Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΙΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΡΑ!

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην ΚΩ: Εξοργισμένοι οι κάτοικοι - Δεν θέλουν τα hotspots!


Δεύτερη ημέρα έντασης στην Κω, με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται για τη δημιουργία hotspot στο νησί τους - Νέα επεισόδια με τα ΜΑΤ - Μία σύλληψη

Το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι του νησιού, οι οποίοι αντιδρούν στη δημιουργία hotspot στην Κω, συγκεντρώθηκαν στο Πύλι, έκλεισαν με βράχους και έβαλαν φωτιές στο δρόμο προς το στρατόπεδο, λίγο πάνω από τη λίμνη.


Μια από τις φωτιές επεκτάθηκε και στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες με οχήματα που έθεσαν υπό έλεγχο τις φλόγες.

kos9

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα vimatisko.gr, κλειστός είναι και ο δρόμος που οδηγεί στο χωριό από το ύψος της λίμνης.

Το μεσημέρι, σημειώθηκε νέα συμπλοκή ανάμεσα σε κατοίκους και ΜΑΤ, όταν αρκετοί κάτοικοι ανέβηκαν στην είσοδο του στρατοπέδου και ήρθαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς. Οι κάτοικοι πέταγαν πέτρες και μολότοφ στα ΜΑΤ και εκείνοι απαντούσαν με δακρυγόνα, χωρίς ευτυχώς όμως να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Όπως σημειώνει το vimatisko.gr, γύρω στις 3 το μεσημέρι και κατά την αλλαγή βάρδιας των αστυνομικών, το λεωφορείο που τους μετέφερε δεν μπορούσε να φτάσει στο στρατόπεδο, καθώς οι κάτοικοι έχουν κλείσει τους δρόμους. Οι αστυνομικοί, αναγκάστηκαν να κατέβουν και να προχωρήσουν με τα πόδια προς το στρατόπεδο. Εκείνη την ώρα αγανακτισμένοι κάτοικοι προσπάθησαν να τους εμποδίσουν να περάσουν και σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια, ενώ έγινε και πάλι χρήση δακρυγόνων.

Δείτε το βίντεο με τα νέα επεισόδια:
















Νωρίτερα, λίγο πριν τις 9.30, το αυτοκίνητο του Ταξίαρχου που έφτασε στο σημείο που βρίσκονταν οι κάτοικοι, προπηλακίστηκε υπό τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου.

Αργότερα, έφτασαν στο σημείο και χειριστές των μηχανημάτων του στρατού, οι οποίοι τελικά κατάφεραν να περάσουν, μετά από διαβουλεύσεις με τους κατοίκους.

Τέλος, πληροφορίες θέλουν τους στρατιώτες που υπηρετούν στο στρατόπεδο που γειτνιάζει με το 148, να έχουν παραδώσει τα κινητά τους, κατόπιν σχετικής διαταγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου