Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Πόσο χρονών είναι η Καρολάϊν Κέννεντι;

ΒΡΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ...


Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ιαπωνία η κόρη του Τζον Φ. Κένεντι
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα διόρισε την Κάρολαϊν Κένεντι, κόρη του δολοφονηθέντος προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι, στη θέση της πρέσβειρας στην Ιαπωνία, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.
Η 55χρονη Κένεντι, της οποίας ο διορισμός απομένει να εγκριθεί από τη Γερουσία, ήταν μία από τις πρώτες δημόσιες προσωπικότητες στις ΗΠΑ που είχε υποστηρίξει τον Ομπάμα κατά την εκστρατεία του για την διεκδίκηση του χρίσματος του Δημοκρατικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές απέναντι στη Χίλαρι Κλίντον.

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΟΛΑΪΝ ΚΕΝΕΝΤΥ; 55Ή 45;


Μέγα...διπλωματικό θέμα!!:.. Εμείς τη βγάζουμε 45 κι όχι 55. Απόδειξη η παρακάτω αποκλειστική φωτό που μας παραχώρησε, ο ρεπόρτερ που είναι δίπλα στον Ωνάση και δεν είναι άλλος από τον ιδρυτη του ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ και της ιστοσελίδας αυτής, Απ.Βραχιολίδης!
 Εικονίζεται η μικρή Καρολάϊν τότε 12 ετών , το 1968, που παρέστη στους γάμους της μητέρας της Τζάκυ... Η φωτό είναι πάνω στον Σκορπιό ..που όμως πουλήθηκε σήμερ σε Ρώσο μεγιστάνα... Πως αλλάζουν οι Καιροί..

Διπλωματικά πάντως είναι άκομψο να κάνουν μια κυρία κατά 5 χρόνια μεγαλύτερη, χώρια που δεν πρέπει να αναφερόμαστε στην ηλικία των γυναικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου