Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΙΛΟΤΟΥ...

ΜΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΙΛΟΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ 
ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΛΛΆ ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΜΕ  επιστολή αναγνώστη μας:

Αγαπητές Κυρίες και Κύριοι,
Ονομάζομαι Αναστάσιος Καλογηρόπουλος, ζω και εργάζομαι στο εξωτερικό ως Κυβερνήρης σε Εθνικό αερομεταφορέα στην Μέση ανατολή και θα επιθυμούσα να δημοσιεύατε τα 2 γράμματα που σας επισυνάπτω, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας.
Θα ήθελα να μην δημοσιευτεί το τηλέφωνο μου.
Παρακαλώ για κάθε σας ερώτηση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.
Φιλικά,
Αναστάσιος Καλογηρόπουλος

"Γράφω αυτό το γράμμα όχι ως πατέρας 3 παιδιών, που θέλω να τους κληροδοτήσω μια Πατρίδα ελεύθερη, περήφανη και με μέλλον, αξίες και ιδανικά και ίσως κάποια περιουσιακά στοιχεία, που σήμερα μας ανήκουν ακόμα, ούτε ως γιός, αδελφός, εγγονός, και θείος που βλέπω τους δικούς μου ανθρώπους να χάνουν παρελθόν παρόν και το μέλλον τους. Σας γράφω, ως Έλληνας που μέχρι τώρα, με απάθεια αλλά και θλίψη έβλεπα το έγκλημα που διαπράττεται στην Πατρίδα μου με θύμα όχι μόνο τον σημερινό Ελληνικό λαό στο σύνολο του αλλά και τον αφανισμό του Έλληνα, της Ιστορίας του και τέλος του Ελληνισμού. Και το μόνο που έκανα ήταν,
να κοιτάζω, να κατακρίνω και να νευριάζω. Θέλω να αλλάξουν όλα και για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτος εγώ να σηκωθώ από τον καναπέ.
Πρέπει τώρα να γίνει μια επανάσταση, αλλά όχι με όπλα, πέτρες και βία, αν και οι πολιτικοί το χρειάζονται το ξυλαράκι τους. Πρέπει να γίνει ενεργοποίηση των διεθνών δικαστικών αρχών για τα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού και κατόπιν όλης της ανθρωπότητας. Πότε δεν μας είπε κανένας πολιτικός τι μας ΕΝΩΝΕΙ σαν Έλληνες, παρά μόνο τι μας ΧΩΡΙΖΕΙ. Γιατί, αυτό ακριβώς καλλιεργούν χρόνια τώρα,
την ΔΙΧΟΝΟΙΑ και όχι την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αλλοίμονο τους αν ενωθούμε. Αυτό είναι και
το μόνο λάθος του Έλληνα πολίτη. Πιστεύει και συντηρεί αυτούς που σπέρνουν διχόνοια.
Πρέπει να τους πολεμήσουμε με τα ίδια τους τα όπλα. Πρέπει να γίνει
ένας επικοινωνιακός « πόλεμος», να μάθουν όλοι οι λαοί τι πραγματικά
συμβαίνει αφήνοντας κατά μέρος τις διαφορές που μας έχουν επιβληθεί από
κόμματα, οικονομικά, εργασιακά και κοινωνικά δήθεν επίπεδα, ποδόσφαιρα,
συνωμοσιοδότες και μη και άλλα τέτοια τερτίπια ώστε να φαγωνόμαστε σαν
κοκόρια ενώ κάποιοι να επωφελούνται, δημιουργώντας πολέμους, καταστρέφοντας αι ανακατασκευάζοντας χώρες, δίνοντας δάνεια και υπόσχοντας ευημερία, ώστε να αρπάξουν και την παραμικρή αποταμίευση όλων μας και ταυτόχρονα διαλύουν, νοικοκυριά και παγκόσμιες οικονομίες.
Στην παρακάτω επίσημη ιστοσελίδα της wikipedia, θα δείτε μια λίστα χωρών με το εξωτερικό τους χρέος. Δεν θα σχολιάσω το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι πολύ πίσω στην κατάταξη αλλά χρειάζεται ¨διάσωση¨, ενώ χώρες με πολλά τρις χρέος η καθεμία δεν χρειάζονται τίποτα. Απλά θα αναφέρω το εξής: Κοιτάζοντας την λίστα αυτή, παρατηρούμε ότι όλες οι χώρες κινούνται με δανεισμό, ακόμα και χώρες πλούσιες σε πετρέλαιο, ή με βαριά βιομηχανία όπως η Γερμανία και ότι οι περισσότερες είναι καταχρεωμένες.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_external_debt
Και τότε, γιατί δαιμονοποιήθηκε η Ελλάδα επειδή ακολούθησε την ίδια συνταγή ;;
Γιατί γίναμε οι Έλληνες περίγελο σε όλο τον κόσμο ;; Τι το φοβερό κάναμε ;; Τίποτα απολύτως. Απλά και μόνο είχαμε την "ατυχία" να έχουμε μια πάμπλουτη χώρα την οποία κάποιοι αποφάσισαν να την λεηλατήσουν. Για να το καταφέρουν όμως,"
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τα συμπεράσμτα ..δικά σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου