Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Μια ακόμη χλωμή ιστορία...ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΙΤΛΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ!

ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ


Κάτι πολύ πιο βαθύ...
Εκβιαστής ο Τάκης Μαυρίκος; Το πιθανότερο! - ονειρεύτηκε ρόλο νέου Κοσκωτά! Ο αρχιεκβιαστής και κυρίως εκμαυλιστής του Τύπου είναι το κράτος & τα κόμματα!

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 

Ας αρχίσουμε από το ουσιαστικότερο: Ο αρχιεκβιαστής κι εκμαυλιστής του Τύπου είναι το κράτος και τα κόμματα! Αυτά διαχειρίζονται τη κρατική διαφήμιση και τη διανέμουν στα δικά τους φαύλα παιδιά.΄Οπου βλέπετε διαφήμιση κρατικών φορέων (ΔΕΚΟ κ.λ.π)να ξέρετε πως τα έντυπα αυτά 
( & blogs) δεν σας λένε την αλήθεια! Κράτος και κόμματα διαχειρίζονται τα κονδύλια του λαού για να εξασφαλίζουν τη σιωπή ή και τους ύμνους του Τύπου. ΄Ετσι τον εξαγοράζουν.. με τη κρατική διαφήμιση, την οποία διαχειρίζονται ακόμη και τσογλάνια των κομματικών περιφερειακών οργάνων. Γίνεται όργιο! Συμπέρασμα: Δεν μπορεί κανένας να εξασφαλίσει κρατική διαφήμιση ..αν δεν είναι προσκυνημένος και εξαγορασμένος. 
Θα μπορούσε η περίπτωση Μαυρίκου να έχει ηρωϊκό χαρακτήρα.. διότι στοχεύοντας στην εξασφάλιση για τα ισχνά έντυπα του διαφήμιση.. θα τσάκιζε την χρόνια παράδοση η διαφήμιση να κατευθύνεται μόνο στα δικά τους ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ -ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ παιδιά... ΒΑΣΙΚΑ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!

Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ...ΕΚΒΙΑΖΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ-ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΕΣ!

Θα μπορούσε ... αλλά περιέπεσε στον εκβιασμό... έστω και προς κοινούς εκβιαστές και εκμαυλιστές όπως είναι οι  κωλοκοματάρχες διαχειριστές της κρατικής διαφημισης! NAI TA KOMMATA KAI OI ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ!! 

Συμπέρασμα: ΄Οπου βλέπετε διαφήμιση κρατικού φόρεα... εκεί να ξέρετε ότι δεν θα βρείτε την αντικειμενική αλήθεια... που υποτίθεται ότι ψάχνετε! 
Και φυσικά η λεπτομέρεια αφορά και τα blogs! Να ξέτευε επίσης ότι ΟΛΟΙ οι βουλευτάδες είναι παραγωγοί κρατικής διαφήμισης υπέρ εντύπων-blogs της περιφέρειάς τους ...για να τους βλογάνε τα γένια!


Ο ΨΕΥΤΟΕΚΔΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΚΑΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΣΤΕΡΙ... Ο ΚΟΥΓΙΑΣ..

Το απόστημα Μαυρίκου έσπασε πλέον... ο εκ του πουθενά εισβολέας στο Τύπο Μαρίκος, τυχοδιωκτάκτος κλασσικός ονειρεύτηκε να πιάσει την καλή δια της δημοσιογραφίας χρησιμοποιώντας ανορθόδοξες και κατάπτυστες μεθοδεύσεις σύμφωνα με το κατηγορητήριο... το οποίο κατά την πείρα μας δεν φαίνεται να είναι μακράν της αληθείας.  

ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΜΑΡΙΚΟΥ & ΣΙΑ- Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ!

Ο Άδωνις καρφώνει Τσίπρα και Βαρουφάκη για σχέση τους με τον δημοσιογράφο – εκβιαστή! [photos]


Πολύ κοντά στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως ήταν ο συλληφθείς για εκβιασμούς δημοσιογράφος, αφού εμφανίζεται σε φωτογραφίες με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Τις φωτογραφίες ανέβασε στο Τwitter ο Αδωνις Γεωργιάδης και δείχνουν τον συλληφθέντα για εκβιασμούς δημοσιογράφο να βρίσκεται πολύ κοντά στον πρώην υπουργό και τον πρωθυπουργό.
Ο Χρήστος Φράγκου είναι μάλιστα ο δημοσιογράφος ο οποίος έγραψε το άρθρο «Η Google μπορεί να ρίξει τον Τσίπρα», το οποίο αναδημοσίευσε αυτούσιο το σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ left.gr, λίγες ώρες πριν από τη σύλληψή του για εκβιασμούς. Στο άρθρο αυτό ο Χρήστος Φράγκου εξηγούσε ότι υπάρχει... συνωμοσία της Google με ελληνικές ιστοσελίδες προκειμένου να ρίξουν τον Τσίπρα!
    ΄Ενα από τα μπουμπούκια σε πόζες με κορυφαίους της πολιτικής.. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ο βίος και η πολιτεία του ΜΑΥΡΙΚΟΥ ψευτοεκδοτη ΜΑΥΡΙΚΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου