Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΝΙΑΡΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ; ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ;

Συνεχές Σκάνδαλο εν ενεργεία.. η Τίνα Μπιρμπίλη. Ονειδος και για τους επαγγελματίες Διπλωμάτες... Την επέβαλε ο Αρχιπροδότης ΓΑΠ... .Τη γνώρισε σε καφετέρια και σαγινευθής από τάλαντα της αλανιάρας... την έκανε και υπουργό! Και μετά την διόρισε ως πρέσβειρα στο Παρισι...Με 21.000 ευρώ μηνιαίο μισθό. Η προκλητική περίπτωσή της εφτασε και στη Βουλή, αλλά η αλανιάρα εξακολουθεί να είναι ακλόνητη στον ΟΑΣΑ (δηλαδή κοπανάει μύγες) ..Το θέμα το έφερε στην επιφάνεια ο βουλευτής και τηλεοπτικός παρουσιαστής σήμερα στο ΕΨΙΛΟΝ Νίκος Νικολόπουλος...

΄Ιδου τι είχε καταγγείλει... :
Για πολιτικό εξόριστο του ΠΑΣΟΚ την οποία «πληρώνουμε 21.000 ευρώ το μήνα» έκανε λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας για την Τίνα Μπιρμπίλη.
Καταγγέλοντας «σημεία, τέρατα, αίσχη και ξετσιπωσιά στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι», ο κ. Νικολόπουλος σε ερώτηση προς τον πρωθυπουργό αναρωτιέται για ποιο λόγο η Ελλάδα «πετάει» τα χρήματα της τη στιγμή που κόβει μισθούς και συντάξεις: «Για ποιο λόγο η πτωχευμένη Ελλάδα, που κόβει μισθούς και συντάξεις των αδυνάτων, διοργανώνει συσσίτια για γέροντες και απόρους, δεν πληρώνει τα φάρμακα των ασθενών και κόβει τα βοηθήματα των αναπήρων, πληρώνει την κ. Τ. Μπιρμπίλη που κατέχει την θέση του Πρέσβη στον ΟΟΣΑ με μισθό 21.000 ευρώ το μήνα μηνιαίο κόστος, όταν μπορεί τα καθήκοντα αυτά να τα ασκεί ο εκάστοτε από το διπλωματικό σώμα προερχόμενος Πρέσβης της Ελλάδας στη Γαλλία;».
Ο ίδιος μάλιστα κάνει λόγο και για αργομισθία αναπληρωτή πρέσβη στον ΟΟΣΑ με 14.000 ευρώ το μήνα, ο οποίος είχε… «ξεχαστεί» στο Παρίσι επί 18 συναπτά έτη με αποτέλεσμα μέσα σε αυτά τα χρόνια να κοστίσει 4,5 εκ. ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο!
Και σαν να μην έφθανε αυτό, όπως καταγγέλλει ο κ. Νικολόπουλος, ο προκάτοχος της κας Μπιρμπίλη και πρώην πρέσβης της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ έχει ασκήσει και αγωγή στο Ελληνικό Δημόσιο ζητώντας επιπλέον ποσό 12.000 ευρώ, διότι, μεταξύ άλλων, ισχυρίζεται ότι υποβλήθηκε σε δαπάνες μετεγκατάστασης, παραμονής σε ξενοδοχείο, αλλά και σε πληρωμή αμοιβής Γραφείου εύρεσης ξενοδοχείου στο Παρίσι μετά την αντικατάστασή του από την πρώην υπουργό Περιβάλλοντος!
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ! 
Να σημειωθεί ότι η αμοιβή της Τίνας Μπιρμπίλη ως πρέσβειρα στον ΟΟΣΑ είναι 300.000 ευρώ αφορολόγητα καθώς και δωρεάν σπίτι, το οποίο ανήκει στην ελληνική αντιπροσωπεία.
Στις παροχές περιλαμβάνετται και αυτοκίνητο με οδηγό και μάγειρα. Η διάρκεια της θητείας είναι 5 χρόνια. Το διαμερισμα του πρέσβη στον ΟΟΣΑ που ανήκει στο ελληνικό κράτος βρίσκεται στο καλυτερο σημείο της πόλης και ξεπερνά τα 500 τετραγωνικά μέτρα. Τα έξοδα της διαμονής της Τίνας Μπιρμπίλη επιβαρύνουν προφανως την αντιπροσωπεία δηλαδή τους έλληνες φορολογούμενους.
Βέβαια η θέση του πρέσβη στον ΟΟΣΑ δεν είναι καινούρια, προυπήρχε της Τίνας Μπιρμπίλη και περιλαμβάνει τα κλασικά δικαιώματα και ασυλίες που έχουν διπλωματικές θέσεις υψηλού επιπέδου.
Κάποιος δεν πρέπει  να λογοδοτήσει για το συνεχιζόμενο σκάνδαλο...; 

ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ...ΓΚΟΜΕΝΑ! Κοίτα τι ταϊζεις
Ελληνικές λαέ... τα φιλαράκια του ΓΑΠ!

Απολαύστε το ρεμαλί.. πως εμφανίστηκε στον πρόεδρο της δημοκρατίας!

    
ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΟΙ ΑΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ... ΣΤΟ  ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΕΞΟΧΙΚΌ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ..
Η Τίνα Μπιρμπίλη φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο με αυθαίρετα. Ποιες αυθαιρεσίες έχει στο σπίτι της η Τίνα Μπιρμπίλη;
Ένας «ξεχασμένος» φάκελος στην Πολεοδομία από το 1972, ένα σπίτι τελείως διαφορετικό από τα σχέδια της άδειας και μια πρώην Υπουργός – υπέρμαχος της πράσινης ανάπτυξης και εχθρός των αυθαιρέτων.
Οι πολεοδομικές αυθαιρεσίες της κυρίας Τίνας Μπιρμπίλη στην εξοχική της κατοικία στον Κάλαμο, είναι τουλάχιστον ειρωνικές, αν αναλογιστεί κανείς τις απόψεις τις περί αυθαιρεσιών, όσο βρισκόταν στο τιμόνι του Υπουργείου Περιβάλλοντος.
Υπερύψωση του κτίσματος, αλλαγή στις όψεις, κατασκευή κλειστής πέργκολας και υπόγειος χώρος. Αυτές, είναι οι πολεοδομικές αυθαιρεσίες τις οποίες εντόπισε ο πολιτικός μηχανικός κ.Παύλος Παυλιάδης, και αναλύει στην τεχνική του έκθεση.
Αυθαιρεσίες για τις οποίες η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη δεν έχει ακόμη δώσει οποιαδήποτε απάντηση. ... 
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
Πηγή: http://www.fimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου