Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ!

 
ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΤΩΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΞΥΠΟΛΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΣΙΠΡΑ!


Ε, που θα συναντήσει τη Γερμανοφίλη Ντόρα τι θα βγει; Για τον Θεοδωράκη, δεν γίνεται λόγος....
Είναι γνωστός Πατάτας σερβιτόρος.. Κι η άλλη καρακάξα, η Φώφη... Θεέ μου..τι δυστυχία ...

Με τον επικεφαλής του Ποταμιού, την νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και μια βουλευτή της ΝΔ, την Ντόρα Μπακογιάννη θα συναντηθεί σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Τα ραντεβού είναι προγραμματισμένα για τις 10:00, 11:00 και 12:00 αντίστοιχα και σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι η ενημέρωση, από πλευράς Τσίπρα, για τις τελευταίες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση.
Η Ντόρα Μπακογιάννη θα πάει στο Μέγαρο Μαξιμου με την ιδιότητα της προέδρου της επιτροπής πολιτικών υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει σήμερα την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναμένεται πιθανόν εντός της εβδομάδος σύγκληση του κυβερνητικού συμβουλίου.
Οπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κυβέρνηση επιθυμεί να κρατηθούν ανοιχτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας με τους εταίρους, ενώ προς την κατεύθυνση αυτή, αναμένεται να αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.

Πηγή: www.iefimerida.gr

EINAI ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ...ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ... ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΩΣ ΑΣΚΕΡΙ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΜΠΟΥΛΟΥΚ- ΑΧΤΑΡΜΑΣ ...ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

Telegraph: Ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί να πάει στο Δικαστήριο της ΕΕ αν οι δανειστές επιβάλουν έλεγχο κεφαλαίων

Telegraph: Ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί να πάει στο Δικαστήριο της ΕΕ αν οι δανειστές επιβάλουν έλεγχο κεφαλαίων



ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ 


Σοκ προκαλεί δημοσίευμα της Telegraph που θέλει πηγές από το ΣΥΡΙΖΑ να μιλούν για προσφυγή της Ελλάδας στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, για να προστατευθεί από τις κινήσεις των δανειστών.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, είναι μία αντίδραση που εξετάζεται, μετά από το δημοσίευμα της Suddeutsche Zeitung για γερμανικό σενάριο το οποίο προβλέπει τελεσίγραφο προς την Ελλάδα με αναγκαστική επιβολή capital controls ακόμη και αυτό το σαββατοκύριακο.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου