Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟ... ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ...ΣΚΕΤΗ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ... να εκπροσωπεί τον τάδε και τον δείνα... αλλά ποτέ το εαυτόν του. Έχει ικανότητες, αλλά μάλλον ελλειπή φαντασία... διότι θα άρπαζε ευκαιρίες πολλές για προώθηση πολλών θεμάτων υπερ της Ελλάδας... όπου κι αν στέλνεται...ως γλάστρα!

Καλέ τι μας λέτε... χαιρόμαστε ...για τους χαιρετισμούς του Υφυπουργού.  Ωραία δουλειά κι αυτή! Πάντως δεν φαίνεται να τσατίζεται...έως στιγμής...Αν μπορεί δηλαδή... Αλλά τα παιδιά του θα τον ρωτήσουν: ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ ΄΄ως υφυπουργός, τι διάολο έκανες; Σε δεξιώσεις την πέρναγες, εκεί όπου πέφτουν σαν ακρίδες στους μπουφέδες ..μεγαλοκυράδες, που δεν βάζουν ποτέ τσουκάλι σπίτι τους;.. όπως έλεγε κι ο πασίγνωστος στο διπλωματικό σώμα, ο Νεζερίτης, καθηγητής Πολυτεχνείου ;



Το θέμα είναι τι υπογράφει το εξ Εβρου
υφυπουργός...την επόμενη χλιδάτη δεξίωση..'
η ...δα τις
επιχορηγήσεις Σωματείων φαντάματα
Ομογενών κ.λ.π τρωκτικών του δημοσίου; 

Χαιρετισμός ΥΦΥΠΕΞ Κυριάκου Γεροντόπουλου στην επίσημη τελετή υιοθέτησης του νέου Συντάγματος της Τυνησίας (07.02.2014)


Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κυριάκος Γεροντόπουλος, εκπροσώπησε την χώρα μας, στην επίσημη τελετή υιοθέτησης του νέου Συντάγματος της Τυνησίας που διεξήχθη στην Τύνιδα.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Γεροντόπουλος τόνισε: "Εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας της Ελλάδος, θα ήθελα να συγχαρώ τον λαό και τα πολιτικά κόμματα της Τυνησίας, για τις προσπάθειες τους για την δημοκρατία, την ειρήνη και την ευημερία. Η Ελλάδα καλοσωρίζει την υιοθέτηση του νέου Συντάγματος και το διορισμό της νέας κυβέρνησης. Αυτές οι εξελίξεις αποτελούν ένα σημαντικό σημάδι αισιοδοξίας, για το μέλλον της δημοκρατικής μεταρρύθμισης στην Τυνησία. Η Τυνησία διαδραματίζει έναν σημαντικό και σταθεροποιητικό ρόλο στον αραβικό κόσμο και στην Μεσόγειο. Σας διαβεβαιώνω ότι η Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα σταθούν στο πλευρό της Τυνησίας, στηρίζοντας τις προσπάθειές της". (Σ.Σ.  Βασικά μαλακίες το ανάγνωσμα!


Ο κ. Υφυπουργός, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Τυνησία, επισκέφθηκε την έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Καρθαγένης και Βορείου Αφρικής, όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλέξιο. Συζήτησαν, για το ιεραποστολικό έργο της Μητρόπολης, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Χριστιανοί στις τέσσερις χώρες αρμοδιότητάς της (Τυνησία, Μαρόκο, Αλγερία, Μαυριτανία).

Παράλληλα, ο κ. Γεροντόπουλος επισκέφθηκε το κτίριο της Ελληνικής Κοινότητας Τυνησίας, ενώ συναντήθηκε στα γραφεία της Πρεσβείας μας με τους Έλληνες που ζουν και δραστηριοποιούνται εκεί. Τους επεσήμανε ότι μπορούν να αποτελέσουν "γέφυρα" για καλύτερη συνεργασία Ελλάδος-Τυνησίας σε όλους τους τομείς, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην συμβολή που μπορούν να έχουν στην προώθηση των οικονομικών σχέσεων των δύο χωρών.

Τέλος, ο Υφυπουργός Εξωτερικών βρέθηκε στο Μνημείο πεσόντων του Ιερού Λόχου στην Τυνησία κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου απέτισε φόρο τιμής.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟ... 
ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΈΡΑ!-
Θα ασχοληθεί με τον πινγκ-πονγκ..διδάσκοντας το σε Μουσουλμάνους του Εβρού! ΑΦΕΡΙΜ! Καί σίγουρα τούτο είναι άθλημα ευγενέστερο... από τις δεξιώσεις όπου κατ΄ανάγκη ...παρίσταται! Το γράφει ο ...http://gkatzios.blogspot.com/

Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος 
Ο υφυπουργός εξωτερικών και βουλευτής Έβρου Άκης Γεροντόπουλος, άρχισε πλέον να μην κρύβει την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές, ούτε βέβαια σκοπεύει να μετακομίζει στην αυτοδιοίκηση.
Ο βουλευτής Έβρου που ως υφυπουργός των Εξωτερικών έχει κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο, άρχισε να; προετοιμάζεται για τη νέα δραστηριότητα που θα αναπτύξει μετά το πέρας της θητείας του.
Τα πρώτα μαθήματα πινγκ-πονγκ  τα έκανε στο μεγάλο Δέρειο, όπου ετοιμάζει και  την πρώτη ομάδα που θα αναλάβει ως προπονητής του επιτραπέζιου αθλήματος.
Προπονητική θα είναι λοιπόν η νέα ενασχόληση του κ. Γεροντόπουλου, ο οποίος ευελπιστεί να έχει την ίδια επιτυχία που είχε στα διπλωματικά τραπέζια, και στα τραπέζια του πινγκ-πονγκ
Στη φωτογραφία ο Άκης Γεροντόπουλός, που κάνει τα πρώτα μαθήματα στους νεαρούς μουσουλμάνους του μεγάλου Δερείου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου