Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

OΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ...ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και τα μεσάνυχτά τους!



ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ
" Είναι απαράδεκτο, άθλιο και εγκληματικό" ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ… που αποτελούν κόμβο στον παγκόσμιο Τύπο! Τους λοιδωρεί ο χαλβάς, διότι πότε στη ζωή του δεν έκανε ορίτζηναλ δημοσιογραφία!Τέτοια φρούτα ,σαν τον πρακτορίσκο αυτόν της αριστεράς , μας δίνουν στη μάπα… οι κρατικοδίαιτοι καναλάρχες του MEGA. Aei…sixtir, κωλόπαιδα οικονομημένοι!
ΕΚΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ, που προσποιείται τον δημοσιογράφο… Αν τολμάει ας μας δείξει τα γαλόνια του στη δημοσιογραφία (scoop)..αν έχει…διότι πολύ απλά το σακούλι του είναι αδειανό… διότι απλά ήταν λακές λακές , ΓΛΥΦΤΗΣ αριστερόφρονων ιδεοληψιών! ΟΥΣΤ!

Η ΕΙΔΗΣΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΛΕΕΙ:
Ο δημοσιογράφος με αφορμή τις γυμνές φωτογραφίες της Kate Middleton, μίλησε για τους παπαράτσι. Ο Γιώργος Οικονομέας τόνισε," Αυτό το εργάκι με τους παπαράτσι να κυνηγάνε από πίσω οποιονδήποτε και να τον φωτογραφίζουν, είναι απαράδεκτο, άθλιο και εγκληματικό! 'Εγινε αφορμή να σκοτωθεί και η Νταϊάνα. Αυτό που πιστεύουν οι παπαράτσι επειδή είσαι ηθοποιός,δημοσιογράφος, πολιτικός δικαιούνται να σηκώσουν την μηχανή, είναι απαράδεκτο.
Ο Γιώργος Οικονομέας διηγήθηκε μια δική του ιστορία.
" Μια φορά πέρυσι στα πολύ μικρά μέτρα τα δικά μας. Πήγαινα με το παιδί μου στο αεροδρόμιο. Ξαφνικά βλέπω έναν σηκώνει την μηχανή και με φωτογραφίζει. Τι κάνεις εκεί; του λέω και τι μου απαντάει... Έχω το δικαίωμα. Είσαι καλέ ρε, θα σε πλακώσω στο ξύλο και θα σου πω που έχεις και διακίωμα."
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΛΟΙΠΟΝ επειδή δεν κατάλαβε ποτέ γιατί μασάει από τη δημοσιογραφία, χωρίς να είναι δημοσιογράφος λέμε: 1) Οι παπαράτσι –φωτορεπορτες- από το 1950 που έκαναν την εμφάνισή τους, αποτελούν απόσταγμα της δημοσιογραφίας.Βγάζουν με τον φακό τους θέματα που ενδιαφέρουν το παγκόσμιο κοινό! Καλώς ή κακώς.Η δημοσιογραφία ΡΕ χαλβά του Ψωροκιστάν-Ελλαντα.. δεν το έχεις πάρεις χαμπάρι…δεν ασκείται με τους κανόνες της απαιδευσιάς σου.

Οι διασημότητες ΚΥΝΗΓΙΟΥΝΤΑΙ από τον διεθνή τύπο! Εσύ ρε Αρχιδάμαντα που ταϊζεσαι από τα κρατικοδίαιτα -ταϊζόμενα αφεντικά σου… δηλαδή από μας… έχεις δα να μας αναφέρεις κανένα κυνήγι σου … δημοσιογραφικό. ΑΡΧΙΔΙ ΑΤΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ;
** Θυμήθηκες αρχιμαλάκα της πλαστής δημοσιογραφίας που διακονείς,…τη μάνα αυτού του γιού της κακότυχης Νταϊάνας …

Και ξεχνάς, αμαθέστατε-πολυτρόπως- πως  οι διασημότητες είναι στο στόχαστρο του Τύπου; Πώς και γιατί μην το ψάχνεις, διότι το τσερβέλο σου… δεν φτουράει.
Βεβαίως υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Οι γαλαζοαίματοι… γεννιούνται διάσημοι,ειδικά ο βρεταννικός βασιλικός οίκος είναι στο στόχαστρο από εποχής της μεγάλης Βικτωρίας...!
Και γιατί στο στόχαστρο του Τύπου. ..οι VIPS; Μα γιατί θρέφουν, τον τζερτζελέ των ενδιαφερόντων του κοινού!Θεώρημα που μαθαίνουν στην πρώτη τάξη ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ δημοσιογραφίας όλων των σχολών παγκοσμίως και ειδικά της Εταιρίας Δημοσιογραφικών Μελετών! Ανόητε οικονομημένε ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ!

2) Από γεννησιμιού σου , ρε αμαθέστατε Οικονομέα, οι διασημότητες , οι γνωστοί , οι πάσης φύσης αναμιγνυόμενοι με τα κοινά εύλογον είναι να είναι  στο στόχαστρο του Τύπου! Αυτός που κουνιέται δημόσια … γνωρίζει πως δεν μπορεί να αποφύγει τον φακό…Ούτε κι εσύ χαζοβιόλη… που είδες σε αεροδρόμιο.. κάποι φλάσ να αστράπτουν  μπροστά στη φάτσα σου!..
Τόσο καταγέλαστος είσαι!..δημοσιογραφικά! Ανόητε, λάθρα δημοσιογραφίσκε!
Να πω κι άλλα; Μα παρείσακτος είσαι στην δημοσιογραφία, τι να καταλάβεις; .. Αφου δεν ξέρεις ΓΡΙ από δημοσιογραφία.


1 σχόλιο:

  1. ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ...ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ,ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

    ΠΑΤΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
    ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.

    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΤΟ 1947 ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΩΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΦΩΝΑΖΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑ..
    Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟ 197Ο.ΤΟΤΕ ΕΓΩ Ο ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΣ ΓΙΟΣ ΗΜΟΥΝΑ 25 ΕΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 75.
    ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ.

    ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1945-1949...ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΒΡΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ,ΓΡΑΦΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΡΥΒΕΙ.
    ΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΝΑΝΙΣ ΜΕ ΣΥΒΟΛΑΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΓΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

    ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΔΡΑΚΟΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΥΟΣ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΕΡΠΑΣΝΙΑ ΚΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ ΤΑ ΣΥΜΟΟΡΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΑΚΙΑ...Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΒΡΟΜΙΚΩΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ... ΑΤΙΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή