιστο δάνειο για να κάνετε επιχειρήσεις, να αγοράσετε σπίτι, να αγοράσετε αυτοκίνητο και να πληρώσετε τους ιατρικούς λογαριασμούς σας επικοινωνήστε selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προσφέρουμε 2% νόμιμο δάνειο για επιχειρηματικές επενδύσεις, και να πληρώσετε τους ιατρικούς λογαριασμούς σας επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή