Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΟΥΛΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΚΟΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ... ΘΑ ΜΑΣ ΤΗ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΘΕΝΑΡΗ ΣΤΑΣΗ... ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΡΆ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!.. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ..ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟΝ. Το προσημειώνουμε!


ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΤΕΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ!
Διεθνής Διάσκεψη με θέμα «Θρησκευτικός και Πολιτιστικός Πλουραλισμός και Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή» (Αθήνα 18-20.10.2015) 
Με πρωτοβουλία του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά, πραγματοποιείται στην Αθήνα, από 18 έως 20 Οκτωβρίου, Διεθνής Διάσκεψη με θέμα τον θρησκευτικό και πολιτιστικό πλουραλισμό και την ειρηνική συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή.
Στη Διάσκεψη θα συμμετάσχουν Υπουργοί Εξωτερικών, επικεφαλής χριστιανικών Εκκλησιών,

θρησκευτικοί ηγέτες και προσωπικότητες του μουσουλμανικού και εβραϊκού κόσμου, καθώς και διακεκριμένοι εκπρόσωποι της διεθνούς πολιτικής, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών.
Οι εργασίες της Διάσκεψης θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου και ώρα 09:30, με την εναρκτήρια ομιλία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και θα ολοκληρωθούν με την υιοθέτηση των Συμπερασμάτων της Ολομέλειας και την καταληκτική παρέμβαση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά, το μεσημέρι της Τρίτης, 20 Οκτωβρίου.
Αμέσως μετά το πέρας των εργασιών της Διάσκεψης, την Τρίτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 12:30, ο Υπουργός Εξωτερικών θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.
Για το πλήρες πρόγραμμα της Διάσκεψης, επισκεφθείτε το σύνδεσμο :
http://www.mfa.gr/images/docs/anakoinoseis/15102015_programma_diaskepsis_athinwn_EL.pdfΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου