Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΞ ...μια και το Αγ. Όρος είναι τιμάρριον του;

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΑΒΑΤΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2017

Οι Αγιορείτες ετοιμάζονται να αποτρέψουν το ανοσιούργημα που επί αιώνες σχεδιάζουν οι χθόνιοι Σιωνιστές και τα όργανά τους στην διεθνή και ελληνική πολιτική

Η Ρωσική Εκκλησία στα όπλα της αντίστασης!


ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΟΡΝΕΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ...
ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ..
ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ
ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΡΥΔΙΑ... ΚΡΑΤΟΥΝ  ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

Το αποφάσισε η ΠΟΡΝΗ Ε,Ε, και οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και το υπέγραψε στο Μνημόνιο ο ΑΘΕΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ! ( Στρασβούργο 29.6.2014)

Μας μαδάνε στα πάντα! Ασφυκτική πολιορκία από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες εισβολείς, σταθερός-συνεχής οικονομικός στραγγαλισμός και απογύμνωση των Ελλήνων από τις παραδόσεις τους με τη ενεργή συμμετοχή ηλιθίων της αριστεράς που πρακτορεύουν τη παγκοσμιοποίηση, χωρίς να το ξέρουν τα μαλάκια, λόγω άφθονης διούρησης …προοδευτισμού!-
Η απόρθητη επί αιώνες ΚΙΒΩΤΟΣ της Ορθοδοξίας, το ΄Αγιον Όρος ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΖΕΙ με την κατάργηση του ΑΒΑΤΟΥ δια ευρωπαϊκού
Νόμου ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ κι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας. Σε ένα χρόνο από σήμερα το ΄Αγιο Όρος δεν θα υπάρχει όπως το ξέρουμε… Θα μπουκάρουν σ΄αυτό ΟΛΑ τα αρρωστημένα ΜΥΞΟΜΟΥΝΙΑ Ελλάδας και των ανέραστων σουφραζετών της καριολέϊσιον πολιτισμένης Δήσης…Το Άγιος Όρος θα μεταβληθεί σε μια απλή τουριστική ατραξιόν… διότι δα…δεν μπορεί στην ενωμένη Ευρώπη να υπάρχουν άβατα και ιδιθαιτερότητες… διότι αυτό δεν είναι …δημοκρατικό! Λέει ο Νόμος τους!

Σημειώστε δε πώς πριν από ένα χρόνο τάχθηκε υπέρ της κατάργησης του άβατου  του Αγίου και το Πάγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών, (που συνήλθε στο Πουσάν της Ν. Κορέας που βέβαια ελέγχεται κι αυτό από τους Σιωνιστές. Δεν ξέρουμε τί έκαναν οι δικοί μας εκπρόωσποι όπως ο Αναστάσιος της Αλβανίας κ.λ.π.
Από την άλλη μεριά. εδώ και καιρό η Ρωσική Εκκλησία χτυπάει τις καμπάνες της ανησυχίας της και δείχνει αποφασισμένη να αντιμετωπίσει δυναμικά ώστε οι πολύχρονες προσπάθειες σιωνιστών και προοδευτικών κομμουνιστών , ως προς το άβατον του Πανορθόδοξου μνημείου να μην περάσει. Μάλιστα δε όπως αναφέρεται από τη Ρωσική Εκκλησία είναι θυμωμένος με την εξέλιξη αυτή και προσωπικώς ο ίδιος ο Πούτιν!

Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ...ΟΡΘΟΤΟΜΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ- ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ:




Γράφει:
Όταν διάβασα στις εφημερίδες πως δύο κοινοτικές κυρίες αξιωματούχοι βγήκαν να μας επιτιμήσουν που επιμένουμε στο Άβατον του «Περιβολιού της Παναγιάς» μας, ανάμεσα σε κάτι φληναφήματα περί ισότητας των δύο φύλων, διακρίσεις κι άλλα τέτοια εκ του πονηρού, όταν τα έργα απάδουν των μεγαλοστομιών, στην αρχή γέλασα. Ύστερα δημοσιογραφικών πονηρεύτηκα, ανησύχησα, για να οργιστώ εντέλει από το ενδεχόμενο να πρέπει να είμαι συνεχώς σε ...αγιορείτικη επιφυλακή.
Ήθελα να τις έχω μπροστά μου με ελληνικό κρασί και ψωμοτύρι, σε άγιες νύχτες ανοιξιάτικες, να μυρίζει αγιόκλημα και θυμάρι, να σκάνε μέσα στα ρούχα του ορθολογισμού τους και να τους μιλάω ώρες για τον έρωτα της ελευθερίας. Να προσπαθώ να τους πω πως για μας εδώ, τους εναπομείναντες και τις εναπομείνασες, ρωμιούς και ρωμιές, ο έρωτας είναι που έφερε το Άβατον του Ορους. Και πως στην κλίμακα των δικών μας αξιών, όπου θα βρεις κομουνιστή να κάνει το σταυρό του και παπά με το ντουφέκι να υπερασπίζεται τα ντουβάρια του και ελεύθερους πολιορκημένους και γυναίκες να χορεύουν κατά γκρεμού και μιαν Ανάσταση ακατανόητη, αφού πεθαίνεις με την πίστη πως ο θάνατος με θάνατο νικιέται.
Πώς να τους πω όμως, πως εμείς μαθημένοι να πληρώνουμε περατατζίδικα στο Χάρο, με τραγούδια σαν το «έβαλε ο θεός σημάδι παλικάρι στα Σφακιά κι ο πατέρας του στον Άδη άκουσε μια ντουφέκια», έχουμε μια Παναγιά που δεν είναι σαν τη Μαντόνα τους και κηδεύει το παιδί της με «Ω γλυκύ μου έαρ γλυκύτατον μου τέκνον πού έδυ σου το κάλλος...». Τι να τους πω; Πως το Άβατον το σεβάστηκαν επί τετρακόσια χρόνια οι μουσουλμάνοι κατακτητές μας; Πως, όποτε κατατρεγμένος, διωγμένος λαός, γυναικόπαιδα, έτρεξαν να κρυφτούν στο Άγιον Όρος. Το Άβατον ήρθη, όπως με την Αγάπη και για την Αγάπη αίρεται ως και η ελευθέρια; 

Πώς να το καταλάβει το Αβατον αυτή η Δύση; Που ό,τι δεν κατανοεί, όπου αδυνατεί να αισθανθεί τον όποιο Άλλο με συγκατάβαση, όταν δεν μπορεί να ηθικολογήσει κατά τα καλά και συμφέροντα της, επεμβαίνει, κατακτά, καταπιέζει, βιαίως «εκπολιτίζει», πλούσια σε προσχήματα και λογικοφανή τεχνάσματα, χρήματα και όπλα, βέτο σε διεθνείς οργανισμούς κι άλλα πολλά παρόμοια."

ΔΕΙΤΕ όμως και το πόνημα ενός μαλάκιου και κουκουλοφόρου μπλόγκερ!


Δεν ισχύει πλέον το άβατο του Αγίου Όρους !!!

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ …ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΒΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ 2017 … ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ …ΟΙ ΘΥΡΕΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΗ!

Το υπογραμμίζει κάποιος … kyparissiotis | που φαίνεται blogger ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ… Ιδού:

Από τον Ιανουάριο του 2003 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εισηγήθηκε να καταργηθεί το άβατο στο Άγιον Όρος. με οριακή διαφορά, 274 υπέρ, 269 κατά,
Στο άρθρο 90 του 3ου κεφαλαίου, Προς την ισότητα, ζητεί από την Ελληνική κυβέρνηση να καταργήσει τις ποινικές διατάξεις που περιλαμβάνονται στο άρθρο 43β του Νομοθετικού Διατάγματος 2623 /1953/Α-268, οι οποίες προβλέπουν ποινές φυλάκισης 2 έως 12 μηνών για τις γυναίκες που παραβαίνουν το άβατο του Αγίου Όρους. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επαναλαμβάνει το αίτημά του για άρση της απαγόρευσης εισόδου γυναικών στο Άγιο όρος και επισημαίνει ότι μια τέτοια απαγόρευση αποτελεί παραβίαση της αρχής και των διεθνών συμβάσεων για την ισότητα των δύο φύλων και την μη επιβολή διακρίσεων με βάση το φύλο, και των διατάξεων για την ελεύθερη κυκλοφορία των προσώπων που περιλαμβάνονται στο Ελληνικό Σύνταγμα και στο Κοινοτικό Δίκαιο»
΄Ετσι έ; Οι ορδές των εσιβολέων γυναικών είναι έτοιμες κι έχουν σκαρώσει και σχετικά πλάνα… Και δίνουν μάλιστα και ΟΔΗΓΙΕΣ για την είσοδο τους ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ! δΕΊΤΕ:
***Καλό θα είναι να είναι σεμνά ντυμένες , σα μουσουλμάνες. Οι συνοδοί άντρες πρέπει να προειδοποιήσουν αυστηρά τους καλογέρους να μην ασκήσουν βία, απλώς αν θέλουν να καλέσουν την αστυνομία. Να υπάρξουν φωτογραφίες, μάρτυρες, και βιντεοσκόπηση για τυχόν άσκηση βίας ή και βιασμού!...

Από θαλάσσης: Είναι ο πιο εύκολος τρόπος. Παίρνεις μια βάρκα από την Ουρανούπολη ή την Ιερισσό και πας βαρκάδα. Μόλις φτάσεις στο πρώτο κατοικούμενο κτίσμα, μοναστήρι ή αρσανά ή καλύβα , κατεβαίνεις. Ίσως χρειαστεί να κολυμπήσουν οι κοπέλες λίγα μέτρα…
Μπορείς να μπείς –βεβαίως- και κανονικά με το πλοίο της γραμμής, απλώς χρειάζεται η ανάλογη μεταμφίεση. Τους ιερείς, ή τους ντυμένους ιερείς, δεν τους ψάχνουν στην είσοδο στο καράβι, ούτε τους ζητούν έγγραφα.

-----Μια ωραία ιδέα είναι να πάνε οι γυναίκες μαζί με τους συνοδούς τους, συγχρόνως στις 2 γειτονικές μονές της Ανατολικής πλευράς, στη Μονή Εσφιγμένου και στη Μονή Βατοπεδίου.
Η μία γνωστή για τα οικονομικά της σκάνδαλα, την πολλή εξέλιξη, τον μόνιμο επισκέπτη Κάρολο της Αγγλίας, και το ελικοδρόμιο που έχει!. Και η άλλη που έχει μείνει στο μεσαίωνα, με τους ζηλωτές φανατικούς μοναχούς της, που δεν θέλουν να βλέπουν γυναίκα ούτε ζωγραφιστή.

Από ξηράς:
Οδικώς: αν ένας μοναχός έχει τζίπ με πινακίδες Αγίου Όρους, είναι πανεύκολο να κρύψει εκεί μια γυναίκα, που πρέπει να μείνει κρυμμένη για τις 1 - 2 ώρες, που το καράβι ταξιδεύει έως τη Δάφνη.
Ένας άλλος τρόπος είναι να μπεί γυναίκα κρυμμένη σε ένα φορτηγό απ τα πολλά που μπαίνουν κάθε μέρα στο Όρος .( στην καμπίνα του οδηγού ή στην καρότσα)

Πεζή: Πηγαίνεις ένα χιλιόμετρο μετά από την Ουρανούπολη, σε ένα χωματόδρομο, και φτάνει τα σύνορα του Αγίου Όρους. Εκεί υπάρχει ένα φυλάκιο. Πηδάς το φράχτη και προχωράς στο χωματόδρομο…

Πόσο θα δικαστούν, ?
Θα δικαστούν ,όμως , οι γυναίκες που θα μπούν στο Όρος. ?
Αν πάει μία μεμονωμένη ,για λίγο ,χωρίς να προκαλέσει, δεν θα της κάνουν τίποτα, απλώς θα την βγάλουν έξω. Πολλές έχουν μπεί έτσι.
Αν όμως πάει επίσημα ή αν πάνε πολλές οργανωμένες, το πιο πιθανό είναι πως θα δικαστεί λίγες μέρες έως 2 μήνες, με αναστολή, σε δικαστήριο της πόλης έξω από το Άγιο Όρος…
Δηλαδή δεν θα μπεί φυλακή, ούτε θα πληρώσει πρόστιμο, εκτός από τα έξοδα δικαστηρίου και δικηγόρου. Χρειάζεται ένας καλός δικηγόρος, και ένας μάνατζερ ώστε να ενημερωθούν από πριν δημοσιογράφοι, κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά, και …ευρωβουλευτές, κλπ.

Μπορούν να πάρουν αποζημίωση!
Αν πάνε γυναίκες στο Όρος, όχι μόνο θα γίνουν διάσημες ,αλλά και σίγουρα θα αποζημιωθούν από τις αγωγές που θα επιδικάσει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο οποίο θα προσφύγουν.. Μάλιστα αν υπάρχουν στοιχεία, για χειροδικία ή απόπειρα βιασμού από καλογέρους, τότε τα λεφτά γίνονται πάρα πολλά, και το σούσουρο μεγαλύτερο.…

Γυναίκες που -ίσως –μπήκαν στο Ορος
Αρκετές Βυζαντινές Αυτοκράτειρες ή Πριγκίπισσες, που έγιναν χορηγοί και προστάτες των μονών, μάλλον μπήκαν κατά το παρελθόν στο Όρος.
Άλλωστε ένας από τους λόγους που διάφοροι ηγεμόνες και αυτοκράτορες , μαγεμένοι από την ομορφιά του τοπίου, έδωσαν πολλά λεφτά για να φτιαχτούν εκεί μοναστήρια, είναι με απώτερο σκοπό να πάνε εκεί στα γεράματά τους…
---------------------- -----
-- Το 382 εισήλθε στο όρος η Πλακεντία, κόρη του Μ. Θεοδοσίου
--Η Πουλχερία, σύζυγος του Ρωμαίου Αυτοκράτορα Μαρκιανού, ανήγειραν τον 5ο αι τη Μονή Εσφιγμένου, και ίσως τη Μονή Ξηροποτάμου, σίγουρα θα πήγε εκεί.
-- Ο Σκαρλάτος με τη γυναίκα του τη Ρωξάντρα, ηγεμόνες της Μολδοβλαχίας, ήταν ευεργέτες στη μονή Παντελεήμονος, και σίγουρα θα είχαν πατήσει το πόδι τους .
-- Πριν την επανάσταση του 21 (το 1819) η κυρά-Βασιλική, σύντροφος του Αλή Πασά, έκανε μεγάλη χρηματική δωρεά στον ηγούμενο Χρύσανθο για την ανοικοδόμηση της μονής Κωνσταμονίτου, και πολύ πιθανό να πήγε και στη Μονή.

Γυναίκες που σίγουρα μπήκαν στο Όρος
-- Ο ηγεμόνας της Σερβίας το 1345 Στέφανος Δουσάν και η γυναίκα του Ελένη επισκέφτηκαν το Όρος και ενίσχυσαν όλες τις μονές, που είχαν λεηλατηθεί λίγα χρόνια πριν από Φράγκους και από τον Πατριάρχη και Αυτοκράτορα Κων/πόλεως.
--- Το 1404 μπήκε στο όρος η σύζυγος του αυτοκράτορα Ι. Παλαιολόγου.
-- Η Μάρα , μητέρα του Μωάμεθ του Πορθητή, παρέμεινε χριστιανή. Η παράδοση λέει πως πήγε η ίδια στη Μονή Αγίου Παύλου και δώρισε τα δώρα των τριών μάγων που είχαν κλέψει οι Τούρκοι απ την Αγιά Σοφία. Άκουσε όμως μια φωνή που της είπε να μην προχωρήσει άλλο γιατί μόνο η Θεοτόκος είναι στο Άγιο Όρος.
-- Το 1905 φιλοξενήθηκε στη Μονή Παντελεήμονος η νεαρή Ρωσίδα πριγκίπισσα Τατιάνα Νικήτα, και προξένησε την αντίδραση του Πατριαρχείου Κων/πόλεως.
--Το 1929 η Ελληνίδα ‘Μις Ευρώπη’ Αλίκη Διπλαράκου, μπήκε για λίγο στο Όρος χωρίς να υπάρξει μεγάλη αντίδραση , μάλλον λόγω του τίτλου της.
--Το 1931 η Γαλλίδα συγγραφέας Μαρί Σουατί ντύθηκε άντρας και παραβίασε τα σύνορα. Αργότερα έγραψε το περίφημο βιβλίο της ‘ένα μήνα με τους άντρες’.
--Το 1971 μπήκαν η Γαλλίδα Ζακλίν Μισελέ, και οι Ιταλίδες Βαρβαρίτο και Παστρέλα.
--Την δεκαετία του 80, υπήρχε κύκλωμα που έβαζε (λίγες) γυναίκες μέσα στο όρος, ντυμένες άντρες. Η πληροφορία είναι από αξιόπιστη πηγή.
--Τέλος, τον Ιανουάριο του 2008 η βουλευτής του Σύρριζα Ευαγγελία Αμανατίδου μαζί με άλλες 9 γυναίκες παραβίασαν ,για λίγο τα σύνορα δίπλα από την Ουρανούπολη, με αφορμή και το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με το ‘βατοπέδι’
-- Πρόσφατα 4 Μολδαβές που έρχονταν στην Ελλάδα ως λαθραίες μετανάστριες , προσάραξαν λόγω θαλασσοταραχής στις ακτές του όρους, και τελικώς απελάθηκαν…
------------------------------
Εκτός από αυτές, λέγεται πως και άλλες γυναίκες πάτησαν το πόδι τους στο όρος: Η Μελίνα Μερκούρη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Σοφία Λώρεν , η Βασίλισσα Άννα Μαρία, κλπ. Αλλά εκτός από όλες αυτές τις επώνυμες, είχαν πάει και άλλες πολλές ‘ανώνυμες’ λόγω διώξεων , μετακινήσεων πληθυσμών, σε άλλες εποχές.

Υπάρχουν σήμερα γυναίκες εκεί?
Αφού κατάφεραν κατά καιρούς και πήγαν μερικές, σίγουρα και σήμερα στο 2015 θα μένουν εκεί γυναίκες , δεδομένης της τεχνολογίας και της εξελίξεως.
Είναι όμως μετρημένες στα δάκτυλα…Δεν βρίσκονται σε πολυσύχναστα μοναστήρια , αλλά σε μικρά και απόμερα οικήματα με λίγους μοναχούς. Μένουν εκεί μυστικά, αφού αν τυχόν μαθευτεί, και αυτές θα τις διώξουν, αλλά και τους ‘μοναχούς’.

Οι καλόγεροι δεν εφαρμόζουν το νόμο ως προς τα ζώα!
Έχουμε προσωπική μαρτυρία πως ήδη έπαψε να εφαρμόζεται ο νόμος των μοναχών ως προς τα άλλα ζώα. Υπάρχουν στο Όρος πολλές γουρούνες με τα μικρά τους, γάτες, σκύλες, αλλά και φοράδες, γαϊδούρες, μουλάρες, εκτός απ τα πολλά θηλυκά ψάρια που κολυμπάνε στη θάλασσα γύρω από τη χερσόνησο. Τα ζώα αυτά άνοιξαν το δρόμο να πάνε επιτέλους και οι γυναίκες!!! Παρακινούμε τις Ελληνίδες να εφαρμόσουν την απλή λογική, και την Ευρωπαϊκή Απόφαση.
Ο Άγγλος περιηγητής Λίκ, αναφέρει πως πριν μερικούς αιώνες υπήρχαν περιπτώσεις που εισήλθαν γυναίκες στο όρος και οι καλόγεροι τις σκότωσαν… Παίρνουμε όρκο πως αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί σήμερα. Αντιθέτως θα πάρουν πολλά χρήματα ως αποζημίωση, και θα βοηθήσουν στο να αλλάξει πιο γρήγορα ο παρωχημένος νόμος. Θα κάνουν δηλαδή καλό στην Ελλάδα και στην ορθοδοξία…

antoniosantonopouloskyparissia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου