Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ! ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ!

"ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ" Η ΕΣΗΕΑ!

Παλαιο φιλαράκι από το 1960...αλλά
ο άνθρωποςέχει δημοσιογραφικο
ΤΣΑΓΑΝΟ-
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ!
Και μπράβο στον ΓΙΩΡΓΟ ΡΩΜΑΙΟ: 
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ σήμερα ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ  ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ! 

( Μωρέ μπορεί να έγινε και Υπουργός του ΠΑΣΟΚ , αλλά οι παλαιοί δημοσιογράφοι είχαν ένα άλλο άρωμα…ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΊΤΕΣ  ,όπως αυτά τα χαζά του ΣΥΡΙΖΑ …που ουδέποτε θα γίνουν δημοσιογράφοι! ..)


ΣΗΜΕΙΩΜΑ του ΓΙΩΡΓΟΥ 

ΑΓΓΕΛΙΔΗ, 

Αντιπροέδρου της Ε.Σ.Δ

Δήλωσε ο εκ των διαγραφέντων Άρης Πορτοσάλτε, (βλέπε τίτλο) αν κι εμείς επί έτη επισημαίνουμε το κατρακύλισμα του πρώτου δημοσιογραφικού ιστορικού Σωματείου της χώρας, αφ΄ ής στιγμής καπελώθηκε από 
πράκτορες-πεμπτοφαλαγγίτες  της αριστεράς. Η λαμπρή ιστορία της ΕΣΗΕΑ συνεχώς θα κατεδαφίζεται! Λυπηρόν!

Άλλη μια επιπολαιότητα της δραματικά πλέον αναξιόπιστης ΕΣΗΕΑ. Διέγραψε από τη λίστα των μελών της γνωστούς αγωνιζόμενους δημοσιογράφους.. επειδή λέει … ότι δεν άρεσαν οι θέσεις –κρίσεις τους σε θέματα πολιτικής στάσης!

Μπας και σε μας αρέσουν; ΄Όμως ο σεβασμός μας προς την άλλη άποψη είναι απέραντος.

Πρωτοφανής ηλιθιότητα. Κανείς δημοσιογράφος αλλά και απλός πολίτης δεν διώκεται για τις σκέψεις του, καλές, στραβές δεν έχει σημασία.

Βασικά εχέσθη η φορβάς εν τοις αλωνίοις  με τη διαγραφή των συναδέλφων… ΄Ενας συλλογάκος είναι η ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!... ΄Όμως επειδή εδώ και χρόνια κάποια αριστερόπληκτα μπασταρδάκια κουμαντάρουν..(ειδικά οι αστείοι του ΣΥΡΙΖΑ)  την Ένωση αυτή την καταξευτιλίζουν σταθερά με τις αποκοτιές τους, στην υποβάθμιση του ρόλου της, ασεβούντες  χυδαία προς τους γίγαντες δημοσιογράφους που θεμελίωσαν την ΕΣΗΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου