Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ -ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΧΙ.. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ-ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!


Capital Controls - ΠΟΕΣΥ: Υποχρεωμένες οι επιχειρήσεις για τήρηση της εργατικής νομοθεσίας

Capital Controls - ΠΟΕΣΥ: Υποχρεωμένες οι επιχειρήσεις για τήρηση της εργατικής νομοθεσίαςΑνακοίνωση εξέδωσε η ΠΟΕΣΥ έπειτα από καταγγελίες για αυθαιρεσίες εργοδοτών των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), με αφορμή καταγγελίες για αυθαιρεσίες εργοδοτών των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σύμφωνα με τις οποίες λόγω της επιβολής capital control στις τράπεζες δεν καταβάλλουν τις αποδοχές στους εργαζόμενους, καθιστά σαφές ότι ισχύει στο ακέραιο η υποχρέωση τήρησης της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας για όλες τις επιχειρήσεις της χώρας.
Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να γίνονται αποδεκτά φαινόμενα παραβατικότητας και εργοδοτικής αυθαιρεσίας, τα οποία αποσταθεροποιούν περαιτέρω την αγορά εργασίας και την οικονομική δραστηριότητα στην χώρα.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΜΑΝΟΥΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΨΝ  ΑΠΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ!

Capital controls: Όταν ο Άδωνις πρότεινε στους Γερμανούς το κλείσιμο των τραπεζών

Capital controls: Όταν ο Άδωνις πρότεινε στους Γερμανούς το κλείσιμο των τραπεζών

Μία... προφητική συνέντευξη έδωσε ο γνωστός για τα φιλομνημονιακά του αισθήματα, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, στο γερμανικό περιοδικό Focus, στις 23 Ιουνίου 2015, δηλαδή λίγες ημέρες πριν το κλείσιμο των τραπεζών και τα capital controls, υπό την ασφυξία που επέβαλαν οι δανειστές και η ΕΚΤ.

ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ MEGA: "Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ" ΒΙΝΤΕΟ!

Παλληκάρι πραγματικό ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης ο οποίος αν και... εμφανίζεται στο MEGA δεν δίστασε να ξεφτιλίσει τόσο το συγκεκριμένο κανάλι όσο και γενικότερα τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια, κάνοντας λόγο για χούντα των καναλιών η οποία μπορεί να σταματήσει με το OXI στο δημοψήφισμα. Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:


ΤΑ ΒΡΟΜΟΚΑΝΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ:

Πανικός στο MEGA: Ο Φίλης ξεσκέπασε την άθλια προπαγάνδα μέσα στο «σπίτι» τους! (video)

Πανικός στο MEGA: Ο Φίλης ξεσκέπασε την άθλια προπαγάνδα μέσα στο «σπίτι» τους! (vid)
Ο πανικός των καναλιών της διαπλοκής και της προπαγάνδας ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής (05/07/2015) δεν έχει προηγούμενο!
Η στάση των «παπαγάλων» των δανειστών έχει εξοργίσει το σύνολο της κοινής γνώμης, που βλέπει τις άθλιες μεθοδεύσεις υπέρ του «ΝΑΙ» να μην έχουν... πάτο και να εντείνονται όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης!
Στον άνευ προηγουμένου αγώνα υπέρ των συμφερόντων των τοκογλύφων των Βρυξελλών "πρωταθλητής" αναδεικνύεται – με μικρή διαφορά από τους υπόλοιπους - το MEGA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου