Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΕΚΛΟΓΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΏΝ;άλλη πλάκα κι αυτή είι Αβραμόπουλου

ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ:

Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!.. 
ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ...
IMG 1515
Τι κουβεντιάζετε ρε λεβεντόπαιδα... Θα τοποθετήσετε Μητροπολίτη στην Κομοτηνή, δικό σας ανθρωπάκο... Γιατί ευτελίζετε τόσο εαυτούς;

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης της ΡΩΜΦΑΙΑΣ:(Εκκλησιαστικός ιστότοπος):
"Διαψεύδει κατηγορηματικά το Υπουργείο Εξωτερικών τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες ότι φέρεται να στηρίζει συγκεκριμένο υποψήφιο για την πλήρωση της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.
Υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Εξωτερικών, μιλώντας στη Romfea.gr, δήλωναν πως το Υπουργείο δεν αναμιγνύεται και ποτέ δεν έχει αναμιχθεί σε καμία εκλογή ιεράρχη και δεν έχουν καμία προτίμηση για διπλωματικούς λόγους να τοποθετηθεί συγκεκριμένος κληρικός "που έχει καλή γνώση της περιοχής" στη μητρόπολη Μαρωνείας.
Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσε η φήμη πως το Υπουργείο ασκούσε πιέσεις σε ιεράρχες για να ψηφίσουν συγκεκριμένο υποψήφιο "για την εξυπηρέτηση εθνικών λόγων".
Τη διαβεβαίωση φέρεται σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να έχει δώσει και ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Αβραμόπουλος, ο οποίος αυτή την ώρα συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο Συνοδικό Μέγαρο."

ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ.. ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ!  

Αυτά γράφει ο κ. Πολυγέννης:. Λέμε εμείς.. οι της DIPLOMATIC OBSERVER: Οι διαψεύσεις πολιτικών και υπουργείων είναι παραμύθια της χαλιμάς... Διότι όπου υπάρχει καπνός..υπάρχει και φωτιά.Είναι φανερό ότι κάποιος πολιτικός προωθεί ιερωμένο να καταλάβει τον θρόνο της Μαρωνείας!Τούτο σημαίνει ότι "η πλήρωση" Μητροπόλεων γίνεται με ...άγριο μέσο και το "θείο πνεύμα" σε τέτοιες εκλογές αποτελεί κακογουστιά και ύβρι παντός Θεού! Οπότε από τη μιά έχουμε τον αλήτη ιερωμένο, μωροφιλόδοξο κατά το κοσμικό τυπικό, και διαπλεκόμενο κι από την άλλη τον αρχιαληταρά πολιτικό που τον προωθεί!

Είναι φανερό ότι έχουμε να κάνουμε με αγγελικό κόσμο..με εξ επαγγέλματος θεομπαίχτες!
Κάνουμε λάθος; Αγιαστούρα που σας χρειάζετε! ΡΕ!

Δημήτρη  Αβραμόπουλε..κανόνισε.μέχρι στιγμής σε θεωρούμε έντιμο, αν κι έχεις κι εσύ τις τεθλασμένες σου... Τι θα βγει αν βάλεις έναν δικό σου Μητροπολίτη Μαρωνείας ;.. Θα έχεις την εύνοια των ουρανών ..ή ψήφων; ΄Η κολοτούμπες με το πούστικο προξενείο της Τουρκιάς;

Το τρένο της πρωθυπουργίας σου, -που πρώτοι εμείς πρώτοι (!)επισημάναμε την εκδοχή αυτή... όταν ακόμη πήγαινες για Δήμαρχος Αθηναίων, έχει χαθεί για σένα δια παντός... Κάτσε στα αβγά σου και μην ανακατεύεσαι σε λοβιτούρες παπαδίστικες, που είναι κι αυτές για το πυρ το εξώτερον! Ταύτα επί του παρόντος... Θα παρακολουθούμε το θέμα της Μαρωνείας...
Πάντως στην ανάγκη, κρατείστε τον σημερινό Τοποτηρητή-το γουστάρει ο άνθρωπος-, δηλαδη τον Δαμασκηνό Διδυμοτείχου.. Είναι ισοροπιστής, ...Φαναριώτικης στρατηγικής... και επί πλέον οικονομικά η Κομοτηνη, είναι πιo συμφερτική από το ευκλεές μεν Διδυμότειχο, αλλά ενδεές... από πλευράς εσόδων... ;Oχι του, αρέσει του Δαμασκηνού να ελέγχει και την πλουσία ..Κομοτηνή, όπου άδει και ο πρωτοπόρος ,φίλος μας Θανάσης Γκαϊφίλιας... που έδινε ρεσιτάλ στο Χολαργό τη δική μας ΣΤΕΓΗ ΒΙΒΛΙΟΥ)
ΣΟΦΡΟΝΙΣΤΈ ΤΕ ΜΩΡΕ ... ΑΥΡΙΟ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ... Με τέτοιες μαλακίες ασχολείστε επί ζωής; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου