Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΑΝ ΣΤΟ ΜΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ...ΜΑΛΛΙ!

Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ -ΙΣΧΝΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ- ΠΗΓΕ ΚΙ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΜΑΛΙ..ΓΙΑ ΤΟ... ΜΑΛΛΙ!.. ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! (έχει ουράνιο εκτός των άλλων... το ΜΑΛΙ!



Η νοοτροπία του αποικιοκράτη σε πλήρη δόξα. Τι καημό είχε ο Ολάν... να στείλει ξαφνικά στρατεύματα στο ΜΑΛΙ; Βέβαια οι αθλιότητες των Ισλαμιστών της Αλ-Κάϊντα, είχαν φθάσει στα άκρα και κάποιος έπρεπε να δώσει απάντηση στο ασκέρι αυτό των τρομοκρατών... Και καλώς έως εδώ έπραξε η Γαλλία... .Αλλά δεν είναι και τόσο θρησκευτικό το ενδιαφέρον της... Θέλει απλά με την παρουσία της στην αφρικανική αυτή χώρα, να χουφτώσει τον ορυκτό πλούto του ΜΑΛΙ..  Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.. με την μανδάμ Φρανσουά!Σκλάβοι πάντα ήσαν οι Αφρικανικές χώρες και σκλάβοι θα παραμείνουν... υπό την ομπρέλα των αθλίων εκμεταλλευτών της- αποικιοκρατών..που συνεχίζουν να ξεζουμίζουν την Αφρικανική ΄Ηπειρο.. Απλά! Δείτε και το βίντεο!
Πάντως στο Μαλί άνοιξε ένα νέο πολεμικό θέατρο για μεγάλο χρονικό βάθος...Για το μαλλί!


"Μια στρατιωτική επέμβαση είναι μόνο η αρχή μιας μακράς διαδικασίας για να βρεθεί μια βιώσιμη λύση στη σύγκρουση", είπε. Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λίον Πανέτα δήλωσε την Παρασκευή... που παρεπιπτόντως επέμβαση σχεδίαζαν και οι ΗΠΑ , αλλά τους έκλεψαν την παράσταση στα μουλωχτά Οι Φραντσέζοι!

Και πρόσθεσε  ότι οι γαλλικές δυνάμεις  τώρα αντιμετωπίζουν το δύσκολο έργο της οικοδόμησης μακροπρόθεσμα της ασφάλειας στην περιοχή!... Ως προς τον ΟΗΕ, αυτός κατ΄εντολή των αφεντικών του, ετοιμάζει σύντομα να χαρακτηρίσει τα Γαλλικά στρατεέματα εισβολής στο Μαλί,  (πάνω από 8000) ..ως ειρηνευτική δύναμη! Ίδομεν!
Πάντως εμείς θεωρούμε ορθή την επέμβαση, για εξόντωση των Ισλαμιστών της Αλ Κάϊντα, που είχαν αποθρασυνθεί με τις βιαιότητές τους... Το ερώτημα μήπως έχουμε ένα νέο Βιτνάμ;  Γιατί ως γνωστόν... το Βιετνάμ έχει γαλλική καταγωγή!
DIPLOMATIC OBSERVER... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου