Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

dontia oulaΕλληνίδα επιστήμονας εφηύρε ουσία που αναπλάθει φυσικά τα δόντια

Η δρ. Αμαλία Αγγελή επικεφαλής του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου του Λιντς της Βρετανίας, εφηύρε υγρή ουσία που αναπλάθει φυσικά τα δόντια! Το πεπτίδιο Ρ11-4Ο, «αναγεννά» οργανικά την αδαμαντίνη, και καθιστά τον οδοντιατρικό τροχό ξεπερασμένη τεχνολογία. Λέτε να την αφήσουν...;
Όπως ανακοίνωσε η ίδια η επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας:



«Λουκέτο» στη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ- Στο δρόμο 370 εργαζόμενοι

ΚΡΙΜΑ! Ιστορική και πρωτοπόρος βιομηχανία γάλακτος.Εκεί στα 1952 έτυχε να είμαι διανομέας σε κάποιο από τα πολλά καταστήματα  ΑΓΝΟ που υπήρχαν στη Θεσσαλονίκη... Σηκωνόμουν από τα χαράματα και πόρτα -πόρτα άφηνα τα μπουκάλια με το γάλα... στους πελάτες-Πόσες αναμνήσεις καλές και κακές μέσα στις καλοκαιριές και τις τότε άγριες κακοκαιριές της Σαλονίκης. Και σήμερα ήρθε και το μαντάτο του θανάτου της πρωτοπόρου βιομηχανίας... Κρίμα! Οι Σαλονικείς, είναι σαν να χάσανε έναν δικό τους!
Την απόλυση στα χέρια τους πήραν 370 υπάλληλοι της γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.
Τα προβλήματα της εταιρίας ξεκίνησαν το 2010, ενώ οι υπάλληλοι έχουν να πληρωθούν από το Δεκέμβριο του 2012.
agno 300Η ΑΓΝΟ ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1950 και αποτελούσε συνεταιριστική βιομηχανία ως το 2003, οπότε λόγω οφειλών η πρώην Αγροτική Τράπεζα την έθεσε υπό τον έλεγχο της και το ίδιο έτος τη μεταβίβασε κατόπιν διαγωνισμού, απαλλαγμένη από τα χρέη στην τυροκομική βιομηχανία «Κολιός ΑΕ».
Οι εργαζόμενοι της ΑΓΝΟ έχουν καταθέσει μηνύσεις εναντίον του ιδιοκτήτη, Νίκου Κολιού, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.
ΑΠ-Β-Γ

Καλά ξυπνητούρια ...ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΟΘΡΟΣ Η ΒΟΥΛΗ;

''H BOYΛΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΒΟΘΡΟ''...

Παρέμβαση στην Βουλή για όσα εξελίσσονται το τελευταίο διάστημα με την καταγγελία Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού...
του έκανε ο κ. Μάκης Βορίδης επισημαίνοντας ότι αντί να ανταλλάσσονται πολιτικά επιχειρήματα «ασχολούμαστε με πολιτικές που ευτελίζουν τους συναδέλφους».


Ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι αντι του πολιτικού διαλόγου «μετατρέπουμε την Βουλή σε βόθρο και φθηνό αστυνομικό σίριαλ. Την μετατρέπουμε σε κακέκτυπο ταινίας τέταρτης κατηγορία. Όχι απλά B movie αλλα D movie».

Απευθυνόμενος δε στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ είπε «βλέπω να έχετε αυτοπεποίθηση για να κυβερνήσετε. Αντι για αναλύσεις να βλέπετε όμως και τις μετρήσεις που σας καταβαραθρώνουν»

ΚΛΟΠΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΚΕΛΙΩΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ...

Πολύτιμα τάματα από την θαυματουργή εικόνα της Αγίας Αννης από το Κυριακό της Νέας Σκήτης στο Άγιο Όρος εκλάπησαν τις τελευταίες μέρες...
Χθες το απόγευμα αναφέρθηκε το συμβάν στην Αστυνομία, η οποία κινητοποίησε όλες τις δυνάμεις της για την σύλληψη των δραστών.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το Αγιορείτικο Βήμα, το συμβάν είναι στην προανάκριση που διενεργεί το Α.Τ Καρυών.

Εν τω μεταξύ, το τελευταίο διάστημα πολλά κελιά στην ευρύτερη περιοχή της Αγιορείτικης ερήμου, από την περιοχή της Σκήτη της Αγίας Αννης μέχρι τα Καυσοκαλύβια, έχουν παραβιαστεί και αφαιρέθηκαν πολύτιμα αντικείμενα.

Τα φαινόμενα αυτά τόσο έντονα παρατηρούνται για πρώτη φορά στο Άγιο Όρος.

Πηγή: thestival.gr

Κυριότερες ειδήσεις
Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014


Με νόμο ξενόγλωσσα προγράμματα σπουδών σε ΑΕΙ για αλλοδαπούς

22 σχετικές ειδήσεις | Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014,  02:36 

Προγράμματα σπουδών στα οποία η διδασκαλία θα γίνεται σε ξένη γλώσσα ιδρύονται στα ΑΕΙ σύμφωνα με μια σειρά τροπολογιών που κατέθεσε το υπουργείο Παιδείας στο νομοσχέδιο «Ίδρυση Παρατηρητηρίου Άνοιας, βελτίωση Περιγεννητικής Φροντίδας και ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας», που συζητείται και ψηφίζεται στη Βουλή.Στα τμήματα αυτά θα ε...

Πέθανε ο Τζο Κόκερ (AUDIO)

18 σχετικές ειδήσεις | Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014,  07:45 

Τη μάχη με τον καρκίνο έχασε σήμερα ο Βρετανός τραγουδιστής, Τζο Κόκερ. Γεννήθηκε το Μάη του 1944 στο Σέφιλντ και είχε πλούσια δισκογραφία του με περισσότερους από 40 δίσκους. Το 1983 βραβεύθηκε με «Γκράμι» και το 2007 για τη συνεισφορά του στη μουσική. Μάλιστα, είχε καταταχθεί από γνωστό μουσικό περιοδικό στη θέση 97 στον κατάλογο με τους 100 μεγαλύτερους τραγουδιστές στην Ιστορία. Από τις πιο γνωστές του εμφανίσεις ήταν αυτή στην ιστορική τριήμερη συναυλία στο Γούντστοκ το 1969....

Αίθριος καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας

18 σχετικές ειδήσεις | Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014,  07:45 

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού: Μακεδονία, Θράκη Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ Θερμοκρασία: από -1 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 4 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 0 (μηδέν) έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: γενικά αίθριος....

Στο αρχείο η υπόθεση Χαϊκάλη με αναπάντητα ερωτήματα

16 σχετικές ειδήσεις | Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014,  07:48 

Η πολύκροτη υπόθεση της καταγγελίας του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας δωροδοκίας του για να υπερψηφίσει την υποψηφιότητα του Στ. Δήμα με απόφαση των εισαγγελικών αρχών τέθηκε στο αρχείο. Το πολιτικό σκηνικό από την Παρασκευή «πήρε φωτιά», ωστόσο το κλείσιμο της υπόθεσης δεν έριξε το αναμενόμενο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου