Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ...ΠΟΛΕΜΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ-ΖΙΖΑΝΙΑ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο> http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html Στείλτε μας δικές σας απορίες ή και εμπειρίες
Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου



ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ-ΘΩΡΑΚΙΣΘΕΙΤΕ!

ΒΟΤΑΝΑ- ΦΟΝΙΑΔΕΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ!


Τα μυγάκια, τα κουνούπια κι ένα σωρό άλλα ζωϊφια κάνουν δύσκολη τη ζωή μας, ειδικά τους θερινούς μήνες.Σε παλαιότερες εποχές θυμάμαι πως χρησιμοποιούσαμε το διάσημο ΝΤΙ-ΝΤΙ-ΝΤΙ ( πού το θμήθηκα …)Ψεκάζαμε τους χώρους μας με μια περίεργη τρόμπα χειρός και ξενοιάζαμε από τους ιπτάμενους εισβολείς. 
 Ειδικά μετά τον δεύτερο παγκόσμιο το ΝΤΙ-ΝΤΙ-ΝΤΙ κυριαρχούσε… Ακόμη κάνανε και ψεκασμούς με αεροπλάνα. Ο δε εφευρέτης του τιμήθηκε και με Νόμπελ, που έτυχε να τον γνωρίζω ( είχε επισκεφθεί το μοναστήρι μας) αλλά αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι το όνομά του.. .Πριν όμως από καμιά σαρανταριά χρόνια απαγορεύτηκε η χρήση του ΝΤΙ-ΝΤΙ-ΝΤΙ .. διότι διαπιστώθηκε ότι είναι καρκινογόνο. Μετά κυριάρχησαν τα λεγόμενα αεροζολ, που κυκλοφορούν ευρέως σήμερα, αλλά είναι επίσης επικίνδυνα για την υγεία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου