Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ENTI RAMA ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΧΑΪΔΩΣ... Καραγκιόζης του κερατά ο Αλβανός πρωθυπουργός...ΠΑΛΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ... ξεχνόντας οτι η μανα του ηταν ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ!

ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ  ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!!!
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΓΥΦΤΟ... ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ;..
Η μάνα σου ρε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;
_____________________________________________________________________________

Ανακοίνωση Υπουργείου 

Εξωτερικών για επαπειλούμενες 

κατεδαφίσεις οικιών που ανήκουν 

σε Έλληνες Ομογενείς


"Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία όσα διαδραματίζονται στη Χειμάρρα, όπου 19 οικογένειες που ανήκουν στην Ελληνική Εθνική Μειονότητα παρέλαβαν ειδοποιητήριο, με το οποίο τους δίνεται προθεσμία 5 ημερών για την εκκένωση των οικιών τους που προορίζονται προς κατεδάφιση.


Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι ο Δήμαρχος, κ. Γκόρος, εκτελώντας μια κυβερνητική πολιτική, έβαλε την υπογραφή του σε ειδοποιητήρια για κατεδαφίσεις, τα οποία μάλιστα επιδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους την ημέρα της Εθνικής Επετείου.
Οι αλβανικές Αρχές πρέπει να προβούν άμεσα αφενός στην ακύρωση της κατεδάφισης και αφετέρου σε ουσιαστικές διαβουλεύσεις με τους ιδιοκτήτες για τα σχέδια ανάπλασης της Χειμάρρας.

Η προστασία των περιουσιακών δικαιωμάτων και δη των μειονοτικών δικαιωμάτων αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα των 5 προϋποθέσεων που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Αλβανίας με την  Ευρωπαϊκή Ένωση. Ως εκ τούτου, εφόσον η Αλβανία ειλικρινά επιθυμεί να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να αποδείξει στην πράξη ότι λειτουργεί ως κράτος Δικαίου προστατεύοντας από αυθαιρεσίες και παρανομίες τα δικαιώματα όλων των κατοίκων της ανεξαρτήτως εθνικής καταγωγής και προελεύσεως.

Η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αλβανία παρακολουθεί συνεχώς την κατάσταση, παραμένει πάντοτε στο πλευρό των Ομογενών μας, και έχει ενημερώσει για το θέμα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο τις αρμόδιες αλβανικές Αρχές, τους αρμόδιους διεθνείς Οργανισμούς και τους εκπροσώπους της Διεθνούς Κοινότητας."

Κατά τα λοιπα... ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ...Θα μας πάρει τελικά ο διάολος με τους Αλβανους τυχοδιώκτες! Τύπου χαζοβιόλη ΡΑΜΑ...ΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου