Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: "ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΚΛΙΚΕΣ-ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ"

Κωστής Αϊβαλιώτης:
Έχω τελειώσει ΜΟΝΟ δημόσια σχολεία και έχω πει 5 φορές από το βήμα της Βουλής ότι δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχουν "ελιτίστικα" σχολεία τύπου "Κολέγιο Αθηνών" που ει ναι εκτροφεία κολλητών τα οποία συγκροτούν κλίκες, παρεούλες κλπ και τελικά φτάνουμε στο γελοίο σημείο να έχουμε δεκάδες βουλευτές και υπουργούς απόφοιτους του σχολείου αυτού , λες και έκαναν το..."χρυσό αυγό ". Μάλιστα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αγανάκτησε κάποια φορά ακούγοντάς με, και μου ζήτησε τον λόγο, οπότε τα άκουσε από την καλή για το πανάκριβο σχολείο που τελείωσε. Φαίνεται όμως, ότι υπάρχει ελπίδα να απαλλαγούμε κάποτε οριστικά από το Κολλέγιο Αθηνών αφού κατάφεραν να το διαλύσουν οι ίδιοι με τα λάθη τους !Άντε να δούμε, μακάρι.
Σχόλιο: Έχει άδικο; όχι βέβαια. Δείτε το άρθρο της iefimerida.gr με το Κολλέγιο Αθηνών να έχει διαλυθεί από τη διοίκηση Σαμαρά:

Ένας ιδιότυπος πόλεμος μεταξύ των γονιών που τα παιδιά τους σπουδάζουν στο Κολέγιο έχει ξεσπάσει με αφορμή την κατρακύλα του Κολεγίου Αθηνών, ενός από τα καλύτερα σχολεία της χώρας, που τα τελευταία χρόνια υποβαθμίζει διαρκώς το επίπεδο των σπουδών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου