Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Τα αμερικανάκια το χαβά τους... και η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ..

ΘΕΟΜΗΝΙΑ & ΚΟΛΑΣΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ



Η "προφητική" δήλωση του Αριστοτέλη Ωνάση για την κρίση

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης αντιλαμβανόταν καλύτερα τον κόσμο και μπορούσε να προβλέψει σε τι δεινή κατάσταση θα βρισκόταν χρόνια μετά ολόκληρος ο πλανήτης χτυπημένος απο την οικονομική κρίση. Άλλωστε μάλλον τυχαία δεν είναι η προφητική δήλωση που είχε κάνει πριν πολλά πολλά χρόνια πριν ο Έλληνας κροίσος.
Ουσιαστικά με τα λόγια που θα διαβάσετε παρακάτω ο Αριστοτέλης Ωνάσης μιλούσε για όλα όσα σήμερα βιώνουν οι περισσότερες χώρες κάτω από το «μαστίγιο» της κρίσης.

«Θα “ρθει μέρα, που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης, θα αποθηκευτεί στις τράπεζες, στις πολυεθνικές και σε τόσο λίγους, που οι πολλοί, μη κατέχοντες, θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία που θα κάνει την ζωή των ολίγων κατεχόντων, κόλαση…»



ΟΙ ΕΔΩ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ...ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ

Συναγερμός για πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα


Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 
Από την Ιόλη Πιερίδη
Αιματοβαμμένα στην κυριολεξία είναι τα ενημερωτικά που στέλνει η αμερικανική πρεσβεία στα κεντρικά του State Department για τις εξελίξεις στην Αθήνα. 

Για την ακρίβεια είναι σοκαριστικά μια και περιγράφουν έναν κολασμένο χειμώνα με σκηνικό πολέμου στο κέντρο των μεγάλων πόλεων της Ελλάδας.
Η ελληνική κυβέρνηση-για την ακρίβεια το υπ. Δημόσιας Τάξης-έχει προετοιμασθεί ήδη για μια σιδερόφρακτη Αθήνα, ενώ για την προστασία της Βουλής η ελληνική κυβέρνηση έχει παραγγείλει σιδερένιο τείχος ύψους 15 μέτρων!

ΚΑΛΟΝ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΣΤΙΦΟΝ... ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ...ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ...ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΜΑΣ...ΒΗΜΑΤΑ!

 Αναφορά στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπολης κανει η ετήσια έκθεση θρησκευτικών ελευθεριών του State Department.

15/10/2015. Αναφορά στον Μητροπολίτη μας στην ετήσια έκθεση θρησκευτικών ελευθεριών του State Department.
Αναφορά στον Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο κάνει η ετήσια έκθεση του State Departnment των Ηνωμένων Πολιτειών για τις θρησκευτικές ελευθερίες στη χώρα μας. Η έκθεση αυτή, που πραγματοποιείται για όλες τις χώρες και που δημοσιοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 15 Οκτωβρίου, διαπιστώνει ότι το 2014 έγιναν στην Ελλάδα θετικά βήματα ως προς την διαφύλαξη των θρησκευτικών ελευθεριών.
Συγκεκριμένα, για την Ελλάδα η ψήφιση νόμων που επιτρέπουν την κατασκευή ισλαμικού τεμένους,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου