Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ

Με κλικ στους τίτλους βλέπετε και τη ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Πραγματοποιηθείσα συνάντηση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, με τον Τούρκο ομόλογό του, Mevlüt Çavuşoğlu, στο περιθώριο της Υπουργικής Συνόδου του ΝΑΤΟ (Βρυξέλλες, 02.12.15)

Στο περιθώριο της Υπουργικής Συνόδου του ΝΑΤΟ, ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, συναντήθηκε, προ ολίγου, με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Mevlüt Çavuşoğlu.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια επισκόπηση της πορείας των διμερών σχέσεων και εξετάστηκαν τρόποι περαιτέρω προώθησής...

Επίσκεψη ΥΦΥΠΕΞ Γ. Αμανατίδη στα ομογενειακά σχολεία της Κωνσταντινούπολης (Κων/πολη, 01.12.2015)

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Γιάννης Αμανατίδης, πραγματοποίησε, την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015, επισκέψεις στα ομογενειακά σχολεία της Κωνσταντινούπολης.Ο κ. Αμανατίδης περιηγήθηκε στο ιστορικό κτήριο της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής, μίλησε με τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό και..
.



Κύρια σημεία παρέμβασης ΥΠΕΞ, Ν. Κοτζιά, κατά τη συζήτηση σχετικά με πρόταση που υπήρξε από ορισμένα κράτη-μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας για την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην καταπολέμηση του ISIS στην Συρία (Βρυξέλλες, 01.12.15)


Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, κατά τη σημερινή του παρέμβαση στη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι η καταπολέμηση της τρομοκρατίας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό, η σύναψη συμμαχιών κατά της τρομοκρατίας είναι η...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου