Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ...ΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ. ...ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΚΑΙ ...ΘΑ ΔΟΥΜΕ!



Συνάντηση Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και 

ΥΠΕΞ Ευ. Βενιζέλου με Επίτροπο Johannes Hahn 

για ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου 

Αλληλεγγύης για τη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά

Συνάντηση Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευ. Βενιζέλου με Επίτροπο Johannes Hahn για ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αλληλεγγύης για τη σεισμόπληκτη ΚεφαλονιάΟ Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέχεια των χθεσινών του ενεργειών στο Στρασβούργο, στο περιθώριο της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει για την παροχή αρωγής στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς είχε, ήδη, σήμερα, Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, σχετική συζήτηση, με τον Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της ΕΕ, Johannes Hahn, με θέμα τη δυνατότητα ενεργοποίησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αλληλεγγύης για την περίπτωση της Κεφαλονιάς.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος ανέφερε στον κ. Βενιζέλο ότι οι υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εξετάζουν το ελληνικό αίτημα για υπαγωγή της Κεφαλονιάς σε πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αλληλεγγύης και ότι θα επανέλθει το ταχύτερο δυνατόν με απάντησή του.

H συνάντηση έγινε παρουσία της Ελληνίδας Επιτρόπου κυρίας Μαρίας Δαμανάκη, στο περιθώριο ειδικής εκδήλωσης για τη Στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Αδριατική και το Ιόνιο (EUSAIR), η οποία συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ε.Ε. και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και διεξάγεται, σήμερα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.
ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ...Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ  ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΤΖΑΚΙ: ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ... Καλοταϊσμένοι δημοκράτες! Για τα Σκόπια μήπως αφμότερα τα μπουμπουκια μας , θα είχαν να μας πούν κάτι; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου