Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ... ΕΜΕΙΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗ!

ΧΑΜΟΣ! ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑΙΟ ΟΔΗΓΟ ΤΑΞΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!

Ένας αφοσιωμένος Μουσουλμάνος Άραβας μπήκε σε ένα ταξί κάπου στην Αθήνα. Ζήτησε κοφτά από τον ταξιτζή να απενεργοποιήσει το ραδιόφωνο, επειδή, όπως συνάγεται από τη θρησκευτική διδασκαλία του, δεν πρέπει να ακούει μουσική, επειδή την εποχή του προφήτη δεν...


υπήρχε μουσική και κυρίως Δυτική μουσική, που είναι η μουσική των άπιστων. Ο ταξιτζής σβήνει το ραδιόφωνο, σταματάει το ταξί και ανοίγει την πόρτα. Οπότε ο Μουσουλμάνος Άραβας τον ρώτησε, «Γιατί σταμάτησες, τι κάνεις;» Και ο οδηγός του απαντάει ευγενικά, «Αγαπητέ μου φίλε στην εποχή του προφήτη όπως γνωρίζεις δεν υπήρχαν ταξί, γι’αυτό κατέβα και περίμενε για καμήλα!» - See more at: mykonospress.gr

ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ...ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑΚΟ! Το μπασταρδάκι και δεν του φαίνονταν!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΝΗΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ! ΟΛΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η BILD!

Δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο η κυβέρνηση Τσίπρα. Υπέγραψε την παράδοση της δημόσιας περιουσίας και τώρα καταρτίζεται ο κατάλογος...

με την προς πώληση δημόσια περιουσία! Αυτός ο τύπος που λέγεται..."αριστερός πρωθυπουργός", αφού τα βγάλει όλα στο σφυρί, μετά θα αφήσει την Επιτροπή για τον Έλεγχο του χρέους να μας πει αν ήταν παράνομο ή όχι! 

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΦΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!(ειδικά οι Γερμανοί προτεστάντες...οι φονιάδες μας)


Η Ιερά Σύνοδος για την "Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση''




Τί πουλάνε; Χριστό σε τιμή ευκαιρίας! Σε ποιούς ; Στους ιδρυτές του Χριστιανισμού, στους Έλληνες!
Οι περισσότρερες από τις αιρέσεις αυτές είναι εβραοκινούμενες και χρηματοδοτούμενες από μερικά κέντρα που έχουν στη στόχευσή τους την άκμπτη Ελλάδσα. 
Μια από αυτές τις οργανώσεις και η Ελληνική Ιεραποστολική ΄Ενωση. ΄Ενα φρούτο που καμιά σχέση δεν έχει με την ορθόδοξη ελληνική ιεραποστολή.
Μια φορά μπροστά στα Προπύλαια με προσήγγισαν κάποιοι ξενόφερτοι Μορμόνοι.. Κι μου άρχισαν στο μπλά-μπλά..
--Λεβεντόπαιδα γιατί είστε εδώ στην Ελλάδα... να μας μιλήσετε για Χριστόν; Μήπως κάνετε λάθος τη πιάτσα; Εδώ είναι η χώρα που γέννησε τον Χριστιανισμό... ΄Ολες οι επιστολές του Απ.Παύλου απευθύνονται προς ΄Ελληνες... Ρε σαλτάρετε να πουλήσετε Χριστόν στην Αφρική! Αλλά σε τα μας μωρέ που σας τον διδάξαμε; Αει σιχτίρ πια!
Με κοίταγαν με γουρλωμένα μάτια...
Α.Β.
ΙΔΟΥ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ ! ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΕ! ΑΘΟΡΥΒΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ!




Το “καρεδάκι” αυτό το δημοσιεύουμε σταθερά εδώ και τέσσερα χρόνια, πιστεύοντας αφελώς πως μπορεί να συγκινηθούν οι πολυεκατομμυριούχοι αυτοί τσόγλανοι από το δράμα της Ελλάδος. ΚΙΧ δεν βγάζουν έως τώρα..

Χώρια που χρωστάνε πολλα ΔΙΣ στο κράτος και τις τράπεζες! Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ! Οι τρεις πρώτοι της φωτό ξεκίνησαν την ευαγή σταδιοδρομία τους ΑΦΡΑΓΚΟΙ, αλλά όλα κι όλα καταφερτζήδες και διαπλεκόμενοι του κερατά! Οι δύο τελευταίοι Λάτσης-Αγγελόπουλος…απλά κληρονόμοι άξιων-για την ακρίβεια ικανών- γονέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου