Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΒΡΑΖΕΙ ΧΡΟΝΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΛΙΒΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΑΣΧΕΤΩΝ - ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ!- ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΜΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ!ΕΠΩΝΥΜΑ Η ΑΝΩΝΥΜΑ... Η ΕΥΤΥΧΙΑ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ... ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΙΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΆΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ...Η ΜΟΝΙΜΗ ΣΙΓΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΝ ...ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ...ΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ. ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ!..Εμείς ξέρουμε την ποιότητά σας, τη φαντασία και τις δημιουργικές σας ιδέες... Οι πολιτικοί είναι φαύλοι καιροσκόποι, ενώ εσείς, πρώτοι τη τάξει, η καρδιά της Ελλάδας ...Αμάν πια ως πότε θα κρατήσουν οι σιωπές σας;Μιλείστε ...ξεράστε τον άπατο... Για να μπορεί η Ελλάς να ελπίζει. Ώστε και ουσία να καταστείτε ΠΡΩΤΟΙ ΤΗ ΤΑΞΕΙ!

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.. ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ!, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ...ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ! ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

ΤΕΤΑΡΤΟΣ!...ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ...ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ  ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΙ...
Για να ξαναβγει Δήμαρχος ο Καμίνης δεν το συζητάμε. Αποδείχθηκε με διαφορά ο χειρότερος όλων των εποχών. Οι περισσότεροι στοιχηματίζουν εάν θα μπει στον δεύτερο γύρο για να χάσει με χαοτική διαφορά. Και αυτό το...
σενάριο δεν παίζει. Δυο δημοσκοπήσεις έχουν διενεργηθεί και οι δυο τον βγάζουν τέταρτο! Τον περνάνε οι υποψήφιοι της ΝΔ (όποιος και αν είναι αυτός) ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ (όποιος και αν είναι αυτός), ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής (ο Κασιδιάρης δηλαδή) και ο υποψήφιος του ΚΚΕ (όποιος και αν είναι αυτός). Δράμα η περίπτωσή του... (Φιμοτρο)

AKAΤΑΛΛΗΛΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ

ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΤΡΩΜΕ…

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ – ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ – ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ALLANTIKA 

Την ύπαρξη μη ασφαλών προϊόντων τα οποία περιέχουν τη χρωστική Ε120 (κοχενίλη, καρμινικό οξύ, καρμίνες), πρόσθετο μη επιτρεπόμενο στα συγκεκριμένα είδη τροφίμων, διαπίστωσαν οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο εξέτασης καταγγελία .Αμαφέρονται γνωστές εταιρίες όπως η CRETA FARM, ΠΑΣΣΙΑΣ Α.Ε. , ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΕΡΗ .
Σημειώστε ότι τα συλληφθέντα ως ακατάλληλα προϊόντα είναι κυρίως καπνιστά… σαλάμια..Καλόν είναι δε οι έλεγχοι να επεκταθούν και στα εργαστήρια παραγωγής …σαλαμοειδών , διότι όπως μαθαίνουμε εκεί γίνεται της πουτάνας..
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση και το capital.gr, πρόκειται για τα εξής προϊόντα..βάζουμε ενδεικτικά ,διότι ο κατάλογος είναι μακρύς…:
1. «Χοιρινή ωμοπλάτη για πίτσα σε φέτες» Aro, βάρους περίπου 1kg το οποίο παράγεται από την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΕΡΗ Ο.Ε.» για λογαριασμό της επιχείρησης «ΜΑΚΡΟ ΚΑΣ & ΚΑΡΥ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΚΗ» με αριθμό παρτίδας και ανάλωση:
2. «Μπέικον Catering φέτες Snack», Creta Farm, «Μπέικον ρολό σε φέτες», Creta Farm, »,
3. «Γαλοπούλα Βραστή» ΠΑΣΣΙΑΣ, παράγονται από την εταιρεία ΠΑΣΣΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.
Ο ΕΦΕΤ ζήτησε από τις επιχειρήσεις την άμεση ανάκληση – απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται όσοι καταναλωτές έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν. 
 
Ερωτηματικά από υπόθεση μεταφοράς οπλισμού
Ενοχος γιακατασκοπεία ο Μάνινγκ, εν αναμονή ο Σνόουντεν Σεισμός ανοιχτά της Σαμοθράκης
ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ "ΚΟΥΡΕΨΕ" ΚΑΤΑ 96% ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ!
Μια άδεια παραμονής σε Πακιστανό ως ένδειξη τιμής στην ανθρωπιά
ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Σαρωτικοί»... έλεγχοι για τα μάτια του ...Μητσοτάκης: Υποχρέωση μας να απομακρύνουμε 15.000 δημοσίους ... 

Τσίπρας: Τρόικα και κυβέρνηση «εμπρηστές της ελληνικής κοινωνίας»

Μειωμένος ΦΠΑ 13%: Διευκρινίσεις από το υπουργείο - Ολόκληρη η...

Πότε και από πού αρχίζει η υποχώρηση του καύσωνα

ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ «ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ» 5 ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΟΥΜΟΥΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ;

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ – ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ -

Όσα δεν ξέρατε για τον πρωταγωνιστή του «Ένα αστέρι γεννιέται»
Όσα δεν ξέρατε για τον πρωταγωνιστή του «Ένα αστέρι γεννιέται»
Προσοχή - Πολύ υψηλός ο κίνδυνος για πυρκαγιές την Τετάρτη 31/7
Προσοχή - Πολύ υψηλός ο κίνδυνος για πυρκαγιές την Τετάρτη 31/7-σημερα
Κατάληψη στον ΟΑΕΔ στον Άλιμο
Κατάληψη στον ΟΑΕΔ στον Άλιμο

Έκρηξη σε κατάστημα εστίασης στο Κολωνάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου