Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΔΡΑΣΕΙΣ-ΕΠΑΦΕΣ κ.λ.π

ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...
Επανάληψη της προφορικής δοκιμασίας-συνέντευξης του διαγωνισμού για την εισαγωγή είκοσι (20) υποψηφίων Ακολούθων Πρεσβείας στη Διπλωματική Ακαδημία του Υπουργείου Εξωτερικών
Η επανάληψη της προφορικής δοκιμασίας-συνέντευξης του διαγωνισμού για την εισαγωγή είκοσι (20) υποψηφίων Ακολούθων Πρεσβείας στη Διπλωματική Ακαδημία του Υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος έλαβε χώρα από 10 έως 30 Νοεμβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 06 Ιουλίου 2015, με ώρα έναρξης 12:00, στο αμφιθέατρο «Γ. Κρανιδιώτης» του Υπουργείου Εξωτερικών, Ακαδημίας 1.

Πραγματοποιηθείσα συνάντηση Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Γιώργου Τσίπρα με εκπροσώπους του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου
Ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Γιώργος Τσίπρας δέχθηκε, σήμερα 26 Ιουνίου, στο Υπουργείο Εξωτερικών, τον Πρόεδρο, κ. Σίμο Αναστασόπουλο και τoν Γενικό Διευθυντή, κ. Ηλία Σπιρτούνια του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.
Στη συνάντηση αντηλλάγησαν απόψεις για ζητήματα ουσιαστικής προώθησης των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων Ελλάδος και Η.Π.Α, με έμφαση στον τομέα των επενδύσεων για τον οποίο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από αμερικανικής πλευράς, όπως διαβεβαίωσε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, για την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών και των τουριστικών ροών από την Αμερική.
Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Αναστόπουλος συζήτησαν σχεδιαζόμενες ενέργειες για την στενότερη συνεργασία των δύο χωρών και την προβολή των ελληνικών στρατηγικών στόχων, με προεξάρχουσα την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και τη διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών με τη συμβολή της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και του Επιμελητηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου