Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

το σοβαρότερο πρόβλημα της Eλλάδας αυτή τη στιγμή είναι το Αιγαίο...αλλά και μεγάλο ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ χαρτί για τον Τσίπρα, αν έχει νιονιό βέβαια!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ,  ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ;..


Για τον Κοτζιά δεν μιλάμε.. Κουβαλάει περισσότερη Ελλάδα μέσα του.. 


΄Ομως υπογραμμίζουμε με έμφαση ότι το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ είναι το μεγάλο ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ χαρτί της Κυβέρνησης. Μπορεί αν έχει μπατζάκια, η ερμαφρόδιτη Κυβέρνηση να χορέψει τη σπείρα Μέρκελ στο ταψί. Κι όχι να αφήνουμε τους Τουρκαλάδες να μπαίνουν στο παιχνίδι, όταν αυτοί είναι οι διακινητές των λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη! Θα τους δώσουμε και ρόλο και παραδάκι; Θα τους κουβαλήσουμε στο Αιγαίο για να ...φυλάνε την Ευρώπη όταν έχουν ανοικτά τα σύνορά τους προς ελεύθερη πρόσβαση προς το Ευρωπαϊκό Αιγαίο.

Τσίπρα τώρα είναι η ώρα να ορθώσεις ανάστημα στους εκβιαστές μας... Αν και είχες πολλές ευκαιρίες στο παρελθόν να τους κάνεις δύσκολη τη ζωή , εσύ προτίμησες τις κωλοτούμπες... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...Kαι κοίτα ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ.. οι ξεφτίλες σύμμαχοί μας... Και να θυμάσαι και το Κυπριακό... Έχεις πολύ δυνατό χαρτί στα χέρια!

DIPLOMATIC OBSERVER!


Υστερόγραφο:Εκεί στο κολάϊ σου έχεις έναν Παπά, που καταλαβαίνει όσα κι εσύ. Γι αυτό και τον έκανες Μινίστρο!  Καλύτερα δεν θα ήταν να είχες δίπλα σου το Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο;.. Αυτός μπορεί να μην ξέρει από πολιτική, αλλά από διπλωματία σκίζει, διότι είναι της περίφημης Σχολής του Φαναρίου... Θα τσουλούσες καλύτερα αντί να αποχάνεσαι με τα δόλια τεχνάσματα  των βαρβάρων της Ευρώπης!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου