Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

  • ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΦΥΓΕ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ;

  • Συλλυπητήρια μηνύματα από τα κόμματα και την ΕΣΗΕΑ για την απώλεια της Μαρίας Παπουτσάκη

    Συλλυπητήρια μηνύματα από τα κόμματα και την ΕΣΗΕΑ για την απώλεια της Μαρίας Παπουτσάκη

    Με συλλυπητήρια μηνύματα προς τους συγγενείς και τους οικείους της συναδέλφουΜαρίας Παπουτσάκη, κόμματα και οργανώσεις με τους οποίους είχε συνεργαστεί ή έρθει σε επαφή κατά την πολυετή δραστηριότητα της στον δημόσιο βίο μέσα από την επαγγελματική της ιδιότητα, εκφράζουν τη λύπη τους για τον πρόωρο χαμό της.
    «Η Μαρία Παπουτσάκη άφησε πίσω της ένα πλούσιο δημοσιογραφικό έργο, επιδεικνύοντας ήθος και μαχητικότητα», επισημαίνει στο αποχαιρετηστήριο προς την Μαρία μύνημα του, ο ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους της».

    Στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφέρει: «Έφυγε σήμερα από κοντά μας η δημοσιογράφος Μαρία Παπουτσάκη. Υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με ήθος, συνέπεια και επάρκεια για περισσότερα από τριάντα χρόνια, σημειώνοντας πολλές επιτυχίες και βάζοντας πάνω απ’ όλα την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Στους πολύ δικούς της ανθρώπους εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μας».
    Επίσης, ο επικεφαλής του κόμματος «ΠΟΤΑΜΙ» Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει τα συλλυπητήριά του και σημαιώνει: «Με την Μαρία είχαμε δουλέψει μαζί πολλά χρόνια σε εφημερίδες. Ήταν πάντα η ευγενική μας φίλη, πρόθυμη να μας συμπαρασταθεί ή να μας φωτίσει με τις γνώσεις της. Η Μαρία Παπουτσάκη υπήρξε μεγάλη δημοσιογράφος, μεγάλη ρεπόρτερ. Σεμνή αλλά πάντα παρούσα. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στους πολύ δικούς της ανθρώπους».
    Από το ΠΑΣΟΚ η πρόεδρός του, Φώφη Γεννηματά, δήλωσε: «Η Μαρία Παπουτσάκη υπήρξε μια υπέροχη γυναίκα. Μαχητική δημοσιογράφος και αφοσιωμένη σύντροφος. Σε όλη την πορεία της επέδειξε ήθος, εντιμότητα, επαγγελματισμό και δύναμη. Για όλους εμάς, και εμένα προσωπικά, υπήρξε κυρίως μια φίλη, αληθινή με καθαρή σκέψη και ειλικρινή φωνή. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Αντίο αγαπημένη μου Μαρία».
    H Mαρίνα Χρυσοβελώνη, για λογαριασμό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τόνισε: «Προκαλεί θλίψη η πρόωρη απώλεια της δημοσιογράφου Μαρίας Παπουτσάκη, που υπηρέτησε τη δημοσιογραφία και ειδικότερα το εκπαιδευτικό και εκκλησιαστικό ρεπορτάζ με ακατάβλητη εργατικότητα, ήθος και υπευθυνότητα. Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της».
    «Η Μαρία Παπουτσάκη ήταν μια μαχητική δημοσιογράφος με γνώση, ήθος, επαγγελματισμό και αυστηρή προσήλωση στις αρχές του λειτουργήματος της δημοσιογραφίας. Αφήνει πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Η ΔΗΜΑΡ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος.
    Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της».
    Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή του εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια της συναδέλφου και μεταξύ άλλων σημειώνει: «Η Μαρία Παπουτσάκη διήνυσε μία λαμπρή καριέρα στη δημοσιογραφία, η οποία την κέρδισε από την πολιτική, καθώς υπήρξε άτομο με έντονη κοινωνική και πολιτική δράση. Στις τελευταίες εκλογές, ήταν υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στην τέταρτη θέση. Διακρινόταν για τη συναδελφικότητά της, ήταν ευγενική, ταλαντούχα, σεμνή, δραστήρια, αποφασιστική και γεμάτη ενέργεια. Ήταν απόλυτα καταρτισμένη στα θέματα που κάλυπτε και ιδιαίτερα αγαπητή από όλους τους συναδέλφους. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους της και ιδιαίτερα τον σύζυγό της, επίσης συνάδελφο, Μιχάλη Αλεξανδρίδη. Η απώλεια είναι μεγάλη για όλους μας καθώς έφυγε πρόωρα μία καθ’ όλα άξια και αγαπητή δημοσιογράφος και φίλη».


  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου