Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΕΒΡΟΣ



EMΠΡΟΣ ..MAΡΣ… Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΡΧΙΣΕ
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΕΒΡΟΣ

 ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ!
    


Από αυτή τη στιγμή τα EVRO-NEA βγαίνουν επίσημα στον διαδικτυακό αέρα, με ένα στόχο: Να  συμβάλουν στην ανάδειξη του μυστηριωδώς αφανούς Έβρου, να καταστήσουν την περιοχή πρωταγωνιστή της ελληνικής επικαιρότητας. Οι Εθελοντές  Αλληλεγγύης, που είναι και οι δημιουργοί της ιστοσελίδας, δεν επέλεξαν τυχαία τον Έβρο για να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας ,προς την περιοχή σύνορο Ευρώπης –Ασίας, σταυροδρόμι πολιτισμών, με μοναδικούς θησαυρούς της φύσης, παγκόσμιας σημασίας κι αξίας ( Δέλτα-Δάσος Δαδιάς), με τεράστιο αρχαιολογικό πλούτο διάσπαρτο σε όλο τον κορμό του Νομού, αλλά κυρίως παραχωμένο, και μ΄έναν λαό καλόν κ΄ αγαθόν, που κατά κανόνα τον δουλεύουν οι Μανδαρίνοι του Υδροκέφαλου Κέντρου.



Οι Εθελοντές Αλληλεγγύης δεν επέλεξαν τυχαία τον Έβρο για να προσφέρουν την αλληλεγγύη τους  στον Νομό αυτόν, που ναι μεν δεν χειμάζεται, αλλά σταθερά οι απίθανες αρετές του  σαμποτάρονται από σκοτεινές (προς το παρόν...αύριο θα αποκαλυφθούν)  δυνάμεις. Ενώ , ο Έβρος θα έπρεπε να είναι η πρώτη επιλογή, κι όχι μόνον, του Τουρισμού μας ..ο οποίος ακροθιγώς και μόνον αναφέρεται στα διαφημιστικά του ΕΟΤ...

Τέλος πάντων ξεκινήσαμε... Κι όχι τυχαία επαναλαμβάνουμε. Στις τάξεις των Εθελοντών Αλληλεγγύης  υπάρχουν πολλοί καταγόμενοι εξ Έβρου... αλλά «βόσκουν» στα χέρσα λιβάδια του Κλεινού Άστεως. Κορυφαίος εξ αυτών είναι και ο Απ. Βραχιολίδης***-γέννημα- θρέμα Διδυμοτείχου, και ο επικαλούμενος  «Πατριάρχης» των  εξ Έβρου Δημοσιογράφων. Είναι ήδη στον Έβρο και οργανώνει  ιεραποστολικά μια θεαματική εκστρατεία υπέρ του Έβρου:
--Νυν υπέρ πάντων ο Έβρος.
--Βάλτε στην καρδιά σας τον ΄Εβρο.
--Εγερθείτε - εξεγερθείτε.. Μην περιμένετε από τους άλλους . Από το 1945 έως σήμερα είδαμε τι χαϊρι είχαμε, ελπίζοντας από τους  πολιτικάντηδες κι άλλους αχαμνούς. Ψίχουλα μονάχα ρίχνανε στον προκλητικά παραμελημένο  Έβρο.

--Κάντε εσείς, Εβρίτες,  τα πάντα για τον Έβρο.
--Όλοι για τον Έβρο κι ο Έβρος για όλους.
--Σηκώστε τον Έβρο στις πλάτες σας.
--Φωνάξτε- διαδώστε τον Έβρο.
--Κάντε τον Έβρο σημαία σας. Προσευχή σας!

Ας μην πούμε  άλλα. Οι Εθελοντές πιστεύουν ότι κανείς Εβρίτης δεν μπορεί να διαφωνήσει με αυτά. Συνεπώς  ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΕΒΡΟΣ
Καλούμε τους συναδέλφους συντάκτες, bloggers, του διαδικτύου στο Νομό ΄Εβρου, αυτούς τους «παλαβούς» ιεραποστόλους της... αμισθί-δωρεάν  ιερής ενημέρωσής σας,  να κάνουν τον ΄Εβρο δική τους υπόθεση .Κι από κοινού, όλοι μαζί, να δώσουμε τη μάχη για να δούμε τον ΄Εβρο πρώτη δύναμη στην επικαιρότητα , πρώτο πόλο έλξης Τουρισμού. (Αυτά ως αρχή...ως προσμπούκιον).

Η ιστοσελίδα αυτή θα αποτελεί συνάμα  και το σταθερό βαρόμετρο της έμπρακτης αγάπης όλων μας για τον τόπο μας. Η εποχή της αεροκοπανιστής  υποσχεσιολογίας , μπουρδολογίας κι αδράνειας  τερματίζεται πλέον!


Και για όσους δεν γνωρίζουν λέμε: Οι Εθελοντές αλληλεγγύης είναι κίνημα ακομμάτιστο, και δεν μπορεί με καμιά δύναμη να αποτελέσει εφαλτήριο πολιτικής για κανέναν από τα μέλη του. Δεν έχει αρχηγούς, δεν έχει οφιτσάριους. Κάθε μέλος είναι ο ίδιος αρχηγός, πρόεδρος, εκπρόσωπος Τύπου, αν επιθυμεί να ομιλεί  στα Μ.Μ.Ε για λογαριασμό της δράσης του κινήματος. Αρκεί να πιστεύει στον Εθελοντισμό. Και για να μην έχουμε αυταπάτες:  Η επιβίωση των ανθρώπινων κοινωνιών στο μέλλον θα στηρίζεται στον εθελοντισμό!.. ο οποίος οδηγεί τελικά και στον εξανθρωπισμό μας, που είναι και το ζητούμενο της παρουσίας μας επί γης!
 Τύποις  και για τον Νόμο μόνο,το κίνημα των Εθελοντών Αλληλεγγύης , είναι Eταιρία Μη Kερδοσκοπική.Όχι δεν είναι Μ.Κ.Ο. (Μη Κυβερνητική Οργάνωση)

Τα υπόλοιπα θα τα βρίσκετε εδώ, μαζί με την σπαρταριστή άλλη αποκλειστική ειδησεογραφία μας... Και να μην ξεχνάτε πως δίπλα μας δημοσιογραφικά  είναι κι όλο το δίκτυο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΥΠΟΥ..
Η εκστρατεία  περιλαμβάνει πολλά προγράμματα.
Η αρχή γίνεται με το Δάσος της Δαδιάς και τη Μονή Δαδιάς. Διαδώστε παντού σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ηλεκτρονικά ή με όποιον τρόπο επιλέξετε,  τη σχετική αφίσα, που θα βρείτε διάσπαρτα στον ιστότοπο αυτό. . Ξεσηκώστε

 την!

Κανένα e-mail  μας  να μη φεύγει από τον  Έβρο, χωρίς το σήμα της αφίσας!
 ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ

Αυτά και καλόν αγώνα σε όλους που θέλουν να βάλουν ένα λιθαράκι για τον Έβρο! Οι λοιποί ..ας συνεχίσουν τον ύπνον τους και την μοιρολατρία τους.
Η καμπάνα για τον Έβρο χτυπάει .Τώρα είναι η μεγάλη στιγμή πάνδημου ξεσηκωμού.. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΕΒΡΟΣ.
Ξεκάθαρα...σταράτα και ντόμπρα!

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – Τα EVRO-NEA
e-mailevronea@gmail.com     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου