Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ... ΚΛΑΨΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!

Φτύστε το, μην το ''ματιάσουν'': Το υπουργείο Εξωφρενικών (γνωστό και ως Εξωτερικών) Ελλάδας, ''σκίζει'' στις ΗΠΑ

«'Ολα τα είχε η μαριωρή, ο οδηγός της έλλειπε»Η νέα γενική πρόξενος της Ελλάδας στο Σικάγο Πολυξένη Πετροπούλου, προκήρυξε διαγωνισμό γιά... οδηγό της. Σύμφωνα με την ανάρτηση-προκήρυξη, ο οδηγός θα έχει και... ''πρόσβαση σε ένα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον''. Παραδοσιακά οδηγός σε γεν. Προξενείο σημαίνει επίσης, θυρωρός-τηλεφωνητής, το άτομο που κάνει τα ψώνια του/της διπλωμάτη,  ''αχθοφόρος'' (ή και... ''επιβήτορας'', όπως χρόνια πριν σε άλλη πόλη). Αναμένεται σύντομα προκήρυξη διαγωνισμού γιά...υπηρέτρια και μάγειρα, στην μεγάλη και ακριβή προξενική κατοικία (με θέα στην λίμνη), αφού ''λεφτά υπάρχουν''. Κατά τα υπόλοιπα, καλωσορίζουμε την πληρεξούσια υπουργό Β', κ. Πολυξένη Πετροπούλου και της ευχόμαστε ''καλή (τουριστική) διαμονή'' στο Σικάγο.

Στην Τάμπα, το γεν. Προξενείο έχει καινούργιο αυτοκίνητο, αλλά δεν χρησιμοποιείται, δηλ. είναι μόνιμα... ''αραγμένο'' και η επικεφαλής του γεν. Προξενείου χρησιμοποιεί πάντα... ταξί, γιά τις μετακινήσεις της, επειδή δεν έμαθε να οδηγεί.

H ''παράγκα'' του 
Ν. Κοτζιά στο υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της ΜΚΟ ''Πράττω'', καλά δουλεύει με κρατικό χρήμα (και μας... δουλεύει)
Ο διασυρμός του ασοβάρευτου υπουργείου Εξωτερικών, δεν έχει τελειωμό

Είναι γιά ''δέσιμο'': Η Ελλάδα ''θριαμβεύει'', αφού απόκτησε και... ''γεφυροποιό'' μεταξύ Ανατολής και Δύσης !!!

Σύμφωνα με την διαχρονική ''χαβούζα'' ΑΠΕ (''Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων''), ο ταξιδευτής-''κηπουρός'' του υπουργού Ν. Κοτζιά «θεμελίωσε ''Γέφυρα συνεργασίας μεταξύ Ανατολής και Δύσης'', με σειρά επαφών στην Ιορδανία»


Πρόκειται γιά τον επικεφαλή της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (Γ.Γ.Α.Ε., υπάγεται στο Υπ. Εξωτερικών) Μιχάλη Κόκκινο, που είχε ''ιστορικές συναντήσεις'' με... πατριάρχη, μητροπολίτη, επίσκοπο και ολίγους Ομογενείς, σε Λίβανο και Ιορδανία. 'Οτι δεν κατάφεραν τόσα χρόνια Ομπάμα και Πούτιν, Ηνωμένα 'Εθνη και βάλε, ένα ακόμα ταξιδάκι τουριστικό με κρατικό χρήμα του γραφικού επικεφαλή της ΓΓΑΕ, έστησε ''γέφυρα'' -κατά φαντασία- μεταξύ Ανατολής και Δύσης, που την ''θεμελίωσε'' ο ίδιος. 

Πριν, με τα πολλαπλά ταξίδια του στα Δωδεκάνησα (τόπο καταγωγής του) με κρατικό χρήμα, σίγουρα θα έστησε ''γέφυρα συνεργασίας'' μεταξύ Αθήνας και Ρόδου, αφού έχει βλέψεις και γιά... βουλευτής. Μην ξεχνάμε ότι  ο Ν. Κοτζιάς, έχει την δική του... ''ομάδα-συνιστώσα'' στην κυβέρνηση, μέσω της ΜΚΟ ''Πράττω'', στην οποία ''αφεντικό'' είναι ο υπουργός και μέλος είναι και ο επικεφαλής της ΓΓΑΕ. Εξυπακούεται ότι, ήταν αναμενόμενο το ''κατόρθωμα'' του Μ. Κόκκινου σε Λίβανο και Ιορδανία, να προβληθεί και από την ιστοσελίδα της ΜΚΟ ''Πράττω''.

Αναμένουμε με αγωνία και τα πολυήμερα ταξίδια του κρατικοδίαιτου ''κηφήνα- κηπουρού'' (ταξίδια τουριστικά με 
κρατικό χρήμα, μαζί με παρατρεχάμενους, ''συμβούλους'' και ''απεσταλμένους'' του ΑΠΕ και της ''Φωνής της Ελλάδας'') σε Αμερική, Ωκεανία, γιά να ''θεμελιωθούν γέφυρες'' υπoθαλάσσιες και εναέριες. Αν έχει μαζί του και βουλευτές-μέλη της γραφικής -τυπικά υπάρχουσας- ''Επιτροπής της Βουλής γιά Απόδημους'' (με επικεφαλή τον γελωτοποιό πρόεδρό της), γιά τουρισμό και ψώνια, όπως συνηθίζεται γιά 20 χρόνια, ακόμα καλύτερα, γιά ''να χτιστούν και θεμελιωθούν γέφυρες'', με...''πορδές''. Στην χρεοκοπημένη Ελλάδα της κρίσης, πάντα υπάρχει χρήμα γιά ασοβάρευτους ''καραγκιόζηδες'' και ''καραγκιοζιλίκια''. Σε ότι αφορά την εισαγγελική έρευνα γιά τις ΑΠΑΤΕΣ στην ΓΓΑΕ, με τα χρήματα γιά το ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ), είμαστε σίγουροι ότι την... ''έφαγε η μαρμάγκα'', όπως συνηθίζεται στο ψευτοκράτος των Αθηνών.

Σημ.: Ευχαριστούμε Κοτζιά και Κόκκινο, που διασκεδάζουν την Ομογένεια και μας θυμίζουν τα αδιόρθωτα χάλια του σάπιου κράτους της Ελλάδας.


ΠΗΓΗ: http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου